Poliisi tiedottaa: Raumalla alaikäisen joukkoraiskaus.

Suomessakin yleistyvä seksuaalisen väkivallan lajityyppi on joukkoraiskaus. Tavoite, jota tähän rikokseen syyllistyvät hakevat, ei ole rinnastettavissa normaaliin seksuaaliseen toimintaan. Siihen liittyy jonkinlainen naisviha, pyrkimys vahingoittaa. Joukkoraiskaukset ovat tyypillisiä käyttäytymiskulttuureille, joissa s***i ja ihmisuhteet eivät liity toisiinsa, vaan s****n funktio on jotain muuta kuin kahden ihmisen välinen kanssakäyminen.

Joukkoraiskaus-suuntautuneilla s***i on suoritus, jolla kehuskellaan ja hankitään pointseja samanhenkisten keskuudessa. Suhde seksikumppaniin on siis kylmä ja välineellistävä. Tähän ihmisryhmään kuuluville myös muulla tavalla hankitut seksuaalisuhteet ovat samassa kategoriassa: Yksipuolista hyväksikäyttöä, johon saattaa liittyä myös kumppanin vahingoittaminen tavalla tai toisella.

Tämä ihmislaji pyrkii kanssakäymiseen erityisen haavoittuvien henkilöiden kanssa. Siksi uhrin alaikäisyys ei Rauman tapauksessa yllätä.

Viihteessä ja mainonnassa on viime aikoina esiintynyt enemmän tai vähemmän avointa joukkoraiskauksen ihannointia, mm. Calvin Kleinilla, jota on arvosteltukin em. tulkinnanvaraisesta kuvailmaisusta. Suomessa tätä väkivaltarikostyyppiä on aiemmin esiintynyt vain hyvin harvoin, ja siihen taipuvaisia on pidetty jotenkin sairaina jopa kriminaalissa alamaailmassa. Maahanmuuton myötä olemme saamassa sosiaalisen alakulttuurin, jossa seksuaaliseen tekoon pakottaminen on ”vain läppää” kuten eräs rikollinen oli oikeudessa selittänyt.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen Rauman poliisiasemalla on tutkinnassa epäilty alaikäiseen suomalaiseen henkilöön kohdistunut seksuaalirikos. Teko on tapahtunut 16.10.2016 yksityisessä paikassa ja sen johdosta on pidätettynä kolme ulkomaalaista henkilöä. Poliisi esittää heitä vangittavaksi.

Rikoksen luonteen sekä tutkinnan keskeneräisyyden takia poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Asiasta kertoi poliisi 19.10.2016.

Vangitsemishakemuksissa esitettyjen rikosnimikkeiden mukaan tapahtumiin epäillään liittyvän useita seksuaalirikoksia.

Yhtä miehistä vaaditaan vangittavaksi epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Toista miestä vaaditaan vangittavaksi epäiltynä avunantorikoksista, jotka liittyvät törkeään raiskaukseen ja törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Kolmannen miehen vangitsemisperusteeksi poliisi esittää törkeää lapsen hyväksikäytön yritystä.

Vangitsemisoikeudenkäynnit käydään torstaina iltapäivällä Porissa tavanomaisista istunnoista poiketen videoyhteyden avulla poliisivankilaan.

Torstaina käräjäoikeudessa vangittujen nimet ja iäit ovat nyt julkisesti tiedossa: 16v, 33v ja 44v.

– AL-JUBBURI DHIAA ISSA JASIM. -72
– DHINA-AISSA AISSA s. -00
– BAHARD YASSER JAWAD TUNA.s. -83

rauma22000001Yksi epäilty näkyy mainitun lukioon valmistavaan koulutukseen hyväksytyissä.

Raumalla on kaksi vokkia. Ei ole tietoa, kummassa niistä tämä on tapahtunut. Meillä ei ole myöskään tietoa, miten seksuaalirikokseen johtaneeseen tapahtumasarjaan liittyy SPR:n, partioliikkeen, seurakuntien ja koulun järjestelmälliset pyrkimykset rohkaista nuoria tyttöjä tutustumaan maahanmuuttajiin. Meillä ei ole myös tietoa miten vokeissa kontrolloidaan ulkopuolisten vierailuja. di-gold-1

 

3 thoughts on “Poliisi tiedottaa: Raumalla alaikäisen joukkoraiskaus.

 • 20.10.2016 at 00:05
  Permalink

  ONNEA SUOMALAISET NEEKERIRAKASTAJAT!!!:D

  Reply
 • 20.10.2016 at 00:51
  Permalink

  Kokoomuksen SUVAKIT VASTUUSEEN !!!! + Vihervasemmisto!

  Reply
  • 20.10.2016 at 10:47
   Permalink

   Täällä tehään Suomessa päätöksiä jonkin 60-lukulaisen ajattelun pohjalta ottamatta huomioon realiteetteja.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.