Päivä jolloin Maailma seisoi Yhdessä

Kansainvälinen mielenosoitus tapahtuma World Wide Demonstration on Suomessakin tuttu, ja hiljattain toteutettuun WWD6 rauhanomaiseen tapahtumaan Helsingissä kokoontui tuhansia ihmisiä ihmisoikeuksien ja vapauden puolesta. (video-koosteita tapahtumista mm Rapsodia.fi sivuilla)

Kansakunnan TILA – sivusto on julkaissut 2.2.2022 virallisen World Wide Demonstration dokumenttielokuvan kotisivuillaan suomeksi tekstitettynä.

Elokuva kertoo maaliskuussa 2021 järjestetystä maailman laajuisesta rauhallisesta mielenosoituksesta, johon osallistui 40 maata.

Dokumentti elokuvassa nähdään kansainvälisesti arvostettuja asiantuntijoita, tutkijoita, professoreja, lääkäreitä ym jotka toteavat korona-hulluuden olevan tarkoituksenmukainen liikesuunnitelma, eikä mikään vaarallinen tartuntatauti. Miten muuten korona-hulluuden ohessa on ollut tarkoituksena kansoja maailman laajuisesti kiusata, todentuu elokuvassa.

Elokuvassa haastateltavina vain muutaman nimen mainitaksemme :  lääketieteen ja rokotteiden asiantuntija Michael Yedon, itse Robert F Junior Kennedy sekä kansainvälistä oikeutta korona-hulluuden poistamiseksi, ja sen seurauksien tuomitsemista hakeva lakimies, tohtori Reiner Fuellmich.

 

 

Demokratia lakimies Reiner Fuellmichin sanoin:

” Demokratia nojaa vahvasti moraaliin. Sen sijaan, että seuraisi käskyjä, on oltava kyky kysyä kysymyksiä tulematta hyökätyksi ja häpäistyksi. Kyky keskustella ja väitellä on  vapauden ja ilmaisun ydin, ja demokratian sydän.”

 

 

Dokumentti elokuvan linkki Rapsodian sivuilla: (suomalainen tekstitys)

https://rapsodia.fi/the-pushback-paiva-jona-maailma-seisoi-yhtena-rintamana/

 

 

 

SEURAAVA WWD7 MIELENOSOITUS HELSINGISSÄ 19.3.2022 !

 

 

 

Lähde: Rapsodia.fi

Kuva: Pixabay

 

 

2 thoughts on “Päivä jolloin Maailma seisoi Yhdessä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.