Yhdysvaltain korkein oikeus päätti yksimielisesti – Donald Trump saa olla ehdolla presidentinvaaleissa

CNN  Yhdysvaltain korkein oikeus on linjannut, että entinen presidentti Donald Trump saa olla ehdolla vaaleissa Coloradon osavaltiossa. Korkeimman oikeuden päätös kumoaa muiden osavaltioden päätöksen estää Trumpin ehdokkuus.

Korkein oikeus oli maanantaina antamassaan päätöksessään yksimielinen, että Donald Trump saa osallistua vaaleissa Coloradossa ja että osavaltio ei voi yksipuolisesti jättää häntä pois vaaleista.

Myös Mainessa ja Illinoisissa on tehty samanlaisia päätöksiä, jotka korkeimman oikeuden linjaus nyt kumoaa.

3 thoughts on “Yhdysvaltain korkein oikeus päätti yksimielisesti – Donald Trump saa olla ehdolla presidentinvaaleissa

 • 4.3.2024 at 19:08
  Permalink

  Todella upeeta!

  Politiikka ollut umpityhmää koko Bidenin kauden.

  Reply
 • 4.3.2024 at 20:15
  Permalink

  Trumpin OIKEA vastustaja Yhysvltojen presidentinvaaleissa on ”KAIKEN pahan alku ja juuri” unkarin juutalainen George Soros, joka on globalismin ”ykköskuski” ja ikiaikainen valuuttakeinottelija. Joka ajoi Ison-Britannian punnan kuilun partaalle v. 1992 keinottelemalla sen valuutan ”dollain reunalle”. Hänen ”The Open Society” -säätiönsä ja upporikkauttaan hyväksi käyttäen pyrkii tuhoamaan kansallisvaltioiden poliitisen, laillisuuden, turvallisuuden, homogeenisen rodullisen yhtenäissyyden (haittamaahanmuutto), taloudellisen ja moraalisen perustan ”saksa vuonna nolla” (1945) TÄYDELLISEEN konkurssiin. Jolloin GLOBALISIEN (NWO) ja YK:n (AGENDA 2030) kanssa alistaa valkoiset yhteiskunnat TYRANNIANSA alle, jonka esikuva on Kiinan CCP, jossa kaikki tunnetut ent. länsimaiset ja etenkin pohjoismaiset yhteiskunnalliset ja henkilökohsaiset oike4udeta ja VAPAUDET ovat poissuljetut ja PISTE!!! Demokraatit yhdessä ”Rinojen” (neokonnat) kanssa ovat piinkovia globalisteja, jotka ovat HYLÄNNEET etenkin tavalliset ”punaniskat” ja muutkin ei valkoiset rodut kunhan nuo bolsevikkiset LURJUKSET ovat käyttäneet poliittisista syistä heidän itsensä kylvämää ROTUVIHAA valkoisia vastaan. Purkaen kostonhimoaan etenkin kristittyjä vastaan, jotka eivät jaa LGBTQ roskaa, josta syystä heitä vainoaa FBI vieden jopa tällaisilta vanhemmilta lapsekin kun kommunismilla aivopesevät koulut tunkevat lasten päihin väkisin, että he ovat ”väärässä kehossa” eli transgender SAASTALLA, joka johtaa fyysisesti ja psyykkisesti korjaamattomiin katastrofeihin niin, että tämän läpikäyneet päätyvät lopulta ITSEMURHIIN!!! TRUMP voi kohdata tulla MURHATUKSI, koska hän on julistanut tuhoavansa SYVÄVALTiON, joka itseasassa vetelee naruja Biden höppänän aikana ellei kyse ole lasten nuuhkimisesta. Myös J.ohn F. Kennedy kirjoitti itse oman hautakirjoituksensa ja niin kuin tässä maailmassa on AINA ollut tapana. Vain HYVÄT hallitsijat eivät saa elää, koska silloin PAHAT eivät voi pahojansa tehdä. Joka on kuin joutuisi VEDELLÄ ja LEIVÄLLÄ elämään vailla sadismin kukan kukintaa!!!

  Reply
 • 4.3.2024 at 23:04
  Permalink

  Samanlaisia dementian turmelemia molemmat ehdokkaat. Molemmat sekoilevat jo puheissaan. Alkaa olla Kekkosen loppuaikojen meininkiä. Trump on ehkä hieman vaarallisempi presidenttinä, koska dementian takia saattaa mennä maat sekaisin, mihin ydinpommit lähetetään. Biden ei edes muista, että USA:lla on ydinpommeja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.