Vasemmistonliiton kohuaktiivi, ”fasistintappaja” Dellinger irtisanoutuu tehtävistään

Vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellinger irtisanoutuu tehtävistään. Dellinger ilmoitti päätöksestään perjantaiaamuna. Dellingerin anonyymillä twitter-tilillä on takavuosina harjoitettu monipuolisesti kiihottamista kansanryhmää vastaan, vaadittu fasistien kuolemaa ja rinnastettu siinä sivussa mm. Perussuomalaiset fasisteihin.

– Viime päivinä noussut kohu on syönyt luottamuksen, jota ilman ei ole mahdollista tehdä toiminnanjohtajan työtä. Siksi en voi tehdä muuta kuin kantaa vastuun tilanteesta ja irtisanoutua tehtävästäni. Kiitän kanssani työskennelleitä kuluneista vuosista ja pyydän anteeksi tuottamaani pettymystä, Misha Dellinger sanoo Vasemmistoliiton tiedotteessa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kommentoi aiemmin perjantaiaamuna tilannetta ja tuomitsi kaiken väkivallan ja uhkailun.

 

”Vasemmistoliitto on rauhanliike” – toteaa puheenjohtaja Li Andersson

– Vasemmistoliitto on rauhan liike, joka on sitoutunut tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteeen ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen. Jokaisen vasemmistoliiton toimintaan osallistuvan on sitouduttava ihmisoikeuksiin ja väkivallattomuuteen. Julkisuudessa esillä olleet kirjoitukset ovat täysin ja yksinkertaisesti tuomittavia eivätkä edusta millään tavalla vasemmistoliiton arvoja, Andersson vuorostaan toteaa.

Uhkailua ja kiihottamista kansanryhmää vastaan on eri tietolähteiden mukaan harjoitettu vuosina 2016 ja 2017, jolloin Dellinger ei vielä ollut Vasemmistoliitolla töissä, mutta kelpasi mainituilla meriiteillä puolueen kuntavaaliehdokkaaksi.

Misha Dellingerin irtisanoutuminen astuu voimaan välittömästi. Aiemmin Dellinger on pyytänyt anteeksi mm. puolueeltaan ja työtovereiltaan, mutta ei uhkailemiltaan ihmisiltä.

Lähde: Vasemmistoliitto

9 thoughts on “Vasemmistonliiton kohuaktiivi, ”fasistintappaja” Dellinger irtisanoutuu tehtävistään

 • 28.2.2020 at 13:56
  Permalink

  Vittu mitä paskaa Andersson heittää!
  Ämmällä on Antifa terroristijärjestön logo läppärinsä kannessa.
  Vasemmistohan se pahinta fasismia edustaa!

  Reply
 • 28.2.2020 at 15:49
  Permalink

  kyllä, ja muistetaan myös aatun puoluepoliittinen tausta

  Reply
 • 28.2.2020 at 17:19
  Permalink

  Lii Liimaletti oksensi taas aivopierujaan,ymmärtäisi myös erota virastaan.Ennenkuin saa monoa hanuriin.

  Reply
 • 28.2.2020 at 17:36
  Permalink

  Kas kummaa. Kaiketi näin käy vain karkausvuotena.

  En olisi ihmetellyt enkä edes enää välittänyt, vaikka tuokin olisi mennyt ”ohi”, koska ”parempi” vihapuhe.

  Loppujen lopuksi tuokin antifa -sälli on täysin yhdentekevä vässykkä, mutta ajat eivät ole enää aivan niin sakeat kuin esim. v. 2015 kiihkon suurimpina vuosina.

  Oikein, että edes joskus kalahtaa ”omaankin nilkkaan”.

  Tavallaan yhtä kiva juttu Li Anderssonille kuin äskettäinen vastaava Jussi Halla-aholle. Toki tiedämme kumpi on ”suurempi” syyllinen.

  Reply
 • 28.2.2020 at 21:51
  Permalink

  ”Soma-Li” ulostaa tuttua ja taattua anfifa terroristin satua.
  Ihmetellä täytyy sitä miten nuo uskaltaa naamaansa enää näyttää siviilissä.

  Reply
 • 3.3.2020 at 03:08
  Permalink

  COVID19 The Movie ~ Freemason 33 SCRIPTED Corona Show IN PLAIN SIGHT

  Just like 911. They are all on board. One world government

  https://www.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Kontrolloitu oppositio kanava, mutta julkaisevat joskus hyvääkin tavaraa! Jos joku ei vieläkään ymmärrä niin ei ole minulta pois!! Suosittelen lobotomiaa!!

  Ja alla jos video trumpin kannattajille jos niin typerää porukkaa vielä on niin katsokaa alla oleva video!! On toki satoja muitakin hyviä pätkiä, mutta tämä mielestäni pahimmallekin aivovamma persu (homo halla aho) ym muille kannattajalle silmiä avaava:

  https://www.bitchute.com/video/SPCvZMG3KcNb/

  Donald Trump Exposes Himself

  Reply
 • 9.3.2020 at 20:01
  Permalink

  Onneksi ei kristittynä tarvitse katsella pimeyden valtakuntaa kun ylöstempauksen seurauksena avautuu paremmat apajat. Anti kristuksen henkilöhahmo on mielenkiintoinen: mies on pöpi, jota palvotaan Jerusalemissa jumalana.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.