Onko sukupuolenvaihdos järkevää, ja mitä siitä seuraa ?

Sukupuolenvaihdos saattaa tuntua jännittävältä, ja kenties jopa muodikkaalta nuoren mielestä, koska saadaanhan sillä mahdollisesti aikaan esimerkiksi murrosiän voimakkaille tunteille vastakaikua. Murrosikäinen lapsi, ja nuori on helposti manipuloinnin kohteena, ja tutkimusten mukaan siinä jopa alttiimpi kuin muutaman vuoden ikäinen lapsi.

Onko siis oikein, ja vastuullista tukea, tai painostaa alaikäistä lasta, ja nuorta muuttamaan seksuaalista identiteettiään.

Linkin videossa asiassa mietteitä tarjoaa meille Kasvatustieteen arvostettu Emeritusprofessori Tapio Puolimatka.

Video on kuvattu  Jyväskylän kaupunginvaltuuston kokouksessa 18.3.2024.

Tapio Puolimatka pyytää puheessaan pohtimaan terveysopin oppikirjojen, ja Setan tuottamaa informaatiota nuorille, perusteenaan useita kansainvälisiä arvostettuja tutkimuksia.

Video:

https://www.facebook.com/toni.torppa.12/videos/283964944731501

tai

https://www.youtube.com/watch?v=cCQ1jhGfSZA

 

 

 

Lähde: Toni Torppa-sivut, Tapio Puolimatkan sivut – facebook, ja youtube

Kuva: Tapio Puolimatkan sivut

2 thoughts on “Onko sukupuolenvaihdos järkevää, ja mitä siitä seuraa ?

 • 19.3.2024 at 12:32
  Permalink

  Ei ole! Sukupuoli ei vaihdu. Myöskään korjausleikkauksesta ei voi puhua, koska mitään ei korjata entistä ehommaksi. Kirurgin tekemät matti ja maija eivät lisäänny uusilla välineillään. Silikonirinta ei tuota maitoa, eikä toisaalta useinkaan voida kaapia kaikkea rintakudosta pois, jolloin rintasyövän riski jää – toki pienenpänä. Jotkut puheitansa typerämmät kertovat, kuinka sukupuoli on ’sosiaalinen rakenne’… [syvä huokaus]. Sosiaalinen rakenne siitä tulee vasta sen primäärisen, biologisen tarkoituksen jälkeen. Saman asian voi sanoa siten, että vuosien kanssakäyminen ja lisääntyminen lajimme urosten ja naaraiden kesken on vakiinnuttanut tiettyjä toimintamalleja eri sukupuolille. Niiden mukaan ei toki ole pakko toimia, mutta poikkeajan on ymmärrettävä mitä tekee, koska muiden reaktioita ei voi määrätä. Sitäpaitsi ’poikkeavan’ sukupuoliroolin omaksuminen ei vaadi kirurginveistä.
  Poikkeamia syntyy alle 1%; Aitoja poikkeamia, jotka tulee käsitellä yksilökohtaisesti. Tämä sateenkaarenvärinen mediakampanja sensijaan edustaa sadismia, ahneutta, sairaita mieliä ja vihaa ihmiskuntaa kohtaan. Tarkoitan sen alullepanijoita, en sen uhreja.
  -Pakotamme miljoona ihmistä elämään totuutta tukahduttamalla, jotta kolme voisi elää valheessa. Sitten miljoona ihmistä maksaa lääkeyhtiöillemme, että kolme voidaan turmella, lääkitä pysyvästi, lisääntyä vain lääkeyhtiöiden avulla ja esiintyä UUDEN JA ROHKEAN mallin airuina, hymyillen kuin SaMariini, tyhjää hymyä.
  Jo antiikin roomassa oli tällaisia poikkeamia. Kirurgiaa ja sen vaatimaa hygieniaa ei ollut. Kun tuon turmellun yksilön tajunta lopulta saavuttaa relismin – aina niin ei elinaikana ehdi käydä – hänen elämänhalunsa loppuu.
  Ajatelkaa itse, koska yksi pahimpia ihmisten vihollisia, on ajatus ” Kai se tietää paremmin, onhan se…”

  Reply
 • 19.3.2024 at 20:52
  Permalink

  On hyvä sanonta, joka varmasti pitää paikkaansa: Jos tädillä olisi munat, täti olisi setä. Kuka tämän kiistää, pitää olla Setan jäsen ja viherkommari. Heillä tämä ajatus monista sukupuolista on jostain syystä jo DNA:ssa ja sitähän ei sieltä pois saa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.