HEVOSVOIMIEN SUPERVIIKKO JYVÄSKYLÄSSÄ 2024

Nyt on Suomalaisilla hatuissa, ja verkkareissa pitelemistä, sillä ensi kesänä saadaan nauttia Suomalaisesta huippu- urheilusta Jyväskylässä ennen näkemättömään tahtiin.

Peräkkäin toteutuvat niin Suomenhevosten Kuninkuusravit, kuin Jyväskylän ralli.

100- vuotista juhlavuottaan juhliva Kuninkuusravit järjestetään Killerillä, Jyväskylän ravikeskuksessa ensi kesän lopussa. Tämän jälkeen vauhti, ja jylinä siirtyy Keski-Suomen sorateille, kun Secto Rally Finland ajetaan jälleen Jyväskylässä.

Kolmipäiväinen Kuninkuusravien kansanjuhla Killerin raviradan  toimitusjohtaja Miika Lähdeniemen mukaan, saattaa kerätä jopa 500.000 kävijää.

 

Hevosvoimien Superkaksikko Raitala ja Rovanperä ovat vauhdissa mukana ravihevosen ohjastajana, että ralliauton ratissa linkin videossa:

 

 

 

 

Lisätietoja: https://sectorallyfinland.fi/2023/08/10/hevosvoimien-superviikko-tuo-legendaariset-suurtapahtumat-loppukesästä-2024-jyväskylaan/

tai Kuninkuusravit, Killeri, Jyväskylän ravikeskus

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.