Tuomas Malinen: ” Kansalaisyhteiskunnan voimannäytön paikka ”

Tuomas Malisen tuumailuja Convoy Finlandista, voi katsoa ja kuunnella suorasta linkistä:

https://tokentube.net/v/2421050078/kansalaisyhteiskunnan-voimannayton-paikka

 

Tavoitimme kiireisen Tuomaksen puhelimitse kyselläksemme Tuomaksen ajatuksia, ihmisten erilaisiin spekulointeihin liittyen Convoy Finlandiin. Mutta myös Tuomaksen yrityksen toteuttamaan Great Reset -kurssiin, joka tarjoaa kansalaisille tukea ja ohjeita siitä, miten varautua tulevaisuuden taloudellisiin uhkakuviin.

Tuomas Malinen aikoo osallistua tänään jalkaisin Convoy Finland 2022 mielenilmaukseen.

 

 

Mitä Tuomas tarkoittaa kyseisellä (yllä linkki) videolla todetessaan, että ei ole väliä kuka, tai ketkä ovat Convoy Finland 2022 tapahtuman taustalla ja järjestäjinä?

 • Kyse ei ole minkään tahon keskusjohtoisesta ja järjestäytyneestä, ja siten organisoidusta tapahtumasta, vaan yksilöiden ja erilaisten ryhmien käynnistämästä hankkeesta. Tärkeintä on itse tapahtuma ja näyttää kansalaisvoimaa, jotta saadaan muutosta.

 

Millaisia ajatuksia Convoy Finlandin vaatimus hallituksen eroamisen osalta Tuomaksessa herättää ?

 • Jos tämänkaltaiseen valtavaan mielenilmaukseen ei kuuluisi hallituksen eroaminen, pitäisi sitä ihmetellä eikä se olisi uskottava. Lähtökohtaisesti pitää olla vaatimuksia aina enemmän. Ihmiset on jotenkin unohtaneet sen.
 • Poliittiset vaatimukset on aina mahdottomia. Vuonna 1905 vaadittiin vaikka mitä, ja tärkeimmät saatiin läpi.
 • Tärkeintä on, että tärkeimmät vaatimukset menevät läpi.

 

Mitä suunnittelemasi ja toteuttamasi Great Reset – kurssi  taloudellisia tilanteita, ja uhkia varten tarkoittaa ? Onko kyse samaisesta Great Resetistä, jota nk valtaeliitti järjestelee eli ”et omista mitään, olet onnellinen” – periaatteella organisoiden maailman rahavirtoja heiluttelemalla ihmisten rahat ja omaisuus ?

 • Kurssit auttavat ennakoimaan miten vakaviin taloudellisiin kriiseihin, ja uhkiin voidaan varautua.  Meidän kurssit auttavat kohtaamaan kyseisen eliitin samannimisen prosessin uhkia.

 

 

 

 

 

 

 

Lähde: Video- Kansalaisyhteiskunnan voimannäytön paikka ja Tuomas Malisen haastattelu 4.2.2022

Kuvassa: Tuomas Malinen

9 thoughts on “Tuomas Malinen: ” Kansalaisyhteiskunnan voimannäytön paikka ”

 • 12.2.2022 at 00:24
  Permalink

  Koittakaa nyt jo hyvät ihmiset tajuta ettei hitler ollut paha vaan nykyinen kaaos ja juutalainen uusi mailman järjestys on juuri se mitä vastaan hitler taisteli! Jos pitemmälle mennään vapaamuurariuden ”rotat kansakunnan sisällä juutalaisten juoksupoikia” niin koko mailmanne missä luulette elevänne on pelkkää vapaamuuri harhaa! Se on pieni määrä ihmisiä jotka asian tajuaa!! Vesa ilkka laurio paasaa oikeista asioista, mutta ei ymmärrä missä elää ja minkä takia paasaa vaikka muuta väittääkin!

  https://odysee.com/@Slammdcrxx:8/Hitler-wasnt-a-puppet:0

  Reply
 • 19.2.2022 at 03:00
  Permalink

  Videolla (linkki alla) erittäin monitahoista keskustelua Kanadan Convey -miekkareista. Tätä kirjoittaessa poliisi on siirtämässä ihmismassoja tiettyyn suuntaan, ja tyhjentämässä katuja. Linkin osa: /watch?v=Q8KhfjHMoZU

  PS. Trudeaun guru Klaus Schwab myi aseita Wyss-yhtiönsä kautta Etelä-Afrikan apartheid-juntalle (Ota selvää, sanani ei paljoa paina).

  Hakulause: ”Eugen SCHWAB formed the Ravensburg Chamber of Commerce at the behest of Sir Winthrop W. Aldrich (Rockefeller, Henry Kissinger’s and Paul Volcker’s boss), Allan W. Dulles (OSS/CIA Bern, Switzerland), and the Bank for International Settlements set up by MI6 and the CIA.”

  Reply
 • 19.2.2022 at 16:09
  Permalink

  rapsodian sivuilla cabalin kaatuminen videosarja antaa hyvää kuvaa historiasta.
  ja miten tähän hulluuteen ollaan tultu ja miten se kaikki jatkuu.

  trump teki todella paljon hyvää presidentti kautenaan jota valtamedia jatkuvasti peittelee.
  on ehkä totta että alussa trumpkin meni korona-halpaan mutta sitä ei kauaa kestänyt.
  trump kuitenkin tehnyt paljon kitkeäkseen korruptiota ja erityisesti yk n valtaa.

  rapsodian sivuilta löytyy myös rainer fuellmichin kansalais oikeusprosessin grand juryn videoita todisteineen massapsykoosista jolla kansoja hallitaan.

  kommunismi jyllää suomessakin täydellä teholla vaikka osa ihmisistå vielä uskoo maamme politiikkaan.

  politiikka ei pelasta ketään eikä mitään, vuosien varrella vastuu on siirretty politiikkaan eikä ihmiset opi historiasta yhtään mitään.

  suomessa pitäisi tapahtua islannit tai ottaa mallia norjan markkinataloudesta. se on selvä uhka eliitille.

  sitä vain loputtomiin ihmettelen, että miten tyhmä on veljeskuntien jäsenistö koska ovat ensimmäiset tuhonnan listalla. aivan kuten edellä mainittu videosarja osoittaa.
  sama koskee poliitikkoja ja hallitusten jäseniä. valtamediasta puhumattakaan.

  miksi lasten piikittämisiin ja sairastuttamisiin ei puututa ??? miksi suomalaisessa järjestelmässä lastensuojelu saa harjoittaa toimiaan ?

  koska politiikka hyötyy siitä niin yksilö tasolla kuin kunta tasolla.

  samalla tavalla kuin koronahulluudessa sairaanhoitopiirit rahastavat koronahulluudella, samaan tapaan lastensuojelu rahastaa lapsilla kunnille rahaa.

  Reply
 • 21.2.2022 at 11:45
  Permalink

  Tämä rekka mielenosoitus näyttäisi olevan järjestetty operaatio jolla kommunistit saavat hätätilan nojalla lisää totalitaristä valtaa ja oikeutuksen pakkotoimiin.

  Hyvä tietty että saa näkyvyyttä ja ehkä herättää muutaman lampaan. Mutta valtaosa lampaista haluaa lisää komnunismia ja päähän potkimista.

  Reply
 • 3.3.2022 at 12:17
  Permalink

  Tämä rekka mielenosoitus näyttää olevan järjestetty operaatio. Hyvä että saa näkyvyyttä ja ehkä herättää muutaman tyypin.

  Reply
 • 14.3.2022 at 13:35
  Permalink

  pakko ihmetellä miksi suomalaiset antaa myydä maansa tuosta noin vaan. ihmiset kai ajattelee että kun toimii korruption osana niin selviää kuiville vesille. ei se niin ole. suomi on niin pieni maa että pää tulee vetävän käteen jossain kohtaa. ja ihmisillä on lapsia. miettiikö kukaan lapsia ? heidän tulevaisuuttaan ja elämäänsä ? ei taida miettiä.

  Reply
 • 17.3.2022 at 11:53
  Permalink

  aki nummelin on täysi huijari. soittelee muiden asiakkaille ja väittää niiden asioita hoidetun huonosti. tehtailee ihmisille oikeusjuttuja. toimii omalla osakeyhtiöllä perustaen liittoaan. toimii muurarien renkinä. panttaa itseään erään äidin oikeusjutussa ja tehnyt kaikkensa saadakseen aikaan oikeusmurhan. äiti on vaatinut häntä pois asiastaan mutta väittää että ei aio siirtyä sivuun.

  aki nummelinin toimet tulee tutkia erityisen tarkalla seulalla.
  kusettaa aktivisteja.

  Reply
 • 30.3.2022 at 11:59
  Permalink

  JOS SUOMEN PERUSTUSLAKIA EI NOUDATETA JA VÄITETÄÄN, ETTÄ NOUDATETAAN EU LAKEJA, NIIN KERTOISIKO JOKU, MITEN ON MAHDOLLISTA, ETTÄ SUOMI SAA JATKUVASTI EIT :N HUOMAUTUKSIA IHMISOIKEUS RIKOKSISTA ???

  Reply
 • 6.4.2022 at 20:08
  Permalink

  kiitos tuomas maliselle uuden suomen puheenvuoron blogista. siellä taas uusimpana täysi laidallinen kusetusta maatilallisia kohtaan tukipakettien huijauksen muodossa.
  on se kyllä kumma. kun selkäsi käännät niin maamme päättäjät kusettaa kansalaisia mennen tullen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.