VIDEO: Aarnio vyyhdin ”ex-prostitoitu Saara” Iina Ahonen kertoo oman tarinan – Lavastiko KRP Jari Aarnion syylliseksi?

Iina Ahonen ei ole ennen antanut videohaastatteluita, Iina kertoo videolla oman näkemyksen Aarnio vyyhtiin ja videosta selviää myös Helsingin Sanomien outo yhteys Keskusrikospoliisiin. Vieläkin enemmän herää kysymyksiä Helsingin Sanomien toimittaja Susanna Reinbothin yhteyksistä Keskusrikospoliisiin.

 

 

 

6 thoughts on “VIDEO: Aarnio vyyhdin ”ex-prostitoitu Saara” Iina Ahonen kertoo oman tarinan – Lavastiko KRP Jari Aarnion syylliseksi?

 • 16.10.2020 at 09:36
  Permalink

  Epäiltynä törkeistä huumaus­aine­rikoksista, törkeästä lahjuksen ottamisesta ja virka­rikoksista.
  Törkeä virka-aseman väärinkäyttö, törkeä lahjuksen ottaminen, törkeä petos ja rekisterimerkintärikkomus.
  Useita törkeitä virkarikoksia, törkeä todistusaineiston vääristeleminen, syyttömän lavastaminen syylliseksi, tietojärjestelmien väärinkäyttö ja tietovuotaminen.
  Salakuljettamassa Suomeen 791 kiloa hasista sinisissä peltitynnyreissä.
  Palkkamurhasta ilmoittamatta jättäminen.
  S-Tilillä useita tuhansia euroja bonusta(rahanpesu).
  Saatu muovikassillinen rahaa tosta noin vaan (Veiko).
  Säännölliset seksisessiot virka-aikana
  Toinut parittajana.
  Varastanut prostituoitujen rahoja.
  Parin vuosikymmenen tuttavuus pahamaineisen United Brotherhood organisaation pomon kanssa veljeily. Kerhoon pääsy edellyttää henkirikosta.
  Veikon todistamisen jälkeen Aarnio junaili hänelle kostoksi 2:n vuoden vankeusrangaistuksen Patarein vankilaan.

  ”Ostaisitko käytetyn auton tältä mieheltä?”

  Reply
 • 19.10.2020 at 16:08
  Permalink

  Mätä maa. Kiitos tyhmien hyvä uskoisten gojimi en!

  Reply
 • 20.10.2020 at 22:58
  Permalink

  mikäs occultinen seura tahtoo tuhota länsimaat johon kuuluu kaikki vaikutus valtasimmat ihmiset! Eikai tuo mikään uusi uutinen ole että suomen poliisi on suomen suurin huumemyyjä apteekkien kanssa!

  Reply
 • 28.10.2020 at 02:08
  Permalink

  TERVEHDYS!
  Kaikessa muussa olette varmaankin Aarnion suhteen oikeassa, mutta nyt onkin kyse ’hieman’ suuremmasta salaliitosta Aarniota vastaan: VAPAAMUURARIT. Nämä ovat myös huumekaupan takana ja kun Aarnio ei paljastanut ’vasikkaansa’, vapaamuurarit lavastivat hänet syylliseksi siten, että saivat hänet vankilaan. Samoin muutkin poliisijohtajat ovat olleet vaikeuksissa, kun pyyhkivät tietokoneittensa muistista ’vasikkojensa’ nimet. Vapaamuurarit haluavat nimittäin saada nimenomaan ’vasikkojen’ nimet tietoonsa, että voivat turvallisesti käydä huumekauppaa. Luojan Armosta: erkki

  Reply
 • 18.1.2021 at 07:03
  Permalink

  tämähän on niin nähty,juttu kenestä tahansa saa syyllisen ja kovat rikolliset ovat vapaalla.Alamaailma ei ikinä luota poliisin palkkamurhassa ottakoon vastuun tekijät ja tilaajat näin se on.Rohkea nainen olet ja puhut totta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.