Näkökulma: Jussi Halla-aholta syöttö suoraan Putinin lapaan

Eduskunnan puhemies ja Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja julkaisi viestipalvelu X:ssä pitkän kirjoituksen mikä olisi voinut olla suoraan Putinin avustajan kirjoittama pelkoa luova dekkari. Tuskin parhaissa haaveissakaan Putinin porukka uskalsi toivoa, että Venäjän tavoitetta aletaan ajamaan eduskunnan puhemiehen toimesta.

Venäjän tavoite on luoda pelkoa ja vastakkainasettelua mihin Halla-aho toimeliaasti tarttui ja laittoi uskomattomalla nopeudella Suomalaisten pelkokertoimen tappiin.

Halla-Aho alkoi luomaan paniikkia kirjoituksella missä nähtiin vihreiden miesten tulevan rajan yli turvapaikanhakijoiksi naamioituneena. Halla-aho kirjoittaa seuraavasti:
TIEDÄMME, että Venäjä työntää hyvin varustautuneita nuoria miehiä rajalle. Voimme PÄÄTELLÄ, että Venäjällä on jokin syy toimia näin. Herää kysymys: Miten meillä jotkut voivat olla niin varmoja, että tulijat eivät ole venäläisiä erikoisjoukkoja tai Wagnerin palkkasotilaita?

Halla Aho jatkaa:
”Krim otettiin haltuun vuonna 2014 ”vihreillä miehillä”, jotka saapuivat niemimaalle turisteina. Suomeen ei pääse turistiviisumilla, mutta tänne on pitkään päässyt sanomalla rajalla taikasanan ”asylum”. Joidenkin mielestä näin pitäisi olla myös nyt ja jatkossa.”

En tiedä onko Halla-aho ollut KGB:n opissa vai onko itse oppinut, mutta tämä pelkoa lietsova kirjoitus on kyllä mahtava taidonnäyte suoraan Venäjän pelikirjasta. Suomen kansa pitää saada paniikkiin ja Halla-aho toteuttaa eduskunnan puhemiehen statuksella. Halla-aho ei suinkaan epäonnistunut kirjoituksellaan, nyt saatiin osa suomalaisista täydelliseen paniikkiin ja nyt keskustelut on tasoa ”Wagner on joka paikassa”.

Erikoiseksi jutun tekee se, että nyt keskitytään keskustelemaan vihreistä miehistä, mutta  rajojen kiinni laittaminen on toisarvoista. Tässä voisi helposti kuvitella, että rajoja haluttaisiin kiinni nyt entistä kovemmin kun pelkokerroin on tapissa. Mutta ei, kun nyt väännetään siitä kuka sieltä rajan yli tulee. Keskustelu ohjattiin taidokkaasti ohi varsinaisen aiheen. Somessa alkoi jo näkymään ponnekkaita vaatimuksia rajojen sulkemisen puolesta, nyt saatiin vaatimukset ohjattua vääntämiseen siitä kuka sieltä rajan yli tulee, onko ne sinisiä vai vihreitä miehiä. Tätyy kyllä todeta että on noi taitavia ohjaamaan ihmisiä.

Miten Suomi voi tehdä kaikki mahdolliset virheet Venäjän kanssa mitä voi vaan tehdä?

Valtionjohdolle–> Ottakaa nyt se puhelin käteen ja soittakaa sille Putinille ja aloittakaa keskustelu, niin aikuiset ihmiset hoitaa asioita, se että hypitään tasajalkaa ja kiukutellaan sekä uhotaan ”en puhu ton kanssa koska se on tyhmä” ei johda yhtään mihkään hyvään..

Juha Korhonen

Keskustelu aiheesta
https://bellatorfoorumi.fi/index.php?topic=196.0

5 thoughts on “Näkökulma: Jussi Halla-aholta syöttö suoraan Putinin lapaan

 • 20.11.2023 at 13:45
  Permalink

  halla-ahon aivo pierut vaan kovenee, voisi kaveri ottaa pystykorvan käteensä ja mennä ukrainaan treenaa sotilas taitojaan rintamalle, keksi ikä noin 4 tuntia, päästäisiin tuostakin narrista..

  Reply
 • 20.11.2023 at 14:28
  Permalink

  Ihan sama onko wagneria, isistä tai vaikka al-skeidaa, turvallisuusuhka ne silti on eikä mitään pakolaisia.

  Reply
 • 20.11.2023 at 18:33
  Permalink

  Putin toimitti maakaasua 2023 eurooppaan 6.6 miljardin usd edestä. mutta ei Suomeen. Huomenna sähkön hinta 1 eur per kWh.. heh. nyt nautitaan.. ai ai kun tekee gutaa

  ERP reaktorin ”kiina ilmiö” eli Taishan OL3 tyypin reaktorin incidentit
  .

  On March 2, 2021, the Chinese NNSA reported that a ”level 0” incident occurred on February 21, which caused Unit 1 to SCRAM automatically. Post-accident investigation revealed the cause of the SCRAM to be a technician accidentally shorting a circuit during an onsite investigation of a slight under-voltage of a 10kV power supply. To prevent this accident from occurring in the future, all nuclear power plants were ordered to revise operating procedures to improve reliability and maintainability of similar power supplies.[20]
  On April 11, 2021, the Chinese NNSA reported that another level 0 incident occurred on April 5, resulting in the unexpected release of radioactive gas into the atmosphere. Post-accident investigation calculated the amount of radioactive release to contribute to 0.00044% of annual limit, well within safety parameters.[21]
  On June 14, 2021, CNN reported that the Taishan Nuclear Power Plant had a suspected leak, based on a report by Framatome communicated to the United States on June 8.[22] Said incident was the level 0 incident previously reported on April 11, 2021. Further details provided by Framatome revealed that the issue was build-up of xenon and krypton inert fission gases in the primary circuit of Taishan 1, potentially from a leak in a fuel rod housing. The build-up was described as ”known phenomenon” which is well covered in the plant’s operating and safety procedures.
  On June 15, Japan reported that its radiation monitoring posts, the closest of which is at Yonaguni Island, did not measure any ”abnormalities in data”]
  On June 16, 2021, the Ministry of Ecology and Environment released a conversation dialog with representatives from the NNSA. Five out of 60,000 fuel rods (0.01%) in reactor core 1 were estimated to be suffering from cladding defects. The ratio was well within design maximum fault rate of 0.25%. CGN stated there had been no release of radiation from the plant, and the small increase in the level of radioactivity was confined to the primary coolant circuit.[25][26] After analysing the available data, EDF stated ”This is not an emergency or an incident. It is a situation, that is covered by operating procedures, that is known and understood.” However EDF said they were concerned about the French supplied fuel rods deteriorating further, and under regulations in France the reactor would be shut down to investigate why the fuel rods had lost their sealings, and perform necessary maintenance.[27]
  On 30 July 2021, the plant operator (CGNPC) reported that they have shutdown Taishan Unit 1 for maintenance after lengthy talks with relevant technicians. Engineers would find the cause of the damage and replace the affected fuel rods.
  On 16 August 2022, Taishan Unit 1 completed maintenance and was connected to the grid on 15 August 2022.?!

  Voi olla OL3 useimmin huollossa kuin käynnissä tästä eteenpäin

  Reply
 • 20.11.2023 at 19:16
  Permalink

  Ihan meidän puolustusvoimien omia ”tietoja” tai arvioita, jakaen; Venäjän erikoisjoukkoja oleilee maassamme pysyvästi, ihan työssäkäyvinä, siviilielämää viettävinä, ja näin on ollut pian neuvostoliiton hajoamisen jälkeisestä ajasta saakka. Merkattavat kohteet ovat aikoja sitten jo merkatut, eikä todellista tarvetta ole lähettää tänne lisää miehistöä. Puhelinsoitto (tai ehkä kirjekyyhky) riittää. Myös muiden maiden ”agentteja” asuu meillä suomessa, joskin rajanaapureillamme on kenties suurimmat intressit tuonkaltaiseen ”vakoiluun”.

  Mitään paniikkia ei tämän saa antaa aiheuttaa, koska tämänkaltainen toiminta on globaalisti aika normaalia armeijoiden toimintaa.

  Ruotsalaisten ei tarvitse lähettää tänne agentteja, koska ”meillä” ei ole mitään, mitä poliitikkomme / virkamiehemme eivät auliisti ja ilolla jo heille raportoisi.

  Reply
 • 20.11.2023 at 21:09
  Permalink

  Siis vielä islamisti-terroristien ”nukkuvien solujen” lisäksi Putinin kokonainen armeijakunta lampsii Suomeen kuin hollitupaan soittokunnan ja ompelukoneiden kanssa. Kuin konsanaan v. 1939 Talvisodassa löytyi Raatteentiellä motitetun puna-armeijan 6. divisioonan runsaanlaisesta kuormastosta. Ohjeena sillä oli moikata ruottalaasia, mutta antaumatta enempään muikeiluun svedujen kanssa. Halla-aholle tiedoksi, että Ukrainassa ovat miehet loppumassa, joten pelkällä suunsoitolla EI ole merkitystä sen enempään kuin raukkamaisten miehettärien suurilla puheilla, jotka tosipaikan tullen katoavat ”lihaksi” tulematta kuin Tivolin hattara kun haukun siitä ottaa. Ja ellei meinata joukkoon ottaa. Voi aina lyödä valtin pöytään ja sanoa olevansa ISOJEN KIRJAINTEN aatteen mukaisesti raskaana! Ukraina paran (oikeat pienet ihmiset) ovat maailman herrat ja rouvat nussineet rikki kuin hölmön piikatytön ruotsalaisten kartanoiden paroonit konsanansa nuo kaikkinaisen ”sivistyksen” öykkärit. Mutta kaunakirjallisuus sikseen ja Suomen kohtalo esille, joka on oleva sama kuin Ukrainankin seuraavana ”Venäjän heikentäjänä”, jota nyt ei tarvinne sen enempää selittää kuin vaihtamalla Suomipaita päälle ja eri koordinaatit karttapallolta. Ja kun kommunismin kolkolla 1960-luvulla Stalinistit meuhkasivat Jatkosodan aikaisella suomimiesten ja -naisten natsismilla koluten sakokaivo aivojensa viimeisetkin sopukat solvaamalla ja oksentamalla koko vulgäärisen alkukantaisen vihansa noiden vain aidosti isänmaataan puolustaneiden sukupolvien päälle. Jotka eivät alun helpotuksen tunteen jälkeen vakuuttuneet nähdessään Saksan sotakoneen Vuoristoarmeijan edesottamukset Lapissa. Jossa ymmärrettävistä syistä berliiniläisten poikien olo oli kuin ”orvoilla piruilla” olosuhteissa, joissa vaaditaan taitoja, tietoja, rohkeutta ja paikallistuntemusta tietäen ne kuin omat taskunsa. Ja ennenkaikkea kykyä ja nahkaa toimia ja tareta kirjaimellisesti pakastimessa. Kun Suomi tuolloin oli pakotettu osallistumaan WWII:n hulinoihin valitsemalla sen pienemmän pahan reaalipoliittisista syistä tietoisena porkkana saada Talvisodan tapot takaisin kommunistiselta Stalinin Neuvostoliitolta luottaen Saksan aseisiin kuten ”luottivat” myös sen tuolloiset vihollisvaltiotkin. Jos tätä nykyistä ryssävihaa ja tuolloista vertaa keskenään. On nyt läpileikkauksena koko maan menevä privitiivireaktio pahempaa kuin koskaan vieden sen Pohjansodan Vihavuosien tasolle. Ja tuolloin sentään ”Suomelle” (Ruotsille) Venäjä toteutti tuon aikaista sotametodia, joka toistui WWII:n loppumainingeissa v. 1945 Saksan Berliinissä puna-armeijan toimesta. Suurimmat sotahullut ovat aina niitä, jotka ITSE eivät joudu tykinruuiksi sotmaan rikkaiden miresten ja naisten sotia. Ja kas kummaa. Niin se ”Bibinkin” poika luusuaa Floridassa bongaamassa tipuja samaan aikaan kun muut ”vähempi” arvoiset ovat kuolemalle alttita sikäläisessä ”humanitäärisessä hankkeessa”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.