PALJASTUS: Sanna Marinin känni raivoominen Emma-Gaalan jatkoilla aiheuttaa pahennusta – ”haista v*ttu”

Sanna Marin on viimeaikoina päivittänyt itsestänsä kuvia eri juhlista, Marin näyttääkin menevän bileistä toiseen. Marin osallistui myös Emma-gaalaan ja nyt julki tulleiden tietojen mukaan Sannan känninen diivailu ja raivoominen on aiheuttanut pöyristymistä laajasti.

Enbuske ja paparazzi Hörkkö podcastissä asiaa käydään laajasti läpi. Enbuske kertoo tapahtumista varsin suoraan. Enbuske kertoo tuttavansa olleen paikalla Emma-gaalassa ja todistaneen  Sannan humalaista toilailua. Sanna oli  ollut vahvassa humalassa ja pois lähtiessään tilanne oli kärjistynyt Sannan raivoomiseen. Sanna oli kovaan ääneen vaatinut ”priva-autoa” itselleen, tätä luxuskyytiä Sanna ei ollut saanut ja Sanna oli kiukutellut ovimiehille ja kavereilleen ”missä se vitun auto on”.

Luxuskyyti kun jäi saamatta lähti Sanna etsimään taksia, taksi kaartoikin pihalle ja Sanna marssi taksin luo, mutta taksi oli ennakkotilattu ja kuski kieltäytyi ottamasta Sannaa kyytiin. Se sai Sannan raivostumaan ja Sanna huusi kuskille ”HAISTA VITTU”. Paikalla olleet olivat pöyristyneet Sanna Marinin diivamaista raivoomista ja se ei aiheuttanut kovin ylistäviä ajatuksia Sannan käytöksestä paikalla olleiden kesken. Sannan käytös kerrotaan olleen todella törkeää sekä diivamaista koko illan ajan ja humalan syventyessä oli tilanteet alkaneet eskaloitumaan.

Lopulta Sanna sai oman taksin ja poistui kiireellä yksin paikalta jättäen kaikki kaverinsa paikalle ihmettelemään tapahtunutta, esimerkiksi Sannan kyydissä aina kulkeva Bile-Imari jäi kyydistä.

Ihmetystä herättää myös Sannan osallistuminen bileisiin, koska samaan aikaan oli Ukraina-ryhmän kokous johon Sanna Marin oli juuri valittu.

Sanna Marin valittiin Ukraina työryhmään missä on Sannan lisäksi kovia nimiä, esimerkiksi Hillary Clinton ja Boris Johnson. Ukraina-ryhmä kokoontui samaan aikaan kun Emma-gaala oli ja Sannalta jäikin Ukraina-ryhmän kokous väliin. Enbuske ja Hörkkö ihmettelevät podcastissä Sannan valintaa osallistua bileisiin ja jättää Ukraina-ryhmä väliin.

Onko Sannan biletys lähtemässä hallinnasta?

Enbuske ja Hörkkö käyvät podcastissä yleisesti Sanna Marinin bilettämistä läpi ja Enbuske nostaa esiin oman aikansa kun bilettäminen täytti elämän. Enbuske kertoo viinalla ja kokaiinilla kyllästetystä elämästä ja on huolissaan Sannan aktiivisesta bilettämisestä. Sannan lento bileistä toiseen muistuttaakin vahvasti Enbusken kokemuksia jo taakse jääneestä rankasta bilettämisestä, missä viina ja kokaiini vei miestä.

Tue Nykysuomen toimintaa TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

13 thoughts on “PALJASTUS: Sanna Marinin känni raivoominen Emma-Gaalan jatkoilla aiheuttaa pahennusta – ”haista v*ttu”

 • 3.3.2024 at 13:45
  Permalink

  Kännisanna seuraa isänsä jalanjälkiä itseruhoon.. mutta suomalaiset rakastaa känniääliöitä.

  Reply
 • 3.3.2024 at 15:33
  Permalink

  Kannattaa bailata nyt kuin viimeistä päivää ja lisäksi pysytellä pois Suomesta, kun herra isoherra presidenttimme Stubido valmistelee maatamme ydinsodan näyttämöksi tai kohti sellaista tilannetta, jossa Venäjä on pakotettu varmistamaan, ettei kyseisiä aseita tähän maahan tule.

  Reply
 • 3.3.2024 at 15:58
  Permalink

  Pian joku keinofeministi jossakin sanoo, että ”naisillakin on oikeus juopotella”…

  Reply
 • 3.3.2024 at 16:35
  Permalink

  Ryyppyputki on parhaassa vauhdissaan ja rahaa tulee veronmaksajilta eri maista joten kokkeliakin piisaa tarvittaessaan manna sariinilla. Kovat bile-ilmaritkin putoavat kyydistä.

  Reply
 • 3.3.2024 at 17:20
  Permalink

  Toivottavasti tuosta on saatu videotallenteita ja ne voisi lähettää Sanna Marinin työnantajalle. Työnanajalta voidaan kysyä edustaako Marin teidän arvopohjaa

  Reply
 • 3.3.2024 at 19:22
  Permalink

  Ihminen, joka EI koskaan ole kasvanut aikuiseksi. Tässä kulminoituu ehjän traditionaalisen perheen tukipylvään puuttuminen. Sekä asianomaisen ilmeinen katkeruus ja kyvyttömyys antaa anteeksi toiselle vanhemmalleen päihdeongelma, johon ”liukumiinaan on ITSEKIN astunut kuin huomamattaan. Liki pahinta oli vielä YLE:n ja muunkin median ÄLYTÖN hypetys nuoresta naispääministeristä, joka oli enemmänkin itseisarvo kuin poliiikkona kasvamisesta kyseiseen vastuulliseen tehtävään. Nykyään EI tunneta wanhaa sanontaa. ”Aloittaa pohjalta” ja nousemisesta porrasportaalta työhierrgiassa ylöspäin. Ehkä edellinen on jo esihistoriallista ”paleonriaa”, mutta nykyään palvotaan nuoruutta ja virtaviivaisuutta eikä ”ikääntynyttä” elämän- tai työkokemusta. Mutta nyt hehkutetaan jo sitä, että AI tulee viiden vuoden kuluttua korvaamaan huomattavan osan ihmistyövoimasta. Jopa kohtalokas ydinaseen punainen nappi ollaan tunkemassa ”keinoälyn” huomaan. Googlen algometri vuosi sitten tarjosi ”apinan kuvan” pyydettäessä musaihoisen ”mallinnusta”. KRÖHÖM…. No, milloinkas ”suutarin lapsilla on kenkiä ollut”!!!

  Reply
 • 3.3.2024 at 22:19
  Permalink

  Marinhan se oli Suomesta antamassa hävittäjiä Ukrainaan. Tammikuussa 2022 tämä Marin antoi lausunnon että ”hänen hallitusensa ei SUOMEA Natoon vie”.
  Tolkku, ”tosiasiain tunnustaminen on kaiken viisauden alku”. Näin lausui aikanaan muuan J.K.Paasikivi. Myönnä nyt hyvän sään aikaan että tämä samppanja-sosialisti Marin on todellinen ”sotaherttuatar”. Marin on setelien sokaisemaksi joutunut Prisman kassa mansesta eikä hänestä saada rauhan enkeliä edes Vappupäivänä Tampereen Tesoman kirpputorilla vietetyn impperialististen sosialistien ja vaikka Bile-Ilmari olisi paikalla DJ:nä.

  Reply
 • 3.3.2024 at 23:31
  Permalink

  Missä on Sannalle tuki- ei missään. Vanhukset hän hoiti korona-aikaan huolella turvaan, vrt. Ruotsi, jossa ikäihmisiä kuoli koronaan kuin kärpäsiä. Niinpä Ruotsissa vanhukset eivät ole rasittamassa taloutta.

  Reply
 • 4.3.2024 at 08:23
  Permalink

  johan me selvittiin punaviherhallituksen aiheuttamasta laskeumasta

  Reply
 • 4.3.2024 at 21:36
  Permalink

  Jotkut äänestävät vieläkin demareita. On kyllä tyhmää porukkaa. Toivottavasti ei ikinä eikä mistään asiasta tule kansanäänestystä.

  Reply
 • 4.3.2024 at 23:17
  Permalink

  Ilmeisesti Sanna Marinilla oli tuo alkoholi/huume-ongelma koko pääministeriyden ajan, mutta se salattiin hyvin tarkasti. Johan Winston Churchillkin litran viskiä päivässä. Kerran se tuli hyvin esiin, kun Sannan piti mennä pohjoismaiden pääministereiden kokoukseen, mutta ei muka kerinyt koneeseen ja jouduttiin kuskaamaan armeijan koneella. Oli niin paha krapula ilmeisesti. Samoin festivaalikäynti oli tärkeämpi kuin Uniper-juttu Saksassa, joka hoidettiin tekstiviestillä Tytti Tuppuraiselle, jonka mielestä taas oma kansa ensin ajattelu on vahingollista. Takkiinhan sieltä tuli todennäköisesti monta miljardia. Kuitenkin viherkommarit unohtavat nämäkin toilaukset, jos Marin sattuu haluamaan palata Suomen politiikkaan.

  Reply
 • 5.3.2024 at 21:33
  Permalink

  Olipa jäätävä analyysi , taitaa olla long Covid – Marin tauti analysoijalla jota ärsyttää naisen pärjääminen miehille politiikan saralla saaden samalla kunniaa viedessään oikeudenmukaisuuden periaatteella maan asioita eteenpäin.Surkuhupaisaa lukea tuommoista analyytikkoa.

  Reply
 • 9.3.2024 at 17:26
  Permalink

  Miksi ihmeessä Sanna ei siasi olla kännissä? Eihän hän ole edes enää ministeri. Normi viikonlopun viettoa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.