Jessikka Aro kävi kouluttamassa Yhdysvalloissa Journalisteja – ”Venäjän infosodan vitsauksista”

Jessikka Aro kertoo asiasta viestipalvelu X:ssä, koulutuksen aihe oli Venäjän infosota.

Jessikka Aro:
”Käyty opettamassa amerikkalaisille nuorille journalisteille Venäjän infosodan vitsauksista. Paikka: Manhattan, Columbia University.

Yleisö oli vilkas ja heillä minulle hyviä kysymyksiä ruuhkaksi asti:
– miten venäjän somepropaganda on kehittynyt vuosien varrella?
– mistä saat juttudeoita ja miten keksit haastateltavia?
– onko sinun perheenjäseniäsi uhkailtu?
– miten Venäjän infosota näkyy USA:n presidentinvaaleissa?
– miten Venäjän infosota vaikuttaa USA:n kansalaisiin?
– onko Venäjän tutkiminen journalistina vaarallista?
– miten voimme suojautua tältä?”

Jessikka Aro on pitkänlinjan toimittaja joka on kirjoittanut laajasti Venäjästä lähes vuosikymmenen ajan. Aron rankka huumetausta on noussut julkiseen keskusteluun usein ja keskustelu huumetuomiosta on ollut laajaa. Räväkkääkin keskustelua huumetaustasta ja tuomiosta on käsitelty oikeussaleissa useaan kertaan.

 

pan>

4 thoughts on “Jessikka Aro kävi kouluttamassa Yhdysvalloissa Journalisteja – ”Venäjän infosodan vitsauksista”

 • 14.3.2024 at 16:58
  Permalink

  Lännen tai länsimielisten harjoittama informaatiosota ja hybridivaikuttaminen on ollut Suomessa paljon kokonaisvaltaisempaa ja tehokkaampaa kuin Venäjän. Nato-jäsenyys ja DCA-sopimus ovat tästä sitten konkreettisia tuloksia. Venäjä on informaatiosodassaan varsin kömpelö ja heikoilla resursseilla varustettu tekijä, jos verrataan länteen. Toisaalta tämä kömpelyys luo vaikutelman siitä, ettei Venäjä valehtele tiedottamisessaan aivan niin paljon kuin länsi, jonka valtamedian kautta levittämät jutut ovat usein räikeää päin naamaa valehtelua. Tämä tapahtuu joko poliitikon, toimittajan tai hänen käyttämänsä ”asiantuntijan” suulla.

  Reply
 • 14.3.2024 at 19:50
  Permalink

  Elämme tyhjäntoimittajien kulta-aikaa! Koskaan on niin vähällä päästy kansainvälisille estraadeille edes lännessäkään. Jokainen aikakausi näemmä tarvitsee suomalaista ”know-how:ta itäisestä naapuristamme. Mutta yhtä kaikki täällä Suomessa on ITSE dumpattu vailla huolen häivää KAIKKI paasikiviläiset periaateet ja viisaudet, joita tuo wanha ukko oli pitlän elämänsä aikana oppinut. Nähden ja ollen tekemisissä kaikissa ”Karhun” eri ”taljojen” kanssa ollen vielä pääneuvottelijana käytäessä Moskovassa neuvotteluja ennen talvisoaa ja sen jälkeen suurlähettiläänä Moskovassa. ”fluenttina” venäjän kielen taitajana, mutta myös omapäisena kun kyseessä olivat YKSINOMAAN Suomen omat edut. NYT länsi ja Suomi on vailla valtiomiehiä ja poliitikkoja, jotka kykenisivät omaamaan raskaansarjan näkemyksiä maailman geopolitiikasta ja ulkopolitiikasta omalta ja etenkin MUIDEN kannalta. Päinvastoin! Länsi on täynnänsä ”Putouksen” hahmoja ”hokemisineen” unohtamatta vielä kunkin ”rooli kekkalointia”! Kun länsi on sekaisin kuin käkikello kunkin kuitenkin vetäessä ”suiotseja” kykenemättä lopultakaan päättämään mitä tuo ”sekalautakunta” lopulta haluaa. Ainoa ”integroitunut” kyky on tuhlata veronmaksajien rahoja ”kuin hullu mies huittisista” kuin kylvömies pellolla kylväen rahaa vakasta kaksin käsin. ”Venäjän vaikutaminen” näkyy etenkin ”ilta-paskoista”, jonka lööppien mielikuvitus ylittää kaikki normi-järkisen ihmisen järjenjuoksun niin, että laitaa jo epäilemään sitä, että LSD:n voiminko noita ”trippejä” toimituksessa tehdään? ”Voi voitetuja!!!”

  Reply
 • 14.3.2024 at 21:16
  Permalink

  Kai Jessikka jössikkä rentoitui illalla viivojen kanssa.

  Reply
 • 15.3.2024 at 00:24
  Permalink

  Eikös huumetuomion pitäisi olla esteenä jenkkilään pääsylle?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.