Näkökulma: Putin nöyrtyi – Wagnerin takana oli koko Venäjän armeija

Wagner aloitti kapinan Venäjällä ja maailma haukkoi henkeä ja ”mahdottomasta” tuli totta, Wagner ja Venäjän armeija sai tahtonsa läpi. Oliko Wagner yksin kapinassa, no ei ollut!

Venäjän armeijassa on ollut tyytymättömyyttä jo pitkään Venäjän sodanjohtoon, tyytymättömyys johtuu ”hitaasta sodankäynnistä” rintamalla olevat sotilaat on ilmaisseet jo pitemmän aikaan tyytymättömyytensä Venäjän tapaan käydä sotaa. Näitä ulostuloja olemme saaneet seurata eri viestipalvelimista.

Sitten läikähti yli ja Wagner yhdessä Venäjän armeijan kanssa aloitti kapinan Venäjän sodan johtoa vastaan. Kapina oli tarkasti suunniteltu yhdessä Venäjän armeijan kanssa. Armeija ilmoitti julkisesti tukevansa Putinia mutta kulisseissa välitettiin viesti Putinille, että ”nyt sitten kannattaa meitä kuunnella tai…” Putin ajettiin seinää vasten ja hänen oli pakko nöyrtyä armeijan vaatimuksiin. Wagner sai edetä kohti Moskovaa rauhassa ja tämä oli viimeinen todiste Putinille, että armeija tosiaan haluaa tällä kertaa tahtonsa läpi eikä tule pakittaa. Kapina koitettiin tehdä niin ettei Putin menetä täysin kasvojaan, eli julkisesti armeijasta osoitettiin tukea, mutta viesti kuitenkin lähti Kremliin ”olemme koko armeija mukana tässä”.

Wagner  liikkui ja otti haltuun alueita Venäjän maaperällä ilman minkäänlaista vastarintaa, maailma katsoi suu auki ja ihmetteli mitä hittoa tuolla tapahtuu. Mistään teatterista ei ollut kyse, kaikki oli täysin ymmällään tapahtumista paitsi Venäjän armeija.

Venäjän armeija ja Wagner ovat pitkään vaatineet sodan nopeaa lopettamista, eli lisää resursseja rintamalle. Venäjä on tähän menessä käyttänyt sodassa ”hidasta taktiikkaa” ja se on kaikesta päätellen ollut liian kuluttavaa sodan käyntiä rintamalla oleville. Armeija siis vaatii sodan nopeaa lopettamista.

Putin joutuu nyt laittamaan sodan johdon uusiksi, se jää nähtäväksi miten hän sen tekee, kasvot on pahasti jo kärähtänyt ja on mielenkiintoista nähdä miten hän tämän hoitaa. Armeijan vaatimuksiin Putin joutui suostumaan ilman neuvotteluita ja armeijan kaikki vaatimukset meni läpi yhden päivän aikana, eli käytännössä Putinille ilmoitettiin, että näin tehdään jatkossa. Isoin ja vaikein asia mistä jouduttiin neuvotella oli miten Putin säilyttää edes osan kasvoistaan.

Tämä kapina oli Ukrainan sodan yllättävin käänne mihin tuskin kukaan osasi varautua. Tässä nähdään kenellä se lopullinen valta lopulta on, se on kaikissa maissa armeijoilla ja pätee jopa Venäjällä! Tämä historiasta luettava fakta pitää paikkansa kaikissa maailman maissa, armeija sanoo sen lopullisen sanan.

Juha Korhonen

6 thoughts on “Näkökulma: Putin nöyrtyi – Wagnerin takana oli koko Venäjän armeija

 • 25.6.2023 at 11:59
  Permalink

  Valkovenäjän heikomman armeijan kanssa Wagner on paljon vahvempi kun venäjän kanssa jota vastaan ei mahdollisuuksia olisi ollut. Ja yhdinaseetkin on jo siellä. Onko kokki seuraava valkovenäjän vai peräti venäjän tsaari?

  Reply
 • 25.6.2023 at 15:02
  Permalink

  Korhosen ikioma mielipide, joka ei perustu menneisiin eikä tuleviin tapahtumiin.

  Reply
 • 25.6.2023 at 20:40
  Permalink

  Nyt voisi vähän lähteitä tarkistaa, niin pari upseeria ja yksi laskuvarjo jääkäri pataljoona. Julkisesti kaikki kyllä tuomitsi tällaiset touhut, ja hyvä että löysivät yhteisen vihollisen eli lännen juutamaismafia.

  Reply
 • 25.6.2023 at 20:43
  Permalink

  Ei olisi ensimmäinen juutalainen vallankaappaus Venäjällä, tietää jokainen miten NL raiskasi ja ryösti kaiken kansallisomaisuuden.

  Reply
 • 25.6.2023 at 22:14
  Permalink

  Ulkomailla Putin on hrviö ja Venäjällä lässy-perse, joka on sievistellyt lännen kanssa uskoen siihen, että niin naisten kuin miestenkin sanaan voi luottaa. Mutta se on ollut vain ”kulttuuri erojen” syytä, sillä lännessä valehdellaan kaikilla kielillä etenkin omille kansoille ja tietysti ulkomaille ja sittemmin erityisesti Venäjälle. Mutta kaikkein pahinta on valehdella itseleen, joka on kaiken tyhmyyden huippu! Tyhmyys on se hirmuaseista wanhin ja atomipommin veroinenkin jättämättä yhtäkään sielua henkiin, jos se on vain kiinni globalisteista ja etenkin George Soroksesta. Vain ”dinosaurukset” kuvittelevat kyseisen sodan olevan jotain Talvisota matskua paitsi niin, että olemassa olostaan taisteleekin nyt Venäjä eikä BlackRock, joka omistaa Ukrainan. Yhtiön palveluksessa ollut nuorimies ihaileekin kuinka rahakas ja hyvä ”liiketoimi” ent. Ukrainan sota on ja karvaisia käsiään taputtavat myös USA:n neokonnat ja demokraatti-korruptio-kommunistit. EU lähinnä vinkuu surkeuttaan uppoavan Saksan kanssa, mutta ei koskaan niin halvaantuneena ette4ikö se lapioisi rahaa kaksin käsin moolokin kitaan, jota myös rahanpesuksi kutsutan. Länsi haluaa Venäjän luonnonvarat ja sen omistamat rikkaudet kuten se ”takavarikoineilla” on aidon rosvouksen halun esiin tuonutkin. Mutta olihan ne himot Aatullakin. Lännen globalistit kaikkine konna ylikansalline järjestöinreen haluavat yhtä maailman hallitusta kuten myös EU ja Suomikin. Tämämpä takia maanpiirissä ei saa olla yhtäkään merkittävää kansakuntaa, joka seisoisi omilla jaloillaan päättäen itse omasta talouspolitiikastaan ja olisi esteenä suojelemassa omia kansalaisiaan muslimien ja murjaanien pidikkeetömältä vyöryltä, joka on juutalaiselliitin matalamielinen alhainen rikos valkoisen rodun kansanmurhaamiseksi! Jos Suomen olot matujen osalta ovat sitä parasta hilloa kantasuomalaisille raiskattavana, ryöstettävänä ja murhattavana olkoot hyvä sitten niin. EU ja globalisti länsi + ylikansalliset kusipää rikkkaat teknograatit ovat myyneet oman vihollisensa Venäjän umpi-tyhmille lännen kansoille purkamaan vihaansa sinne, mikä on on se pienempi paha matu-perseiden rinnalla, jotka ovat eläimiä julistaen Ruotsissa ja Suomessa ja koko Euroopassa olevansa uusia omistajia ja hallitsijoita! Mutta samapa tuo, jos näin matujakin tyhmemmimiksi osoittautuvat tsuhnat, svenssonitr ja okokonaisen Euroopan valkoiset väestöt haluavat, että valtamedia ja lännen ylirikas satanisti lauma vievät heitä teuraaksi kuin lampaat. Yhdestä olen varma. Putin ei kuitenkaan ole murhannut kylmäverisen psykopaattiseti omaa kansaansa MYRKKYPIIKEILLÄ kuten länsi ja siirtomaa Suomi on tehnyt!!! Ja kaikeksi sotasankareiden ja NATO:n pedari lipun nimeen vannovat voivat umpi-hullun ent. Suomen ja Venäjän proxysodan piiriin eli ”hyvinvointialuuemn” juoksuhautoihin kunhan se viimeinenkin veritippa on Blackrok Ukrainasta puristettu. Business on nääs bisnestä ja siatkin (oikeat) ”saavat kystä kyllin”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.