Vihreät: Suomessa asuminen kiellettävä!

Viime kädessä päästöt liittyy aina energiankulutukseen. Onneksi asiasta on tilastot, joita me voimme tarkastella. Suomen energiankulutus henkilöä kohden:

 • 2003: 6787.2 kgoe/a
 • 2013: 6074.7 kgoe/a
 • 2014: 6266.9 kgoe/a

Energiankulutus lienee sitäpaitsi Suomessa alamaissa puolen ikuisuuden mittaisen laman takia. Tilanne on kuitenkin tätä vakavampi, koska suomalaisten energiankulutus henkilöä kohden on maailman huippua.

Suomen edellä tilastoissa ovat yleensä vain tyyliin USA, Kanada, Islanti, Norja ja öljyntuottajamaat, kuten Qatar, Kuwait ja muut vastaavat, jotka käyttävät energiaa täysin surutta sen ollessa paikallinen runsas luonnonvara.

Suomalaisen energiankulutus on yli kaksinkertainen sveitsiläiseen (3074.8) nähden ja liki kaksinkertainen japanilaiseen (3470.2) nähden. Tilanne on tietenkin vieläkin tätäkin huonompi, koska meidän energiankulutuksemme on yli kymmenenkertainen moniin afrikkalaisiin nähden.

No mitä tästä pitäisi ymmärtää? Se, että vihreästä näkökulmasta katsoen suomalaisen energiankulutus voitaisiin puolittaa pakkosiirrättämällä suomalaiset Portugaliin ja pudottaa alle 10% nykyisestä pakkosiirrättämällä kalpeanaamat täältä pohjoisesta Afrikkaan.

Tilanne on tietenkin tätä vakavampi. Tosiasiallisesti ehkä n. 80% Suomen leveysasteilla asuvista asuu Suomessa, koko maailmasta. Näin pohjoisessa ei asuta missään tällaisena runsaana väestönä, koska Ruotsissakin vain parisataatuhatta asuu näin pohjoisessa.

Suomessa asumisessa ei ole mitään järkeä ympäristön kannalta. Suomi pitäisi jättää hiilidioksidinieluksi ja antaa koko maan kokonaan metsittyä. Me emme kuitenkaan tee tätä, eikä edes Vihreät vaadi tätä, vaikka oikeasti heidän pitäisi.

Sen sijaan, että Vihreät vaatisivat tätä luonnollista operaatiota päästöjen vähentämiseksi, he ilmoittavat ottavansa sähköä töpselistä, rahaa taikaseinästä ja afrikkalaisia Afrikasta, koska sehän nyt vaan on ympäristöteko lisätä Suomen väestöä afrikkalaisilla, jotka omassa kotimaassaan kuluttaisivat vain kymmenesosan siitä energiasta, mitä he Suomessa kuluttavat.

Onko tästä muuta opittavaa kuin se, että Vihreät pitäisi pikimmiten viedä Kellokoskelle lataamaan töpselisähköllä? On. On hyvä tiedostaa, että öljynjalostus on merkittävä suomalainen vientiala ja se, että itseasiassa vain Pentti Linkola on oikeasti Vihreä.

Kaikki muut n.s. vihreät vaan vetää niskaansa vihreyden viittaa esiintyäkseen moraalisesti ylevinä, mutta tosiasiallisesti he ovat täystuholaisia, joita ei kiinnosta luonnonvarojen kulutus lainkaan, koska kulutuksen suitsimisen sijaan he haluavat kasvattaa Suomen ja koko maailman energiankulutusta.

Hanke vähäisen energiankulutuksen maista väestön siirtämiseksi korkean energiankulutuksen maihin on yksiselitteisen tuomittava ja kielteinen. Vihreät on Suomen ympäristövihamielisin puolue. Ei ihme, ettei Eero Paloheimo tai Pentti Linkola tule tuon porukan kanssa oikein toimeen.

11 thoughts on “Vihreät: Suomessa asuminen kiellettävä!

 • 23.10.2016 at 20:11
  Permalink

  Tämä on niin totta kuin olla voi.

  Itse asiassa olen ollut tätä mieltä jo n. 30 vuotta mutten ole sitä kokonaan kirjoittanut mihinkään ylös – vain pätkiä tästä kokonaisuudesta – eikä tuosta siten paljoa enää puutu.

  Reply
 • 23.10.2016 at 20:37
  Permalink

  Kiva kuulla, että kuulostaa tolkun puheelta. 🙂

  Reply
 • 23.10.2016 at 20:50
  Permalink

  Suuren energian kuluttamisen lisäksi jokainen päiväntasaajan seuduilta meidän leveyspiireillemme siirretty henkilö lisää hiilidioksidijalanjälkeä (hiilidioksidiekvivalentti) saman verran, kuin katumaasturin keskimääräinen käyttö vuodessa. Siinä sitä vihreyttä kerrakseen 😉

  Reply
 • 23.10.2016 at 21:05
  Permalink

  Juuri näin. Jos ympäristöä ajatellaan, muuton suunnan pitäisi olla päinvastainen. Vihreät on puhtainta pölhöpopulismia aidoimmillaan.

  Reply
 • 23.10.2016 at 23:32
  Permalink

  Jos -80 luvulla vihreät (siis kommunistit) huusivat että ei meillä tarvita ydinvoimaloita kun meillä on sähköä töpsölistä. Ja nyt ne ovat aikaansaaneet aurinkopaneeleille 100% sakkotullin. Ööö… missä on se vihreälanka?

  Helsingin Energialaitos julkisti jonkun kampanjan ”Mä lupaan…” jossa kaikki hihhulit lupaavat alentaa asuntojensa lämmitystä jotta saadaan aikaiseksi lisää hometaloja. No, minä lupaan pitää sen edelleenkin talvikauten >24 asteen lämpötilassa ja kesäkautena lupaa pitää taloni <22 asteen lämpötilassa.

  Olen ihmetellyt että miksei KEPU tai muuta puolueet viisaudessaan aikoinaan ajaneet Suomelle "alkuperäiskansan statusta"? Sillä statuksella saisimme ilman sakkoja lämmittää asuntojamme niinkuin tähänkin asti. Nyt joudumme maksaman siitä että lämmitämme. Se nyt on typerintä minkä olen ikinä kuullut. Paitsi vihreiden polttoaine-saastepäästö verot. Se Hassin laivaliikennevero vie voiton kaikista veroista. Sillä eihän edes lentolikenne maksa saasteveroa, vaikka saastuttaa vuorokaudessa enemmän kuin koko euroopan autoilu.

  No, tämä on tätä mielensä pahoittamisen purkamista. Suomalaiset vaan oikeasti ovat tyhmiä. Toisaala, minä kuljet kaiket päivät talvellakin lannevaate päällä. Palelin aikoinani armeijassa riittävästi ja sen jälkeen en ole palellutkaan. Enkä palele.

  Reply
 • 24.10.2016 at 11:05
  Permalink

  Maapallon pelastaa avaruudesta tuleva jättimetoriittien parvi joka tuhoaa 90% ihmisistä! Toivottavasti se tapahtuu pian. Tsunamien ja tuhkapilvien haihduttua henkiinjääneille riittää tilaa sekä resursseja pilvin pimein ja hiilijalanjälkien kanssa nysväily on turhaa!

  Reply
 • 24.10.2016 at 18:04
  Permalink

  Tässä artikkelissa kun niin paljon puhutaan luonnollisuudesta ja luonnon tuhoutumattomuuden tärkeydestä, mutta samalla sivuutetaan se fakta että ihmiset ovat myös osa luontoa. Silti kaikesta huolimatta pelastaaksesi muutaman puun, tarjoudut jättämään kansansi, sen täysin luonnollisesti rakentuneen geneettisen ryhmän johon myös sinä todennäköisesti kuulut. Olet valmis aiheuttamaan tuhoa, tuhoa jota ei koskaan voida korjata sekoittamalla pohjoismaalaiset afrikkalaisiin ja etelä eurooppalaisiin. Yhteenvetona, olet valmis tuhoamaan vaikka koko ihmisrotujen LUONNOLLISEN monimuotoisuuden laskeaksesi päästöjä :D. Ymmärtäisin jos taistelisit vaikka jotain täysin turhaa kulutuskapitalismia vastaan, joka ratkaisisi monia ongelmia. Mutta sensijaan, päätit todistaa virheiden todellisen linjan.

  Reply
 • 25.10.2016 at 02:08
  Permalink

  Suomalaiset ovat tottakai osa Suomen luontoa, ei mikään haitallinen vieraslaji!

  Reply
 • 25.10.2016 at 03:49
  Permalink

  ”..ovat yleensä vain tyyliin USA,..”

  – Mitä tämä on? Yrittäkää nyt edes kirjoittaa näitä juttuja kuten täysi-ikäiset ihmiset. Esitätte kuitenkin olevanne journalisteja.

  Reply
 • 25.10.2016 at 09:34
  Permalink

  Suomi tuottaa energiaasäästävillä, mutta paljon energiaa kuluttavilla, menetelmillä monissa metalleissa 8-10% maailman koko tuotannosta ja energiavolumia lisää myös sellun ja paperinteko sekä betoniset asunnot ja – metrotyyppiset rakennelmat. Nämä seikat saavat noviisit tulkitsemaan tilastoja väärin.

  Reply
 • 27.10.2016 at 18:21
  Permalink

  Kirjoituksen idea on helppo ymmärtää. Globaalin talouden kannalta jo tulen sytyttämisen keksiminen mahdollisti ihmiselle luonnon vahingoittamisen. Auran keksiminen ja viljelyn tehostuminen mahdollisti ihmislajin lukumääräisen nopean lisääntymisen.

  Artikkelin vihreys jää vain puoliväliin. Maapallon kannalta vain ihmislajin täydellinen häviäminen voisi vielä pelastaa muun ”luomakunnan”, ainakin ajan kanssa.

  Kannatan lämpimästi Linkolan elämäntapaa. Otetaan luonnosta vain se, mitä välttämättä tarvitaan. Mutta tässä vaiheessa en enää siihen itse pysty. Olen jo kaupungin ja ”sivistyksen” pilaama.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.