Uudenmaan rajalla ruuhkaa

Torstaina 2.4. Uudenmaan rajan sulkupisteillä tarkastettiin yhteensä 46 619 ajoneuvoa. Ajoneuvojen kokonaismäärästä poliisi joutui käännyttämään vuorokauden aikana 185. Vain yhdelle henkilölle kirjoitettiin sakko valmiuslain rikkomisesta.

Junamatkustajia tarkastettiin torstaina yhteensä 882, joista 13 jouduttiin käännyttämään.

Perjantaina 3.4. 00-09 välisenä aikana Uudenmaan rajalle saapui yhteensä 12 950 ajoneuvoa. Poliisi joutui käännyttämään niistä 11. Junissa tarkastettiin ennen yhdeksää yhteensä 104 matkustajaa, joista 1 jouduttiin käännyttämään. Kello yhdeksään mennessä poliisi ei ollut kirjoittanut sakkoja valmiuslain rikkomisesta.

Lähde: Poliisi

10 thoughts on “Uudenmaan rajalla ruuhkaa

 • 3.4.2020 at 17:53
  Permalink

  YLEn on annettava yksi TV ja radio kanava kokonaan siihen tarkoitukseen että talous yritetään saada jaloilleen.

  Tämä TV ja radio kanava tarvitaan NYT.

  Reply
 • 3.4.2020 at 18:03
  Permalink

  Aloitetaan yhteispohjoismainen moottoritien rakentaminen joka työllistää tuhansia.

  Norjan öljyrahasto mukaan hankkeeseen.

  Kuinka paljon valtio maksoi kun Postin brändi muutettiin Itellaksi? Kalliiksi tuli. Hukkaan heitettyä rahaa.

  Voin toimia konsulttina tässä projektissa murto osalla siitä mitä kaiken maailman kalliit ja turhat projektit ovat maksaneet valtiolle.

  Reply
 • 3.4.2020 at 18:10
  Permalink

  Voisiko tällaisen kyselyn tehdä:

  Ennen kuin olemme selviytyneet pahimmasta koronakriisissä, tuleeko joku saamaan napin otsaansa?

  Reply
 • 3.4.2020 at 18:30
  Permalink

  Totuus velvoittaa:

  Tämä hallitus on nopeasti saatava pois jotta päästään kiireesti aloittamaan Suomen jälleenrakentaminen ja saadaan ihmiset töihin. Nyt on poikkeustila. Mitään käyttökelpoisia keinoja ei saa sulkea pois ideologista syistä.

  https://youtu.be/FJ3N_2r6R-o

  Reply
 • 3.4.2020 at 19:16
  Permalink

  Meillä on kohta kilometrien pituiset leipä ja soppajonot ellei Marinin hallitusta saada nopeasti pois.

  Marinin hallitus ei kerta kaikkiaan voi jatkaa valitsemallaan linjallaan että oma kansa saa hankkia vaatteensa kirpputorilta ja samaan aikaan levitetään punainen matto tautisille matuille kävellä Suomeen veronmaksajien elätettäväksi kehdosta hautaan.

  Reply
  • 3.4.2020 at 21:34
   Permalink

   No, ei ole soppajonoja jos poistetaan kaikki rajoitteet, sillä he ova kuolemassa sairaalan letkuissa tai sitten levittävät tietämättään covid-19 virusta pitkin suomea.
   Muuta ruotsiin, siellä voit olla vapaana ja hengitellä viruksia keuhkojesi kyllyydellä.

   Reply
   • 4.4.2020 at 01:27
    Permalink

    Niin, kohta se selviää Miten Ruotsin käy koronan kanssa.

    Kiinalla on selvästi jotain peiteltävää. Olisiko käynyt niin että mopo karkasi kiinalaisten käsistä ja nyt koko maailma joutuu olemaan varpaillaan.

    Koronasta joko päästään eroon tai se jää meidän kiusaksi. Tai tulee joku uusi virus/tauti joka aiheuttaa taas uusia ongelmia.

    Kausi influenssa tappaa paljon enemmän ihmisiä kuin korona.

    Johonkin on pakko vetää raja kuinka pitkään yhteiskunta/kansakunta voidaan pitää tällaisessa tilassa joka syöksee koko kansantalouden jyrkkään syöksykierteeseen.

    On varmasti sellaisiakin jotka olisivat valmiita siihen että koko maa laitetaan sulkutilaan 10 vuodeksi. Antaa heidän tehdä itsemurha. Koko kansakunnan ei heidän takia tarvitse tehdä joukkoitsemurhaa.

    Valitettavasti tämä korona ei näytä valikoivan uhrikseen juuri ketään Afrikan mantereelta. Siellä on liikakansoitusta kuten Aasiassa.

    Kuulostaa ehkä hirveältä mutta juuri siellä kun se leviäisi valtoimenaan se tekisi koko maapallolle suuren palveluksen.

    Reply
    • 4.4.2020 at 13:18
     Permalink

     Kausilenssu vain harvoin tappaa perusterveitä, sitäpä tekeekin covid-19 virus usein.
     Ja siihen sairastunut ei parane koskaan, kiinassa lääkärit tutki asian ja tulokset on mustat.
     Kerran viruksen saatuaan siitä ei eroon pääse vaan se jää kehoon, vaikka ihminen näyttää parantuneen, virus on kehossa etsimässä pääsyään keuhkoihin eikä sitä näy edes testeissä jos ei ole ennen sairaalla vielä tullut uusia oireita, vasta kun uusi kipu alkaa tulemaan ja henkilö menee sairaalaan virus näkyy testissä ja silloin se on jo tuhomassa keuhkoja.
     Eli virus on 2 vaiheinen.
     Toinen vaihen on se viimeinen joka ihmisen tulee lopettamaan viimeistään, siitä ei parane yksikään ihminen joka viruksen saa.
     Eipäsitä ole isommin afrikassa kun sitä ei sinne ole mistään kulkeutunut, jos sinne menisi ko viruksen saastuttamia niin silloin asia olisikin toisin.
     Joten puihin meni tuokin ”oivalluksesi”.
     Saudi-arabiassa covid-19 virus on levi’mässä koko ajan joten ajan kysymys on milloin ainut hyvä asia tapahtuu, afrikka alkaa köhimään itseään multiin.

     Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.