Kansalaisaloite hylättiin eduskunnassa.

Eduskunta hylkäsi tänään kansalaisaloitteen rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkoittamisen helpottamisesta. Aloitetta vastaan äänestivät sekä avoimemman maahanmuuttopolitiikan että tiukemman käytännön kannattajat. Hallintovaliokunta oli aiemmin jo todennut, että aloitteessa haluttu tila olisi nykyistä käytäntöä lievempi.

Hallitus on jo aiemmin kertonut haluavansa nopeuttaa törkeisiin rikosten syyllistyneiden henkilöiden maasta poistumista. Hallituksen on tarkoitus antaa asiasta esitys eduskunnalla ensi keväänä.

Asiasta kirjoitti Iltalehti 13.09.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.