Elon Musk väittää paljastaneensa Joe Bidenin salajuonen millä voittaa presidentinvaalit

Miljardööri Musk väittää, että presidentti Joe Biden päästää miljoonia ihmisiä maahan tarkoituksella, jotta demokraatit voivat pysyä vallassa pysyvästi, ”näin hän tekee sen”.

Fox News kirjoittaa artikkelissansa maahanmuuton räjähtäneen käsiin, Immigration and Customs Enforcement (ICE) -raportti vuodelta  2023  osoittaa, että pidättämättömien laittomien maahanmuuttajien määrä on noussut jyrkästi kolmena vuonna 2021 3,7 miljoonaa, vuonna 2022 4,8 miljoonaa ja vuonna 2023 lähes 6,2 miljoonaa.

Bidenin strategia on hyvin yksinkertainen, Musk kirjoitti.

1. Saada mahdollisimman paljon laittomia maahan.
2. Laillistaa heidät pysyvän enemmistön luomiseksi – yksipuoluevaltio.”

”Siksi he rohkaisevat niin paljon laitonta maahanmuuttoa. Yksinkertaista, mutta tehokasta.”

Elon Musk väittää Bidenin tavoitteena olevan,  11 miljoonaan maahanmuuttajan laillistaminen hänen virkautensa aikana.

Edustajahuoneen puheenjohtaja Mike Johnson, sanoi parlamentissa viime viikolla, että Biden ja Mayorkas suunnittelivat ”katastrofin” etelärajalla.

Hän kutsuu maahamme kaaosta ja epäjärjestystä, joka repii yhteiskuntamme rakenteita. Presidentti voi lopettaa tämän, Johnson sanoi.

”Ja nyt, sen sijaan, että hyväksyisi minkäänlaista vastuuta  siitä, mitä he ovat selvästi tehneet, presidentti Biden haluaa jotenkin yrittää siirtää syyn kongressille hallintonsa suunnittelemasta katastrofista. Se on täysin naurettavaa. Kukaan ei usko tätä.”

Tue Nykysuomea TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.