JUURI NYT: Sadat mielenosoittajat vaativat eduskuntatalolla rajoja auki

Eduskuntatalolla vaaditaan rajoja auki, paikalla on satoja ihmisiä.

Iskulauseita huudetaan Venäjäksi ja Suomeksi. Mielenosoitus näyttää sujuvan rauhallisesti eikä järjestyshäiriöitä ole live lähetyksessä ilmennyt.

LIVE LÄHETYS

3 thoughts on “JUURI NYT: Sadat mielenosoittajat vaativat eduskuntatalolla rajoja auki

 • 18.11.2023 at 12:58
  Permalink

  Mielisairaat hullut idiootit lähteneet oireilemaan.

  Reply
 • 18.11.2023 at 15:33
  Permalink

  Rauhallista touhua pakkasessa. Espanjassa on ollut vähän rajumpaa 52 kaupungissa lämpimissä ilmoissa. Maassa ei ole valtapuoluetta, mutta demarit haluavat pitää salkut käsisään. Siitä syystä demarit tekivät Katalonian itsenäisyyttä ajavien kanssa sopimuksen. Tehdään armahduslaki ja tuetaan hallituksen touhuja katalonialisen itsenäisyyspyrkyreiden kanssa 4 vuotta. Näin hallitus pysyy pystyssä. Kansalaiset vastustivat ajatusta ja ovat pitäneet kovia mielenosoituksia. On näkynyt Espajan lippuja, joista valtiota kuvaava vaakuna oli leikattu pois. Typerysten siis vahinkoa maalle tuottavien armahtaminen on sekin typerää espanjan enemmistön mielestä.
  Suomessa on vain yksi valtapuolue, josta osa saa salkut. Muut jäävät odottamaan vuoroaan jatkaakseen samaa touhua. Kannattivathan kaikki osakaspuolueet samanmielisinä Natoa, vaikka kansalaisia ei oltu kuultu ollenkaan. Galluppi riitti. Persut oppivat nopeasti valtateatteriin tarvittavan roolin.

  Reply
 • 18.11.2023 at 21:52
  Permalink

  Napamia noille, niin maailma on paljon parempi paikka sen jälkeen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.