Uskonnollinen seremonia romahdutti sillan Balilla ainakin 8 kuollutta, nuorin 3-vuotias

Ainakin 8 ihmistä on kuollut ja 30 loukkaantunut Balin rannikolla sillan romahduksen seurauksena. Keltainen silta, joka yhdistää Indonesian saaret Nusa Lembongan ja Nusa Ceningin romahti klo 18.30 paikallista aikaa. Poliisin tiedotteen mukaan sillalla oli menossa uskonnollinen seremonia ja sillalla oli kerralla liikaa ihmisiä.

bali2

Sillan alla vettä ei ollut kuin 2 metriä syvimmillään. Kuolemat johtuivat ihmisten murskaantumisesta toistensa ja siltarakenteiden alle. Kolme kuolleista on ikähaarukaltaan 3-9 vuotiaita. Alustavien tietojen mukaan kaikki hukkuneet olisivat indonesialaisia. Silminnäkijöiden mukaan silta olisi heilunut selvästi juuri ennen romahdusta. Silta itsessään on 100 metriä pitkä ja 1,5 metriä leveä. Sitä käytetään vain kävelijöiden ja moottoripyöräilijöiden keskuudessa.

 

One thought on “Uskonnollinen seremonia romahdutti sillan Balilla ainakin 8 kuollutta, nuorin 3-vuotias

  • 17.10.2016 at 09:04
    Permalink

    Ehkä tässäkin oli kyse siitä kuuluisasta luonnon valinnasta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.