Nykysuomen lukijoilta murska-arvio – Uusia vaaleja vaaditaan massiivisen enemmistön voimin

Nykysuomen lukijat saivat viikon ajan äänestää kysymyksestä ”Pitäisikö Suomessa järjestää uudet eduskuntavaalit” ja tuomio oli suorastaan murskaava. Nykyinen eduskunta ja sen kirsikkana hallitus on saanut viime aikoina paljon lokaa niskaansa ja syitäkin on medioissa myllätty edes takaisin.

Hallitus muodostettiin SDP:n toimesta tällä kertaa niin, että eduskuntavaaleissa sijoille kaksi ja kolme sijoittuneet puolueet jätettiin siitä ulos. Muunmuassa tämä on hiertänyt niin kansalaisia kuin politiikan asiantuntijoitakin.

Tämän lisäksi opposition riveistä on koko SDP:n kaksi hallitusta käsittäneen puolivuotisen ajan ammuttu raskailla pattereilla ministeriaitioon mm. Posti-kiistaa selviteltäessä sekä ulkoministeri Pekka Haaviston horjuvaa luottamusta kyseenalaistettaessa.

Globaali talous, perussuomalaiset ja uskon puute itse järjestelmään ”ei”-kannan perusteluina

Kaikesta päätellen ainakin Nykysuomen lukijoiden mitta on täynnä, sillä 97% lukijoistamme on sitä mieltä, että olisi aika järjestää uudet eduskuntavaalit. Ainoastaan kaksi prosenttia äänestykseen osallistuneista oli sitä mieltä, että uusia vaaleja ei tulisi järjestää ja perusteluina tähän on käytetty mm. sitä, että punavihreän hallituksen odotetaan mieluummin ajavan Suomi seinään jonka jälkeen päästäisiin aloittamaan puhtaalta pöydältä.

”Ehdottomasti ei: Globaali talous ym. on ajamassa seinään ja koko korttitalo (EU-himmeli) on kaatumassa, joten antaa vasemmiston tuhota täydellisesti itsensä. Nyt on tarjolla ei-niin-mairittelevia paikkoja tarjolla historian kirjoihin.”

Myöskin Perussuomalaisten kannatuksen kasvun lisääntymist odottava äänestäjä totesi, ettei vielä ole aika järjestää uusia vaaleja.

”ei vielä ole aika kypsä ennenaikaisille vaaleille. Jos nyt pidettäisiin ennenaikaiset vaalit ja persut saisivat vaikka 30% niin se ei vielä riitä kurssin kääntämiseen. Jospa vuoden päästä loppusyksystä olisi Persujen kannatus yli 45% mikä Dhontin menetelmällä tarkoittaisi jo 100 kansanedustajaa niin silloin onnistuu Suomi-laivan kurssin täyskääntäminen”

Myöskin luottamus järjestelmään itseensä, tai oikeammin sen puute nousi ”ei”-äänen puolustukseksi.

”Voi elämän kevät, ei pidä, koska nykyinen poliittinen järjestelmä julkishallintoineen on uskottavuutensa puolesta täysin nolla joka sektorilla.
No, mikä muuttuisi uusilla vaaleilla??”

Kahden prosentin vastusteluista huolimatta yli 1000 äänensä jättänyttä oli sitä mieltä, että uudet vaalit olisi järjestettävä. Kenties poliitikoilla on peiliinkatsomisen paikka?

Keskustelu aiheesta on käynyt vilkkaana myöskin sosiaalisessa mediassa. Vieraile siis Nykysuomen facebook-sivuilla ja osallistu tulevaisuudessakin polttavien aiheiden keskusteluihin ja tuo oma äänesi kuuluviin.

Lähde: Nykysuomi

Aiheeseen liittyvää:

12 thoughts on “Nykysuomen lukijoilta murska-arvio – Uusia vaaleja vaaditaan massiivisen enemmistön voimin

 • 20.12.2019 at 00:41
  Permalink

  Politiikka on täynnä mätäpaiseita, mutta niin on virkamieskuntakin: levittäkää tietoa seuraavasta sivustosta:
  http://www.virkamafia.fi

  Reply
 • 21.12.2019 at 01:01
  Permalink

  Lystikästä, ylen lystikästä:

  ”Vasemmisto repeää: Ruotsin kommunistit perustavat uuden työväenpuolueen ilman LGBT:tä, Gretaa ja monikulttuurisuutta

  Suuri joukko kommunisteja on kyllästynyt Ruotsissa globalistien ajamaan kulttuurimarxismiin ja perusteilla on uusi kansallismielinen työläispuolue, joka irtisanoutuu vasemmistolaisuuteen mielletystä ylikansallisesta agendasta.

  Lähes puolet kommunistipuolueen jäsenistä Malmön alueella eroavat puolueesta ja aikovat perustaa uuden työväenpuolueen, joka ottaa etäisyyttä asioihin, kuten monikulttuurisuuteen, LGBT-seksuaaliagendaan ja ilmastovouhotukseen, joista on tullut hallitseva osa vasemmistolaista ajattelua. Uuden ja perusteilla olevan työväenpuolueen geopoliittiset tavoitteet eivät tule uutisista ilmi.

  Lokaltidningenille antamassaan haastattelussa kommunistipuolueen uutta siipeä edustava Nils Littorin sanoi, että tämän päivän vasemmisto on osa eliittiä, joka sivuuttaa työtä tekevän väestön näkemykset ”vieraana ja ongelmallisina”. Hänen mukaansa vasemmisto on liikkeenä kokenut pitkään jatkuneen identiteettikriisin ja irtaantunut alkuperäisistä arvoistaan, kuten luokkajakoa vastaan kamppailemisesta.

  ”He eivät ymmärrä miksi niin monet työläisistä eivät ajattele, että monikulttuurisuus, LGBT-liike ja Greta Thunberg on jotain fantastista, mutta kuvittelevat meidän olevan 1930-luvulla, ja että työläiset, jotka äänestävät ruotsidemokraatteja, ovat jonkin natsi-sairauden tartuttamia,” Littorin sanoi.

  Hänen mukaansa ruotsidemokraattien oikeistolaisuus saa tukea työväestön keskuudessa, koska vallalla on laaja tyytymättömyys liberaaliin taloussiirtolaisuuteen, joka johtaa palkkojen alentamisen kilpailuun sekä yhteisöjen ghettoistumiseen – näistä hyötyvät vain suurimmat yhtiöt.

  Uusi kommunistinen puolue ei aio käyttää nimessään enää sanaa ”kommunismi”, koska työväestön puolue päivitetään kokonaisuudessaan uudelle vuosituhannelle…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/12/20/vasemmisto-repeaa-ruotsin-kommunistit-perustavat-uuden-tyovaenpuolueen-ilman-lgbtta-gretaa-ja-monikulttuurisuutta/

  Reply
  • 21.12.2019 at 01:02
   Permalink

   Mahtaako Suomen viherpuna-LGBT-globalistinen hallitus ja sitä kannattavat tahot yrittää vaieta tuosta, mitä on tapahtumassa Ruotsissa?

   Reply
  • 21.12.2019 at 09:22
   Permalink

   kommunismin takana naruja vetelee aina juutalainen, oli se sitten kommunismin nimellä tai ei. ainoa todellinen vaihtoehto on kansallissosialismi, sitä ihmiset eivät ymmärrä eivätkä uskalla sitä edes ajatella koska ovat niin natseilla peloteltuja

   Reply
   • 21.12.2019 at 12:09
    Permalink

    Kommenttini ei tarkoittanut, että kannattaisin kommunismia oli se millä nimellä tahansa. Huvittaa vain eroavuus meidän viherpuna-LGBT-globalistisen halliuksemme politiikkaan.

    Reply
  • 27.12.2019 at 09:37
   Permalink

   Tuommoinen puolue pitäisi olla Suomessakin ja äänestäisin sitä aivan ehdottomasti. Perussuomalaiset ovat liiaksi kokoomukselaisen politiikan lumoissa, jotta heitä voisi äänestää. Toki Suomen välittömän pelastumisen kannalta PS:n nousu hallitusvaltaan olisi suotavaa. Puolueessa on paljon hyvää ja onhan se oikeistopuolueista tervehenkisin. Ei ole persujen vika, jos vasemmisto on hylännyt valkoisen työväestön melkein kaikissa länsimaissa. Typerät vihervasurit kuvittelevat ongelmien ratkeavat sillä, että persuja haukutaan rasisteiksi, setämiehiksi tai syrjäytyneiksi luusereiksi. Katse peiliin olisi tehokkaampaa.

   Reply
   • 27.12.2019 at 20:42
    Permalink

    Persut tekivät kaikkensa vaalien jälkeen – etteivät joutuisi hallitukseen, se merkitsisi puolueen loppua – kun kansa näkisi persujen täysin tyhjän agendan – joka perustuu vain rasismilla pullisteluun oppositiossa.

    Reply
 • 27.12.2019 at 20:40
  Permalink

  Tämän jutun kuva eduskuntatalosta on varastettu HelsinginSanomilta. Kuvaajan nimi puuttuu.

  Kuvaaja Ida Pimenoff170 × 95 – 4.12.2017 – Teksti: Kirsi Kolari Kuvat: Ida Pimenoff. Helsingin Sanomain Säätiön ja Anders Chydenius -säätiön järjestämässä Tietämisen vapauden päivän jne

  Reply
 • 29.12.2019 at 16:10
  Permalink

  Se miksi Halla-aho ei halua vaaleja asian tiimoilta on sen persevakoa kostuttava pelko siitä että nousisi uusissa vaaleissa vaikka hallitukseen, se on ko edustajan pahin pelko ja tekee mitä tahansa että sitä ei tapahtuisi.

  Reply
  • 30.12.2019 at 10:53
   Permalink

   Halla-Aho on kenties tietoinen niistä keinoista, joita mm. Kokoomuksen taustaryhmät ovat valmiita käyttämään taivutellakseen hallituskumppanin oman politiikkansa taakse. Soinihan näistä joskus vihjaili. Mies taipui ja hänestä tuli moraaliselta kannalta pelkkä kasa roskaa. Muistetaan myös tapaus Markku Uuspaavalniemi. Hämärät voimat vetävät nukkepoliitikkojamme naruista. Halla-Aho ei ole niin tyhmä kuin tavanomaiset broileripoliitikot, mutta toki taivuteltavissa on hänkin. On viisasta kerätä itselleen vahva äänisaalis, jotta on asettaa jotain noita voimia vastaan. Pelkästä vallanhimosta hallitukseen menevät joutuvat heti niiden armoille.

   Reply
   • 1.1.2020 at 15:04
    Permalink

    Ilman Timo Soinia ei olisi persuja, istuistte kaikki työttömyyskassan joniossa manukmassa lisää rahaa. Persut ovat tyyppiesimerkki siitä miten antavaa kättä purraan.

    Reply
 • 5.1.2020 at 11:53
  Permalink

  Keskustalla on pallo. Se ,kuinka kauan Suomessa tehdään kansallista itsetuhoa, riippuu siitä onko keskustalla halu auttaa kansaa ja erota hallituksesta vai jatkaa globalismin myötäilemistä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.