VIDEO: Vaasan puukkomiehen pidätyksestä – Poliisikoira pysäyttää miehen

Poliiin tiedote asiasta: Mies käveli puukko kädessä Vaasassa.

Tänään 1.7. kello 10 -aikaan tuli poliisille hätäkeskuksen kautta ilmoitus miehestä, joka kävelee veitsi kädessään Opistokadulta Vaasan keskustan suuntaan. Poliisipartio tavoitti miehen Vaasanpuistikon ja Ratakadun risteyksessä. Mies ei totellut poliisin käskytystä, vaan jatkoi juosten Ratakatua pitkin veitsi kädessään ja kääntyi Ratakadulta Klemetinkadulle. Kaduilla tuli jatkuvasti ihmisiä vastaan. Ajurinkadun risteyksessä poliisipartio sai poliiisikoiran avustuksella otettua miehen kiinni. Miehellä oli vielä kiinnioton yhteydessä veitsi kädessään.

Poliisi pyytää miestä kohdanneita ihmisiä ottamaan yhteyttä sähköpostitse, vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi, ja kertomaan lyhyesti tapahtumasta.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa laittomana uhkauksena, pahoinpitelyn yrityksenä ja niskoitteluna poliisia vastaan.

                                                                                                                  Video pidätyksestä (ohjautuu val-mediaan)


Lähde poliisi

 

12 thoughts on “VIDEO: Vaasan puukkomiehen pidätyksestä – Poliisikoira pysäyttää miehen

 • 1.7.2020 at 15:36
  Permalink

  onko rättipäiden taisteluhuutoa kuulunut?

  Reply
 • 1.7.2020 at 15:54
  Permalink

  Islamistit ja hurrit suomesta helvettiin.

  Reply
   • 1.7.2020 at 22:37
    Permalink

    Tämä maa on suomi eikä ruotsi.

    Reply
   • 1.7.2020 at 23:11
    Permalink

    Kaj, koska Silmäpuolta niin ahdistaa ja vihastuttaa ja se on kaikki hurrien syytä kun ei parempaa keksi.

    Ainoa ongelma on että samalla lailla kuin hurrinkieliset ja suomenkieliset taistelivat rinta rinnan ryssiä vastaan tulevat kansallismieliset edelleen seisomaan rinta rinnan ja siinä omiaan vastaan kääntyvät petturi silmäpuoletkin joutuvat omien uhkailujen toteutumisen sijaan itse teloitetuksi.

    Reply
    • 2.7.2020 at 09:35
     Permalink

     Etpä tiedä kyllä suomen sodista yhtään mitään jos kerrot että hurrit taisteli suomen rinnalla sodissa.
     Tiesitkö edes miten ruotti kohteli suomalaisia evakkoja, ei pitänyt edes ihmisinä vaan rottina.
     Otetaampa vielä esiin vuosi 2015 kun ruotsi oikein busseilla toi suomeen yli 30.000 islamistia, täällä kun joskus sota syttyisi te, punikit ja ruotsin persettä nuolevat juoksitte kyllä isienne maille.

     Reply
 • 1.7.2020 at 16:46
  Permalink

  Näkyy olevan rantaruotsalaisilla rusketus nykyään kunnossa.

  Reply
 • 1.7.2020 at 18:55
  Permalink

  Huonosti opetettu koira kun ei polvistunut. Siispä lopetettava heti, jos vain kuetaja jää jäljelle kansallismielisten jälkeen.

  Reply
 • 2.7.2020 at 11:44
  Permalink

  Olen katsonut tuon videon muutamaan kertaan ja edelleenkään en näe koiran pysäyttävän pakoon juoksevaa mustaa. Koirahan juoksee rinnalla kuin omistajan kanssa lenkillä, vasta sitten kun poliisi on kaatanut jo mustan maahan käy koira jalkaan kiinni.
  Helvetin hyvä uutinen, että musta puukkohippailija pantiin katuun mutta uutisoida voisi todenmukaisestikin. Tässä mennään hieman samalla tavalla kuin valtamediassa, uutisoidaan mutta jätetään tosiasiat kertomatta tai kerrotaan mitä toivottaisiin tapahtuneen. Valtamedia ei kerro pakenijan etnisyyttå ja taas JOKAINEN vaihtoehtoisista medioista hehkuttaa kuinka koira pysätti pakenijan, voi vittu tätä uutisointien manipulointia!

  Reply
 • 2.7.2020 at 12:03
  Permalink

  On kaksi eri asiaa. Suomen ruotsalaiset ja Ruotsin ruotsalaiset. Appiukkoni oli Suomen ruotsalainen. Hän haavoittui sodassa samoin niin kuin isänikin, joka oli umpi suomalainen. Älkäämme hurritelko Suomen ruotsalaisia. He ovat suomalaisia. Rkp-puolueena on vain jotenkin joutunut sivu-/harharaiteille. Olen ilmineerannutkin, jotta Rkp on nykyään yhtä kuin ruotsalainen kommunisti puolue. Niin viher-vasemmiston alaisuudessa puolue on.

  Reply
  • 2.7.2020 at 20:27
   Permalink

   Juu, lopetan heti kun suomihurrit lopettaa suomalaisille vittuilun..ei kannata pidättää hengitystä sitä ootellessa.
   Oma suku tulee kokonaan Karjalasta joten en tajua yhtään hurrien tai suomihurrien symppaamista.
   Sukuni myös soti kolmessa sodassa, kaikki palasi ei yksikään loukkantunut, ja on kyllä tietoa suvulta mitä nuo ruotsalaiset sodassa teki, raukkoja surkimuksia.

   Reply
 • 4.7.2020 at 12:13
  Permalink

  Toiseksi, koira ei pysäyttänyt läpsyä vaan poliisi, koira kävi vasta maassa makaavan kimppuun.
  Olisi hiukan poliiseilla koirassa koulutettavaa sillä koiran pitää heti hyökätä vihollisen kimppuun,ei hölkätä perässä ja odottaa kun vihollinen kaadetaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.