Kooste ylen valheista, vieläkö yleen voi luottaa?

ct6af3kw8aau2gl

 

Vauva.fi sivulta kuvakaappaus. Linkki jenkkien juttuun somalien työllisyydestä:
Vauva.fi sivulta kuvakaappaus. Linkki jenkkien juttuun somalien työllisyydestä: http://www.mprnews.org/story/2015/04/01/somali-unemployment

 

kuvakaappaus tritolonen sivulta. koko juttu: http://www.tritolonen.fi/uutiset/2850-yle-valehtelee-taas-luontaistuotteista
kuvakaappaus tritolonen sivulta. koko juttu: http://www.tritolonen.fi/uutiset/2850-yle-valehtelee-taas-luontaistuotteista

 

Yle kuvakaappaus. Oikeassa poliisitiedotteessa molemmissa punaisen kohdan teksteissä puhutaan ulkomaalaistaustaisista. Yle jättänyt ulkomaalaistaustaiset mainitsematta.
Yle kuvakaappaus. Oikeassa poliisitiedotteessa molemmissa punaisen kohdan teksteissä puhutaan ulkomaalaistaustaisista. Yle jättänyt ulkomaalaistaustaiset mainitsematta.

 

Asialehti kuvakaappaus. Yle väittää natsien käyneen käsiksi toimittajaan. Tässä video ja kohdasta 6.03 voi itse tarkistaa päällekarkauksen:
Asialehti kuvakaappaus. Yle väittää natsien käyneen käsiksi toimittajaan. Tässä video ja kohdasta 6.03 voi itse tarkistaa päällekarkauksen: https://www.youtube.com/watch?v=E0RKgZUUBD8

 

mv-lehti kuvakaappaus. Yle muuttaa oikeudenpäätöstä mieleisekseen.
mv-lehti kuvakaappaus. Yle muuttaa oikeudenpäätöstä mieleisekseen.

 

Monista lähteistä kuultua, että suomessa on halleja pullollaan lahjoitettuja vaatteita. Yle uutisoi, että pakolaiset joutuvat Suomessa kävellä sandaaleissa -20 asteen pakkasessa.
Monista lähteistä kuultua, että suomessa on halleja pullollaan lahjoitettuja vaatteita. Yle uutisoi, että pakolaiset joutuvat Suomessa kävellä sandaaleissa -20 asteen pakkasessa.

 

Seiska.fi kuvakaappaus
Seiska.fi kuvakaappaus

 

Iltalehdestä kuvakaappaus. Ylen videosta hävisi mystisesti ääni juuri kun presidentti niinisto kritisoi hallitsematonta maahanmuuttoa.
Iltalehdestä kuvakaappaus. Ylen videosta hävisi mystisesti ääni juuri kun presidentti niinisto kritisoi hallitsematonta maahanmuuttoa.

 

Perjantai sivustoa siivotaan itselleen sopivaksi. Koko totuutta ei kerrota
Perjantai sivustoa siivotaan itselleen sopivaksi. Koko totuutta ei kerrota

 

Uudesta Suomesta kuvakaappaus. Yle vääristää Lindströmmin sanoja katupartioista
Uudesta Suomesta kuvakaappaus. Yle vääristää Lindströmmin sanoja katupartioista

 

MV-lehdestä kuvakaappaus. Yle vääristää tutkinnan salaamista pyytäneen tahon
MV-lehdestä kuvakaappaus. Yle vääristää tutkinnan salaamista pyytäneen tahon

 

Urheilulehti kuvakaappaus
Urheilulehti kuvakaappaus

 

Kalevalasta kuvakaappaus, yle uutisoi Juha Sipilän syyksi esityksen työaikalisäyksestä
Kalevalasta kuvakaappaus, yle uutisoi Juha Sipilän syyksi esityksen työaikalisäyksestä

 

 

Ylen pakolais illasta video. Yle siis haastatteli tekaistua perhettä:

 

Tässä oli koosteena pisara meressä vuoden ajalta. Luottaako yle todella vain siihen, että se voi uutisoida mitä sattuu suurelle yleisölle ja mahdolliset reklamaatiot ja oikaisupyynnöt eivät ikinä tavoita samaa suurta massaa? 

 

Lähteet: Googlen ensimmäiset 5 sivua vuoden ajalta hakusanalla yle valehtelee 

8 thoughts on “Kooste ylen valheista, vieläkö yleen voi luottaa?

 • 4.10.2016 at 16:35
  Permalink

  Ja siitä, miten YLE kertoo uutisina täyttä USAn sotapropagandaa, saisi myös pitkän jutun. Muutenkin Ylen uutisten näkökulma on niin USAlainen, että epäilen, että Ylen uutistoimintaa johdetaan tavalla tai toisella USAsta.

  Reply
  • 6.10.2016 at 12:12
   Permalink

   Kannattaa tutustua kauttaaltaan media omistukseen niin, yhdysvalloissa kuin euroopassakin. Samat lonkerot ulottuu muunmuassa USA:n kongressiin, pankkeihin, asianajotoimistoihin ja valloillaan oleviin presidentin vaaleihin.

   Reply
 • 4.10.2016 at 18:53
  Permalink

  Pahinta on se, että valtaosa ihmisistä ei jaksa tarkistaa YLEn uutisten todenperäisyyttä . Turhan passiivista on iso osa kansasta ja siihen passiiviseen jengiin nimenomaan ylenanto luottaa.

  Aikansa kutakin, valhe/pahuus ottaa omansa , ja silloin ei valhetoimittajien päätä silitellä . `Sitä niittää mitä kylvää` .

  Reply
 • 4.10.2016 at 22:03
  Permalink

  YLE, ja moni muukin valtamedian edustaja, uskoo siihen, että kansan asenteissa on nyt ja aina ”media kertoo totuuden”. Kiitän MV-Lehteä, Iljaa ja kaikkia kärppänä olleita kansalaisia siitä, että valtamedian rooli asennemuokkaajana, valehtelijana, manipuloijana ja propagoijana on tuotu ilmi. Eipä se ihme ole, että tämä valtamedialle yllättävä tilanne sai aikaan mittavan ja paniikinomaisen hyökkäyksen kaikkia vastarintaan asettuneita vastaan, ja lisäksi kaikkea sitä vastaan, mikä edustaa tai yhdistää heitä. Kaikkiin piti hakata äkkiä rasistifasistinatsileima. Edelleenkin rasismi, fasismi ja natsismi Suomessa on vain murto osa siitä, mitä netissä on annettu ymmärtää. Kyseessä siis yhtä naurettava netti-ilmiö kuin esim. joku Nibiru Apocalypse tms. YLE on ollut vahvasti mukana rakentamassa tätä kuvitteellista vihollista, ”rasistifasistinatseja”.

  Reply
 • 7.10.2016 at 11:37
  Permalink

  1 – Missä kohti valhe? Poliisitutkimuksen tuloksista raportoitiin, mutta ranskalaista artikkelia ei kopioitu sanasta sanaan mv-tyyliin. Valehtelemista?
  2 – ”Todisteeksi” esitetyn linkin takana puhutaan yhden osavaltion tilanteesta viidenkymmenen osavaltion maassa. Sitä en tiedä tarkoitetaanko kantaväestöllä tässä kantaväestöä, vai valkoisia eurooppalaisten maahanmuuttajien jälkeläisiä, mutta itse ”valhe” on joka tapauksessa aika heikoilla kantimilla.
  3. Tolosen sivun esittäminen todisteeksi on surkuhupaisaa, jos jostain saa epäluotettavaa tietoa huuhaavalmisteista niin itse käärmeöljykauppiaalta.
  4. Eli kun epäiltyjä ei ole tarve etsintäkuuluttaa vaan ovat tiedossa, media ei alleviivaa vähemmistötaustaa syyttömiin kohdistuvan vainon ehkäisemiseksi, kuten tapana on. Tämäkö on valhe?
  5. Väitteet väitteistä tuulesta temmattuja, Ylen toimittaja sanoi että häneen oli käyty käsiksi mielenosoituksessa, mutta kaikki natsijutut ovat taas tarkoitushakuista valehtelua taholta, joka esittää paljastavansa ”valheita.” Näppärää.
  6. Kyseessä eri syytteiden paperit, ja Rantahan joutui oikeuteen juurikin niistä rikoksista, joista Yle puhuu. Se voi toki olla vaikea pysyä näiden papereiden perässä että mikä oli menossa rosikseen ja mikä jäi syyttämättä, Rannalla näitä kun tuppaa kertymään.
  7. ”Monista lähteistä” kuultu, että ylimääräistä VAATETTA tulee. Joten Yle valehtelee, kun sanoo etteivät kaikki ole löytäneet sopivia KENKIÄ. Tarkkanäköiset voivat myös havaita, että kengät ovat se yksi osa pukeutumisesta, jossa oikea koko on erityisen tärkeä. Liian isoissa housuissa voi kävellä ja hiukan liian pieni pusero voi paremman puutteessa mennä, mutta pistäpä kokoa liian pienet kengät jalkaan ja kävele kilometri. Todella raju VALHE oli juu.
  8. Yle raportoi yhden perinteistä valiopropagandaa syytävän asiantuntijan jutuista. Eli Yle valehtelee? Valion maitopropaganda on toki asia, mistä voitaisiin 2010-luvulla koittaa jo päästä, mutta virkamiehen lausunnosta raportoiminen ei ole valhe, vaikka todennäköisesti lausunto olisikin. Seiskaan haastateltu lääkäri voi hänkin puhua potaskaa, mutta sekään ei olisi Seiskan valhe.
  9. Foliohattu.
  10. Junes Lokka jankuttaa ja spämmää huomionhakuisena netissä. Siinä ei ole mitään valhetta vaan se on valitettava tosiasia internetin palstoilla.
  11. Mielenkiintoista sanojen ruotimista, mutta loppupeleissä ei mikään valhe. Lindström ilmaisi tukensa katupartioille, ja sen toteaminen ei ole valehtelemista.
  12. Salaista käsittelyä voi pyytää myös useampi taho. Tässä tapauksessa myös Janitskin.
  13. Urheilu-uutisia ei ole tullut seurattua, joten eos, menkööt valheena.
  14. Tätä oli lähes mahdoton selvittää, sillä googlaamalla löytyi vain joko yksittäinen osuma, missä Yle raportoi Sipilän kertoneen 100 tunnin lisäyksestä, ja sen jälkeen tulleita juttuja joissa kerrotaan EK:n olevan sen takana. Ei kuitenkaan mitään järjestelmällistä työajan lisäyksen ideoijan kunnian siirtämistä, niin kuin tässä koitettiin esittää. Vaikuttaa tuulesta temmatulta, eli todennäköisesti ei ole valhe.
  15. Tämä tarina on ehkä kovin esimerkki ihmisten salaliittoteorioiden kehittymisestä. Ei tarvita kuin jonkun varmasti ihan muusta kuin ennakkoluuloista kumpuava ehdotus koko tilanteen lavastamisesta, ja johan alkaa porukka foliohatut suhisten kaivamaan ”todistusaineistoa” videomateriaalista, päätyen niin ”vakuuttavaan” lopputulokseen, että vaatii todella tiukkaa asenteellisuutta ja kykyä loogisiin kuperkeikkoihin, että niihin voi tosissaan uskoa. Jotta tämän voisi vielä väittää ehdottomaksi tai tällaiseen listaan kelpaavaksi, saa pistää toisen rullallisen foliota. Toisaalta, kuten tässä nyt näimme, lista oli täynnä tuulesta temmattuja, vääristeltyjä ja väärin ymmärrettyjä ”valheita”, joten koko puuroperheteoria sopii hyvin jonon jatkoksi.

  Reply
  • 23.10.2016 at 22:50
   Permalink

   Kun noita yle:n juttuja lukee, niin kyllä niitä valheita löytyy paljon enemmänkin, mitä tässä oli. Niin ja tuo Niinistön puhe minkä kuittasit täytenä foliohattuiluna, on jenkeissä ihan yleisesti käytetty ”kikka” vaimentaa toisinajattelijat. Nyt esim. presidentin vaalien aikaan on uutisten suorissa lähetyksissä katkaistu kuva ja ääni, kun haastateltava on alkanut puhumaan Clintonista muuta kuin sitä perus hehkutusta. Kyllähän tämä ihana sananvapaus on kortilla nykyään, niin täällä, kuin myös jenkeissä. Jos vastustat maahanmuuttoa, mikä ei ole enää mitenkään järjenmukaista, olet natsi, kenellä ei ole oikeutta sananvapauteen. En ole ainoa, joka ei enää luota yleen ja se tulee ylelle kostautumaan vielä kun valheiden verkot laskeutuu.

   Reply
 • 25.10.2016 at 03:36
  Permalink

  Sandaali-uutisessa ei edes missään kohtaa valehdeltu. Turvapaikanhakijat kävelevät kesäkengissä, koska ovat tottuneet siihen omassa maassaan. Selviäähän se tuosta kuvateksistä jo, menee hyvästä artikkelista sen henki jos tällaisia ilmenee.

  Reply
 • 26.10.2016 at 23:47
  Permalink

  Kommenteissa puhuttiin ”yhdysvaltojen sorapropagandasta” – mikä on selvää putinistien tai islamistien trollausta. Yhdysvallat ei ikinä ole levittänyt sotapropagandaa.. se on johdonmukaisesti pyrkinyt puolustamaan länsimaita diktaattoreita ja muslimeita vastaan. Stalin ja muut neukkujohtajat eivät uskaltaneet valloittaa eurooppaa, koska nato. Mikä muu (ei muslimimaa) on tappanut enemmän muslimeita kuin yhdysvallat? Ei mikään. Ja entä venäjä? Tahallaan dumppasi muslimeita suomeenkin viime vuonna, ihan vain vittuillakseen meille.

  Ihmeellistä ininää täällä clintonista (joka haluaa vastustaa putinia), ja tukea trumpille joka haluaa antaa putinille luvan valloittaa euroopan. Mikä helvetti siinä on ongelma, että suomi saisi olla rauhassa? Kuka teille maksaa maanpetturuudesta, isis vai putin? Kummatkin?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.