Näkökulma: Vangitkaa Iltalehden propagandisti Lauri Nurmi

Iltalehti on ottanut johtavan roolin propagandan jakamisessa, 10.10.2023 valtiojohtomme tiedotti vahingoittuneesta kaasuputkesta itä-merellä. Iltalehden toimitus käynnisti propagandakoneistonsa ja etulinjaan laitettiin Lauri Nurmi.

Lauri Nurmi lähti härskillä linjalla liikenteeseen, Nurmi väitti vastoin valtionjohtomme ja viranomaisten tiedotusta räjähdyksestä ja nimesi Venäjän syylliseksi. Valtiojohtomme ja viranomaiset kertoivat korostaen ettei tiedossa ole syyllistä ja heillä ei ole tiedossa viitteitä rajähdyksestä. Nurmi veti suoraa lähetystä valtioneuvoston tiedotustilaisuudesta missä Nurmella oli propaganda pääteemana, faktoja hän ei tuonut esiin, eli valtioneuvostonlinnasta propagandaa, aikamoista!

Nurmi kertoi loppupuheenvuorossaan Iltalehden lähetyksessä, että vaikka valtionjohtomme ja viranomaiset eivät halua nimetä syyllistä, on se syyllinen Venäjä ja hän tietää sen varmasti. 11.10.2023 Iltalehti on leikannut Lauri Nurmen propagandistisen loppu puheenvuoron lähetyksestään pois.

11.10.2023 on uutisoitu laajasti kaasuputken vaurioituneen todennäköisesti ”sivuttaisen liikkeen takia”. Kaasuputken rikkoitumisen aikaan itä-merellä oli kova myrsky ja kuulostaa järkevältä, että esimerkiksi ankkuri olisi raahautunut pohjassa vaurioittaen kaasuputkea. Tässä oli nyt onnea matkassa, että Nurmen levittämä propaganda paljastui näin nopeasti. Mutta tämä vaarallisen propagandan levittäminen pitää nostaa keskusteluun ja nämä propagandistit pitää laittaa vastuuseen, kansallisen turvallisuuden vaarantamisella voi olla vakavat seuraukset!

Iltalehti on yksi suomen luetuimmista verkkosivustoista ja on äärimmäisen vaarallista jakaa tarkoituksellista propagandaa, tämä voi johtaa pahimmassa tapauksessa sotaan asti!

Mikä on Iltalehden tavoite propagandassaan? Onko tarkoitus saada Suomi sotaan, vai onko tarkoitus aiheuttaa kaaosta ja pelkoa suomalaisille? Nämä ovat vakavia kysymyksiä mihin toivoisi myös viranomaisten ottavan kantaa. Paljon puhutaan disinformaatiosta ja sen levittämisestä, tässä on malliesimerkki disinformaation levittämisestä isossa mittakaavassa Suomessa.

Kaasuputkien vaurioitumisen syy selviää varmaan lähiaikoina ja siksi siihen oli selvä syy miksi valtiojohtomme ja viranomaiset eivät lähteneet nimeämään syyllisiä 10.10.2023 tiedotustilaisuudessa, eivätkä ainakaan syyllistämään valtiota, toisin kun Nurmi teki!

Juha Korhonen

5 thoughts on “Näkökulma: Vangitkaa Iltalehden propagandisti Lauri Nurmi

 • 11.10.2023 at 12:50
  Permalink

  Valtamediat=valeuutiset=aivopesua suomalaisia vastaan.

  Reply
 • 11.10.2023 at 13:56
  Permalink

  Valopäät julistaa tietävänsä kaiken, kn edes vauriokohtaa ei ole vielä löydetty. Mutta tällä jankutuksella saadaan taas lampaat aivopestyä.

  Reply
 • 11.10.2023 at 15:18
  Permalink

  Paha vika meidän maassamme vallitsee synkkänä. Viranomaisiin, tiedemaailmaan ja mediaan on valittu heikkotasoista väkeä, vaikka meillä voi olla muutama satatuhatta teräväpäistäkin, mistä valita. Neroista on huutava puute, jolle ei voi mitään.

  Reply
 • 11.10.2023 at 16:32
  Permalink

  Jos siellä on ankkuri laahannut niin jälkiä pitäisi näkyä pitkästi kummallakin puolella putkea.

  Reply
 • 11.10.2023 at 20:20
  Permalink

  Edes lännessä EI uskota narratiiviin siitä, että kaasuputkea olisi vahingoitettu tahallisesti. Puhumattakaan Venäjän taholta. Nyt vain ”tyrkky” Suomen mopo keulii kuin huomiohuoran perikuvalla. ”Katsokaa nyt kuinka meidänkin viemäriputki on katki!!!” Ja tähän halpaan ja irvokkaaseen näytelmään heittäytyi myös ”Suomen” hallitus vähintäinkin yhtälläisesti erään tunnetun kansikuvatytön maanisella innolla. On se niin jänskää kuin pikkupoikain löytämän ”kuvalehden” tavaaminen! Iltaistuntojen lööpit ovat vähintäinkin niin lennokkaita, että lisähappikin on tarpeen. Ja yhdessä YLE:n tuotannon ruuttaamana Suomen vain valtamediaa seuraava kansakunta on melkoisessa pöllyssä. Ja tästä johtuen ”putinin trollin” kuten myös myrkkypiikkien suhteen on parasta noteerata heidän päivittelynsä vain taustahälyksi. Mutta ottaen huomioon Pohjois-Korean ”ilmapiirin” niin voi kyllä vallan hyvin ymmärtää sen kuinka äärettömän härski propaganda uppoaa ”taviksiin”. Tällainen suomalaisen perusrehellisen kansakunnan kohteleminen on äärimmäisen törkeää toimintaa ja tuolla teolla ihmiset alennetaan eläinten asemaan ,kuin korvamerkittävät lampaat tai kuten pohjoisen porot poroerottelussa eri karsinoihin ajettaviksi laumoiksi. HÄPEÄLLISTÄ Suomen valtiojohto ja valtamedia,b jotka osoittavat täydellisen sieluttomuutrensa ja ihmisarvon polkemisen valheiden sakokaivoon!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.