Johnny Depp haastoi The Sun -lehden oikeuteen – ex-vaimo todistaa Deppiä vastaan

Näyttelijä Johnny Deppin nostamaa kunnianloukkaussyytettä on käsitelty tänään toista päivää lontoolaisoikeudessa. Syytettynä on The Sun -lehden kustantaja News Group Newspapers ja sen päätoimittaja Dan Wootton. Depp väittää kustantajan leimanneen hänet asiattomasti hänet vaimonhakkaajaksi The Sun -lehden vuonna 2018 julkaisemassa artikkelissa.

57-vuotias Johnny Depp oli naimisissa 34-vuotiaan näyttelijä Amber Heardin kanssa vuosina 2015-2017. Suhde kesti yhteensä neljä vuotta. Heard toimii oikeudessa todistajana – Deppiä vastaan.

Heard on on kertonut yksityiskohtia 14 kerrasta, jolloin hän väittää Deppin käyneen hänen kimppuunsa. Depp kieltää koskaan lyöneensä Heardia.

Puolustuksen mukaan Depp on käyttänyt sellaisia määriä alkoholia ja huumeita, että hän ei ehkä yksinkertaisesti muista pahoinpitelytilanteita, kuten potkua Heardin selkään erään lennon aikana yksityiskoneessa.

Deppin itsensä lähettämien tekstiviestien mukaan hän oli tuolloin nauttinut kokaiinia, puoli pulloa viskiä, ”tuhat vodkaa ja Red Bullia” sekä kaksi pulloa shampanjaa.

Oikeudessa näytettiin muun muassa Heartin vuonna 2013 ottama kuva, jossa oli Deppin ”lounas”: kookas lasi viskiä, neljä viivaa kokaiinia ja Deppin ”pilleripurkki”. Oikeudessa näytettiin myös kuva, jossa Depp oli sammunut sänkynsä viereen. Pariskunta asui tuolloin Los Angelesissa.

”Etelän herrasmies” syntymästä lähtien

Deppiä kuulusteltiin todistajanaitiossa yli viiden tunnin ajan. Depp myönsi viettäneensä ”karkulaisen elämää”, johon kuului alkoholia ja huumeita. Depp kertoi käyttäneensä huumeita ensimmäisen kerran 11-vuotiaana, ja tarjonneensa tyttärelleen kannabista, kun tämä oli 13-vuotias.

Depp kertoi, että hän käyttää huumeista mieluiten kokaiinia, ekstaasia, taikasieniä, LSD:tä ja kannabista. Hän myönsi myös käyttäneensä yli 24000 puntaa kuukaudessa punaviiniin.

Deppin mielestä Heard on se, joka oli varsinainen hyväksikäyttäjä parin kahden vuoden avioliiton ajan. Deppin mukaan Heard löi häntä toistuvasti kasvoihin ja vammautti kerran Deppin sormen heittämällä tätä vodkapullolla.

Deppin ex-vaimo kutsuu ex-miestään ”Jekyll ja Hydeksi”. Depp kutsuu ex-vaimoaan sosiopaatiksi, joka nai hänet vain edistääkseen uraansa. Kentuckyssa syntynyt Depp väittää, ettei hän ole koskaan käynyt yhdenkään naisen kimppuun ja että hänestä kasvatettiin ”Etelän herrasmies”.

”Olen kotoisin Etelän perheestä, ja jo syntymässä sen säännöt tulivat osaksi minua äitini kautta.”

”Oli se vanhanaikaista tai ei, pidän sitä hyvin tärkeänä. Korkea moraali, arvokkuus, rehellisyys ja kunnioitus naisia kohtaan ovat herrasmiehen piirteitä ja niitä piirteitä, joita minun aina odotettiin noudattavan.”

Asian käsittelyn odotetaan kestävän kolme viikkoa. Näyttelijät Vanessa Paradis ja Winona Ryder tulevat todistamaan Deppin puolesta. Osa todistajien kuulemisesta suoritetaan suljetuin ovin.

Lähteet: Daily Mail, Express, The Guardian

5 thoughts on “Johnny Depp haastoi The Sun -lehden oikeuteen – ex-vaimo todistaa Deppiä vastaan

 • 8.7.2020 at 23:30
  Permalink

  Depp on suvakkien suvakki, raukka paska joka ei uskaltanut edes Usa:n maaperällä aukoa päätään trumpille vaan sen teki ranskassa missä laukoi oikein että presidentti pitäsi lopettaa, tuo paskanäyttelijä pitäsi iskeä johonkin maapallon pahimpaan kusivankilaan.

  Reply
 • 8.7.2020 at 23:46
  Permalink

  Kuva taitanee kertoa kuin 1000 sanaa. Yleensäkin Hollywood -tähtien yksityiselämä ja avioliitot ovat enemmän kuin jossain kaukana normaalista. Mitä es sitten tänäpäivänä tarkoittaakin?

  Reply
 • 9.7.2020 at 11:02
  Permalink

  Tuo pyrkyrimuija on ollut aiemmissakin suhteissaan väkivaltainen, niin syö uskottavuutta aika reilusti. Metoon aikanahan tämä alkoi ja sitä käyttää häikäilemättä hyväksi.

  Reply
  • 9.7.2020 at 15:39
   Permalink

   Kaikki mitä depp suustaan päästää on pelkkää paskaa.

   Reply
 • 9.7.2020 at 13:36
  Permalink

  Hyypiöllä 666-korvakoru korvassaan, kertoo kaiken. Kuinkahan monta lasta vaimoineen depp on kiduttanut, raiskannut, fileoinut ja syönyt?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.