Ampumavälikohtaus Vantaan Simonkylässä

Vantaan Simonkylässä on tapahtunut ampumavälikohtaus maanantaina 11.9.2023 aamuyöstä.

Epäilty tekijä on ampunut ulkoapäin Punalatvantiellä sijainneeseen asuntoon, missä on tapahtuma-aikaan ollut ihmisiä sisällä.  Alustavien tietojen mukaan kukaan asunnossa tapahtumahetkellä ollut ei ole loukkaantunut.

Epäilty tekijä on poistunut paikalta ennen poliisin partioiden saapumista. Poliisi jatkaa etsintöjä mahdollisen tekijän tavoittamiseksi ja tapahtuman selvittämiseksi.

Tapauksen tutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi tiedottaa tapauksesta lisää tutkinnan edetessä.

One thought on “Ampumavälikohtaus Vantaan Simonkylässä

  • 11.9.2023 at 19:59
    Permalink

    Ruotsissa (”kansankodissa”) vastaavanlaiset tapaukset ovat jo arkipäivää.ja -yötä. Lisäksi usein ”kirjeposti” tipahtaa väärästä ”postiluukusta” sisäään asuntoihin, jossa asuu lapsiperhe (svenssoneita).

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.