”Suomi Ensin” ei puolueeksi ennen kuntavaaleja?

Länsi Uusimaan haastattelema Panu Huuhtanen kertoo kannatuskorttien keräämisen olevan vitkaista.

Ehtiäkseen puoluerekisteriin ennen kunnallisvaalien ehdokaslistojen jättöpäivää uusien puolueiden tulee jättää viranomaiselle kannattajakorttinsa vielä tämän vuoden puolella.

Arvioisin, että koossa on nyt tuhatkunta korttia. Alkuperäinen tavoite oli saada kortit kerättyä lokakuun aikana, mutta jos sen aikarajan aiomme pitää, silloin työtä on vielä paljon jäljellä, arvioi ryhmän vaalihanketta Vihdissä vetävä Panu Huuhtanen.

”Huuhtasen mukaan on todennäköistä, että kannattajakortit saadaan kasaan vuodenvaihteessa tai mahdollisesti alkuvuodesta 2017.”

 Noin 1000:sta kortista vaadittuun 5000:een on vielä pitkä matka. di-gold

 

One thought on “”Suomi Ensin” ei puolueeksi ennen kuntavaaleja?

  • 29.9.2016 at 20:33
    Permalink

    Eihän se nyt kuntavaaleja hetkauta. Jokainen ehdokas voi asettua ehdolle ”sitoutumattomana”. Riittää että saa kerättyä kunnasta allekirjoituksia riittävästi (olikohan 12kpl) ihmisiltä joiden mielestä ko. henkilö on osaava edustamaan kunnan päätöksissä kuntalaisia. Ja ei kun sitoutumattomien ryhmää perustamaan.

    On muuten käynyt niinkin että kun kuntaan perustettiin sitoutumaton ryhmä, niin se oli vaalien jälkeen toiseksi suurin ryhmä. Ja se aiheutti sen että vaalien jälkeen sossut, kokoomus ja kepu tekivät ”teknisen vaaliliiton” jolla saatiin tuo sitoutumaton ryhmä kampitettua. Mutta useammankin kerran meni kurat housuun ”valtapuolueilla” kun asioita käsiteltiin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.