Näkökulma: Suomea ollaan miehittämässä tarvitaanko osittainen liikekannallepano?

Itsenäinen Suomi elää kohtalon aikojaan, Suomea ollaan miehittämässä!

Yhdysvallat on tunkeutumassa maahamme ja perustamassa sotilastukikohtia, Presidentti Sauli Niinistö on hyväksynyt DCA sopimuksen mikä oikeuttaa Yhdysvaltojen miehitysjoukkojen perustaa sotilastukikohtia maahamme. DCA sopimus on menossa seuraavaksi valtioneuvoston kautta eduskuntaan käsittelyyn.

Sauli Niinistö toisti saman tempun DCA sopimuksen kanssa kuin Natoon liittymisessä. Hän kutsui eduskuntapuolueiden johdon kokoon ja sopi etukäteen miten asian kanssa edetään eduskunnassa. Tämä Niinistön toimintamalli, missä siis ohjataan eduskunta hänen päätöksien taakse etukäteen, on vakava rikos demokratiaa vastaan ja käytännössä romuttaa demokraattisen yhteiskuntamme lopullisesti.

Eduskuntapuolueiden ryhmäjohtajat tulevat pakottamaan (perustuslakia rikkoen) kansanedustajat äänestämään  Niinistön vaatimalla tavalla. Nyt olisi tärkeää että yksittäinen kansanedustaja nousee tätä maanpetosta vastaan ja äänestää omantuntonsa mukaan, haluaako kansanedustaja että maamme miehitetään?! Kansanedustajan on hyvä muistaa, että laki takaa hänelle oikeuden äänestää haluamallaan tavalla, ryhmäkuri on laitonta!

Presidentin toiminta täyttää heittämällä kaikki maanpetoksen tunnusmerkit ja jos mietitään demokraattista päätöksen tekoa, on kaikilla mittareilla tarkasteltuna Niinistön toiminta rikollista. Tässä herää kysymys, että pitäisikö armeijan puuttua Niinistön toimintaan, tässä kuitenkin ollaan miehittämässä Suomea!

Alussa mainitsemani osittainen liikekannallepano on mielestäni välttämätöntä, jos eduskunta ei estä DCA sopimusta, Suomen päätöksen teko pitää saada takaisin demokratian tielle. Yhteiskuntamme tarvitsee terveen demokraattisen järjestelmän, jonka nyt  presidenttimme on romuttanut. Vieraanvallan miehitysjoukkoja ei tule päästää maahamme missään olosuhteissa.

DCA sopimus takaisi Yhdysvaltojen miehitysjoukoille vapaan liikkumisen suomessa ja heitä ei koske mitkään suomen lait, ei mitkään! Kaikessa karmeudessaan DCA sopimus on sitä, että miehittäjät voivat tehdä täällä mitä haluavat ja eivätkä suomessa joudu tuomiolle. On mahdollista että Yhdysvallat on jopa hyökkäämässä Venäjälle suomen kautta, joka olisi viimeistään suomen loppu. Julkisuudessa on puhuttu että Yhdysvallat on perustamassa lennostotukikohtia, laivostotukikohtia ja jopa varuskuntia on Yhdysvaltojen miehitysjoukkojen haltuun menossa. Olemme itsenäisyytemme lopussa jos tämä DCA toteutuu!

Nyt on tärkeää että tämä estetään ja mielestäni eduskunnan ja armeijan pitää kantaa vastuunsa ja puolustaa itsenäisyyttämme!

Juha Korhonen

Keskustelu aiheesta
https://bellatorfoorumi.fi/index.php?topic=166.new#new

6 thoughts on “Näkökulma: Suomea ollaan miehittämässä tarvitaanko osittainen liikekannallepano?

 • 6.11.2023 at 15:25
  Permalink

  Artikkelin hyvästä pohdinnasta seuraa päätelmä, että presidentti elää joko vanhuuden dementiassa tai tai hän kuvittelee saavansa hyvät palkkiot teoistaan.

  Reply
 • 6.11.2023 at 15:47
  Permalink

  Muistakaa, että jos Suomi julistaa sotatilan, on kaikkien reservin valanvannoneiden perustuslaillinen velvollisuus pidättää armejamme ylipäällikkö maanpetoksellisesta toiminnasta. ”Sisäisiä ja ulkoisia uhkia vastaan…”, minä tartun aseeseen vain, jos lähdemme kohti kultarantaa tai eduskuntaa. Muuten saavat puolustaa itseään kaikki Haloset ja Mariinit.

  Reply
 • 6.11.2023 at 19:21
  Permalink

  Menköön ne tykinruuaksi jotka tätä pillipiiparia seuraa.. min en taho.
  90 luvun alussa nämä turkulaiset HV hyvät veljet veljeilivät tämän veli venäläisen kanssa.. tämä ystävyyskaupungin pieni ystävä oli kuin veli näille HV hyville veljille, perhetuttu. Nyt 30 v kuluttua veljekset kuin ilvekset ilveilevät toisilleen. Uskokoon ken tahtoo.. min en usko tähän teatteriin.

  Reply
 • 7.11.2023 at 21:46
  Permalink

  Suomi EI ole ollut itseasiassa koskaan kelvollinen maa ITSENÄISEKSI VALTIOKSI! Todellisen itsenäisen valtion tunnusmerkistöön kuuluu historiansa jossain vaiheessa olla alistava maa, joka riistää ja murhaa itsekkäin perustein soditun valloitussodan jälkeen valloitettua kansakuntaa. Suomi itsessään on ”Riistomaa” (Teemu Keskisarja). Kaiken tämän muun kansan riiston ja murhaamisen jälkeenkään ”isäntämaa” EI tunne katumuksen häivääkään tai puhumattakaan mistään korvauksista. Suomi voisi olla korkeintaan itsehallinnollinen vasallilli tai historiasta tuttu suurruhtinsaskunta, joka vm. toi suoranaisen onnen sotahullujen puuteripää ruotsalaisten sota ja ”riistomaa” kolonalismin jälkeen suomen alistuvaiselle kansakunnalle. Tämä impivaaralainen kovan ilmaston kanssa kovat henkiinjäämistaistelut käynyt kansakunta on tyhmän hyväuskoista, rehellistä, työteliästä, Jumalaan uskovaista kuten myös maallisten aukytoriteettiemn kuuliaista ja vaatimatonta ihmisainesta, jota ei saane kaduille kuin kaljan loppuminen ja lätkän MM-voitto. Nyt sukupolvien helminauha elää YHÄ jälki kekkoslaista aikaa, jolloin maa vielä makasi kuin suomalainen peruskallio yhtä sisäänpäin kuin ulospäinkin rehellisessä hallinnossa, jossa perustuslaki oli liki Jumalan Sanaa ja ”Rötösherroista” pauhaava Veikko Vennamo (1913-1997) (SMP) oli liki hupiukko olematta kuitenkaan sitä! Js, vaikka niin EU:t kuin muutkin siihen liittyvät kusetukset ovat otetut kuin ”Urkin” (Kekkonen) hiihtolenkkien kilometrit ja kalareissujen komeat kalansaaliit. Se, mitä NYT kukin ajattelee tehdä tai olla tekemättä. EI enää riipu kokonaisesta yhtenäisestä kansakunnasta vaan hämäläisistä, pohjalaisista, lappilaisista, karjalaisista, varsinaissuomalaisista ja muista kuten ammoisina aikoina, jolloin kansaa nimeltä ”suomalaista” ja maata nimeltä ”Suomi” ei ollut olemassa vaan eri heimoja kun jo kaikkinainen ”sivistys” kukki kautta Europopan ja sen viheliäisen siirtomaaisännän Ruotsin!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.