Ravikatsaus: Ikäviä uutisia – Sami Kauhanen jättää Hippoksen

Pidetty ja arvostettu Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen jättää Hippoksen maaliskuussa 2022.

”Toimitusjohtaja kautenani, ei tullut esiin mitään sellaista joka olisi työntänyt minua pois”, Sami Kauhanen toteaa.

Sami Kauhanen tuli Hippoksen toimitusjohtajaksi Veikkauksesta, missä hän johti vedonlyönnin liiketoimintaryhmää noin kymmenen vuoden ajan. Hän edusti yhtiötä myös kansainvälisessä kilpailumanipulaation vastaisessa työssä GLMS:n (Global Lotteries Monitoring System) hallituksessa.

Kadettikoulussa valmistunut Kauhanen työskenteli ennen Veikkausta muunmuassa Fintoton myyntipäällikkönä, liikkeenjohdon konsulttina ja Rautakirjalla Partner Managerina. Ravistartteja Kauhasella on tilillään huikeat yli 2700 kpl, ja niistä kertynyt voittosumma on runsaat 730 000 euroa.

 

”Olemme kiitollisia Samille kaikesta siitä hyvästä , mitä hän on Hippokseen ja raviurheiluun mukanaan tuonut. Asioiden valmistelu, päätöksenteko ja strategian noudattaminen ovat nousseet Samin aikana uudenlaiseen asemaan”, kiittelee Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Kari Eriksson Hippoksen tiedotteessa.

”Sami on hyvä ja inhimillinen johtaja. Hän osaa antaa arvon kaikille ihmisille. Tämä on näkynyt meissä kaikissa oikeana asenteena ja hyvänä yhteishenkenä. Pyrimme jatkamaan Samin viitoittamalla tiellä ja toivotamme Samille onnea uusiin tehtäviin”, Eriksson jatkaa.

Sami Kauhasen aikana vietiin voimakkaasti eteenpäin esimerkiksi Hippoksen strategia – ja vastuullisuustyötä. Kauhanen kiittää Hippoksen tiedotteessa koko raviurheilun ja hevoskasvatuksen yhteisöä, ja on varma, että alan sitoutuneet toimijat vievät yhteistä työtä edelleen eteenpäin.

”Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta toimia yhdistyksen toimitusjohtajana erinomaisen johtoryhmän kanssa ja Hippoksen hallituksen tuella. Olemme luoneet raviurheilulle ja hevoskasvatukselle kunnianhimoisen strategian, asettaneet itsellemme korkeat vastuullisuus tavoitteet, ” Kauhanen kertoo.

 

 

Lähde: Hevosurheilu-lehti ja Hippoksen tiedote

 

 

Lämmin kiitos toimitusjohtaja Sami Kauhaselle raviurheilun ja hevoskasvatuksen avausmatkasta tulevaisuutta ja uusia tuulia kohti. Hyvät johtajat ovat harvassa. – Nykysuomi.

 

 

Teksti: Teija Kangaslampi

Kuva: Vermo 2021

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.