Turkissa surullinen päivä, ainakin kaksi pommi iskua ja kymmeniä kuolleita

Ensimmäinen isku tehtiin erikoisjoukkoja vastaan  Gaziantepin kaupungissa. Erikoisjoukot olivat tekemässä ratsiaa isisin turvataloon University Boulevardiin, jossa epäiltiin terroristien suunnittelevan iskua kaupungin kulttuurikeskuksessa toteutettavaan shiia muslimien ashura festivaaliin. Itsemurhapommissa kuoli ainakin 3 poliisia ja useita haavoittui. Joidenkin lähteiden mukaan uhriluku olisi vähintään kymmenen.

Toinen isku tapahtui Hakkarin maakunnassa, jossa sotilaat olivat raivaamassa miinoja valtatien varrelta. Tässä iskussa kuoli yksi sotilas ja syyllisiksi ilmoittautui pkk terroristijärjestö. Alueella on käynnissä operaatio terroristien kiinni ottamiseksi ja aikaisemmin on saatu pidätettyä jo 11 pkk terroristisolun jäsentä.

 

One thought on “Turkissa surullinen päivä, ainakin kaksi pommi iskua ja kymmeniä kuolleita

 • 17.10.2016 at 09:35
  Permalink

  Yhden terroristi on toisen vapaustaistelija.

  Tässä nähdään miten epätasapainoiseksi maailma muuttuu muslimien rantautuessa maahan. Ja tätä jatkuvaa sotatilaa pitää juutalaiset yllä. Ranskalaisen diplomaatin sanoi: Kun kerran muslimien kotouttaminen on epäonnistunut kaikissa maissa niin miten Suomi kuvitelee onnistuvansa siinä.

  Olen pitkään miettinyt miksi suvakit haluavat Suomeen muslimeja ja värillisiä. Ja saanut oivalluksen että oltuaan lomamatkoilla outo ja eksoottinen maa on jättänyt heihin niin syvän vaikutuksen, että ne haluavat muuttaa Suomenkin samanlaiseksi, ettei heidän tarvitsisi matkustaa ulkomaille. Sinänsä valitettavaa koska turisti näkee aina ”demon”, kuten suvakkikin. Totuus on aivan toista, kuten euroopasta näemme.

  Ja jos edes väkivaltainen Turkki ei saa pidettyä näitä muslimeja ja islamisteja erillään toisistaan saati kurissa, niin kuka siihen sitten pystyy? Turkki kun kuitenkin on maailman vökivaltaisempia diktatuureja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.