Joko sinua kyllästyttää ”Putin sitä ja tätä” – Onkohan Kyllikki Saaren murha Putinin katala juoni?

Jos nykyjään aukaiset minkä tahansa perinteisen median on siellä joku tarina Putinista, kaikki on Putinin katalaa hybridivaikuttamista.

Tämä kehitys alkaa saamaan jo koomisia piirteitä, 12.8 uutisoitiin että Kiina myönsi heidän laivansa vaurioittaneen Viron ja Suomen välistä kaasuputkea. Syyksii kerrottiin myrsky mikä voi aivan hyvin pitää paikkansa. Kerrottiinhan heti tuoreeltaan raahaamisjäljistä merenpohjassa ja tuona ajankohtana oli tosiaan myrsky, eli on jopa todennäköistä että ankkuri raahautuu pohjassa.

Mutta tämä ei tietenkään riitä näille meidän aivottomille ”asiantuntijoille”. Mika Aaltola kaivettiin taas jostain nurkasta kommentoimaan asiaa. Aaltola tapansa mukaan painaa loppuun asti ja tälläkään kertaa ei poikkeusta nähty, Aaltola kommentoi että Venäjä on silti kaiken takana. Noh tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun Aaltola on väärässä. Itseasiassa en edes muista koska Aaltola on ollut oikeassa.

Briteissä tapettiin lapsia ja kansa ei luonnollisesti tämmöisestä tykkää ja lähtivät kaduilla. Median rummutus natseista ja äärioikeistosta alkoi, jota luonnolisesti ohjaili kukas muukaan kuin Putin. No tämäkin fantasia mureni nopeasti kun sosiaallinen media täyttyi videoista jossa näkyi selvästi kuka siellä kaduilla riehui, ei ollu Natsit, äärioikeisto, eikä edes Putinin vihreet miehet. Tämä ei tietenkään mediaa lannistanut mitenkään, vaan valheen levittäminen jatkuu yhä edelleen.

Yleisradio laittoi panoksensa peliin myös, he loivat fantasian missä Lahtelainen natsijonne pyöritti Brittien mielenosoitusliikettä, Yleisradio kaivoi meemikuvan (artikkelikuva) otsikkoon, mikä ei tietenkään liittynyt tapaukseen millään tavalla, vaan oli kuvakaappi vanhasta videosta youtubesta.

Yleisradio siis kertoi, että Lahtelainen natsijonne ohjaili Brittien mielenosoitusta ja jopa mellakoita, en tiiä mitä siellä Ylen toimistossa vedetään, mutta voisin ihan kokeilu mielessä ottaa parilla sadalla samaa.

Perinteinen media oli yöllä hereillä kun Trump oli X-huoneessa keskustelemassa livenä, keskustelu kesti yli kaksi tuntia, mediamme sai puserrettua kahden tunnin keskustelusta otsikot ”Trump sammalsi”, Iltalehti oikein jakoi klipin keskustelusta, josta ei toki sammallusta löytynyt, vaan väite jäi tekstin asteelle. Mediamme ei löytänyt kahden tunnin keskustelusta mitään muuta kuin edellä mainitun kohdan. Luulempa että olemme hyvin lähellä sitä pistettä missä perinteinen mediamme alkaa julistamaan X-alustaa Putinin katalaksi juoneksi, seurasihan Trumpin live keskustelua 1,3 miljoonaa ihmistä ja tällä hetkellä keskustelun on kuunnellut noin 20 miljoonaa ihmistä. Tämähän saattaa ”vähän” kiukuttaa perinteistä mediaa.

No Putin on kuitenkin kaikkialla ja vaikuttaa kaikkeen, en tiiä pitäisikö meidän nyt vaan julistaa kaikki tutkimattomat murhat ja vaikka Estonian uppoaminen myös Putinin katalaksi hybridioperaatioksi, päästäisiin kaikki helpommalla, Putin on kaikkialla.

Juha Korhonen

9 thoughts on “Joko sinua kyllästyttää ”Putin sitä ja tätä” – Onkohan Kyllikki Saaren murha Putinin katala juoni?

  • 13.8.2024 at 12:44
    Permalink

    Putin on lähettänyt agenttejaan verohallintoon, poliisiin ja huhut kertovat hänen viimeistelevän juuri salaista – sisäpiirin tiedossa olevaa – kloonausprojektia, jossa tarkoituksena on tuottaa uskottava kopio Kimmo Sasista, ja käyttää sitä vallan ikävästi suomalaisten kannalta. Sisäpiiri tiesi kertoa että alkuperäinen vaihdokasehdokki olisi ollut AnalXder Stupid, mutta kloonauslaitetta ei oltu kalibroitu kavioeläinten dna-lle.
    Vähät vapaa-aikansa Putin viettää naamioitumalla siviiliksi, menemällä uimahalleihin ja pissavan KAIKKIIN altaisiin. Etenkin lastenaltaisiin. Putin vieraili – naamioituneena, luonnollisesti – myös Tohlopin YLE:n taukotilassa. Läsetti Jesssssssssikkkkkkkkkkkkkkalle terveisiä, ettei kannata ottaa sitä ”valkosipulidippiä” sieltä jääkaapista.
    Itse olen hyvin raunioina ja aroin nahoin. Pelkään Punitinin PROVOSOIMATONTA HYÖKKÄYSSOTAA kohtaani, mutta vapaan ja vastuullisen journalismin nimissä, kuljen valitsemani tien leuka pystyssä. Kumpa vielä voisin lahjoittaa rahaa johonkin tärkeään kohteeseen. Saattaisin voimaantua siinämäärin että jaksan kahlata tämänkin suon.

    Reply
  • 13.8.2024 at 13:04
    Permalink

    Ihan mielenkiintoista on ollut seurata tätä massapsykoosia johon niin moni on vajonnut. Noin joka viides vastaantulija on saanut mielenterveysdiagnoosin.. ja moni näistä on lääkityksen sumentama. Uskon että mt ongelmaisia on paljon enemmän kun seuraa ihmisten putin hulluuden esiintymistä. Putin on vallannut niin monen mielen.. eräänlainen pakkomielle jonka vangiksi niin moni on jäänyt

    Reply
  • 13.8.2024 at 21:30
    Permalink

    Kaikki on nykyään joko Putinin tai persujen syytä. Tai lihaa syövän kristityn miehen.

    Reply
  • 13.8.2024 at 21:34
    Permalink

    Ilman ”aineita” EI kukaan jaksa iltaistuntojen kansiin Putin möröstä kirjoitella. Eikä tarvitsekaan, sillä ”ISOT KIRJAIMET” ne valmiit sanat suuhun laittavat. koko läntisessä maailmassa. Ja kuten wanhan kansan sananlaskussa tiedetään kertoa: ”Mitä enemmän puhetta. Sitä vähemmän villoja!” Propaganda ”toimii” toistolla, mutta about 30-vuotta ”putinia” ja venäjää milloin mitenkäkin päin alkaa olla jo taustahälyä. Johon ei juuri kukaan normi-ihminen enää jaksa kiihottua. Tietysti ne tahot, jotka ”elävät nyt elämänsä parasta aikaa” ovat se vihervasemmiston ”eri asia” niin, että kaikki kuulostaa aivan ”s***i-linjojen” ”kuumilta hellankoukuilta”. Ja ne, jotka rauhasta puhuvat ovat paheksuttavia ahdasmielisiä ”wanhoja piikoja” ilman tappamisen riemua verihurmehessa puolesta niiden, jotka siitäkin ENITEN hyötyvät. Ja nuo ”kaunosielut” sodan ”koristelevat” kuin joulukuusen korkeilla arvoilla ja puheilla mitamattomilla mahdollisimman kaukana sieltä, missä miekkojen kalske kuuluu sotureiden tuskanhuutojen kanssa. Sillä SOTA, tuo jumalallisin liiketoiminnan muoto ja rappareiden muurin laasti on kuin pikku-poikain tinasotilaiden leikki, mutta NYT vain oikealla LIHALLA ja VERELLÄ!!!

    Reply
  • 15.8.2024 at 17:42
    Permalink

    Putinisteja oomme kaikki, oomme kaikki, kaikki!
    Putin on ilmaissut suuren ihailunsa agressiivisia isovenäläisiä imperialisteja Stalinia, Pietari Suurta ja Katariina Suurta kohtaan.
    Putin ilmeisesti alkupalana halusi haukata Ukrainan ja sen jälkeen toteuttaa doktriinia, jonka mukaan Venäjällä ei ole rajoja, saadakseen nimensä historiankirjoihin Suur-Venäjän luojana, PUTIN SUURENA!

    Reply
  • 16.8.2024 at 18:38
    Permalink

    Putin tai pandemia, valitse siitä. Valitsen Putinin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.