Le Pen vaatii Macronin eroa EU-vaalitappion vuoksi

Ranskassa europarlamenttivaalit voittaneen Front National-puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen vaati tulosten valmistuttua Ranskan presidentti Emmanuel Macronin eroa tämän puolueen kärsimän vaalitappion vuoksi. Front National sai EU-vaaleissa 23,6% äänisaaliin, Macronin En Marche-puolueen jäädessä 22,4% kannatukseen.

Toistaiseksi ei ainakaan julkisuuteen ole päässyt tietoja siitä, kuinka Macron on suhtautunut vaalitappioon saati Le Penin vaatimukseen Macronin eroamisesta. Sen sijaan Ranskan pääministerinä toimiva Edouard Phillippe on kommentoinut vaalitulosta jopa hivenen dramaattisestikin:

– Äärioikeisto vankistaa asemiaan, tämä viesti on vahva ja olemme vastaanottaneet sen. Omalta osaltani otan vaalien tuloksen vastaan nöyränä. Kun päädyimme toiseksi, emme voi sanoa voittaneemme…

Ennen vaaleja Le Pen linjasi europarlamenttivaalien olevan ”kansanäänestys Macronin politiikan kannatuksesta” ja totesi jo tuolloin odottavansa sekä presidentin, että hallituksen eroa, mikäli En Marche häviää vaalit. Niin kävi ja Le Pen toisti vaatimuksensa:

– On tasavallan presidentin tehtävä vetää johtopäätökset, hänen, joka asetti uskottavuutensa presidenttinä tulilinjalle tässä äänestyksessä tehdessään siitä kansanäänestyksen hänen politiikastaan ja jopa luonteestaan.

Lähde: Voice Of Europe

8 thoughts on “Le Pen vaatii Macronin eroa EU-vaalitappion vuoksi

 • 31.5.2019 at 14:30
  Permalink

  Sionisti Macronin lähtölaskenta on alkanu.

  Reply
 • 31.5.2019 at 14:50
  Permalink

  ”Äärioikeisto vankistaa asemiaan, tämä viesti on vahva ja olemme vastaanottaneet sen. Omalta osaltani otan vaalien tuloksen vastaan nöyränä. Kun päädyimme toiseksi, emme voi sanoa voittaneemme…”

  Samaan aikaan Suomessa eduskuntavaalien suurin häviäjäpuolue luikertelee takaisin hallitukseen ja saanee läpi mm. maakuntamallin, jota mikään muu puolue tuskin edes kannattaa.

  Jos haluat tietää mihin tuota kuviota voisi verrata, niin mene seisomaan yli lentävän lokkiparven alle suu auki… Tuota on suomalainen ”demokratia”.

  Reply
 • 31.5.2019 at 15:13
  Permalink

  Näin petollisten vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappaama Yle suoltaa meidän etnisten suomalaisten matalan intensiteetin kansanmurhaa tukevaa propagandaa meidän verorahoillamme:

  ”ETNISEN SUOMALAISUUDEN PUOLUSTAMINEN PYRITÄÄN KRIMINALISOIMAAN – YLE AVITTAA ASIAA

  Yle kertoi viime tiistain uutisessaan Poliisi aloitti rikostutkinnan Perussuomalaisten nuorten EU-vaaleihin liittyvästä twiitistä – ”Jutussa on kaksi epäiltyä” suomalaisten etnisen itsesuojelun kehotuksen johtaneen poliisitutkintaan. Kafkamaisia käänteitä sisältävä juttu sai alkunsa, kun Perussuomalaiset Nuoret -järjestön varapuheenjohtaja Toni Jalonen tviittasi EU-vaalien alla kuvan afrikkalaisperheestä ja kuvatekstin ”äänestä perussuomalaisia, jos et halua että Suomen tulevaisuus näyttää tältä”. Tviitti ei rikkonut nykyisiin ajatusrikoslakeihin kuuluvaa kansanryhmän vastainen kiihotus -pykälää, sillä ulostulossa ehdotettiin ainoastaan poliittista vaihtoehtoa matalan intensiteetin kansanmurhaa suosivalla väestöpolitiikalle.

  Tutkintakynnys olisi tuskin ylittynyt ellei Ylen agendajournalisti Hanna Eskoselle olisi tehnyt päivystävien vasemmistoilmiantajien nostattamasta somekohusta viime viikolla valtakunnallista uutista. Jotta asia saisi myös poliisin heräämään, Eskonen haastattali uutisjuttuunsa Perussuomalaisten nuorten vaalitwiitti voi täyttää rikoksen tunnusmerkit, arvioi rikosoikeuden professori punaisen yliopiston professori Matti Tolvasta, jolla on tunnetusti kova vimma kriminalisoida kaikki etnistä suomalaisuutta puolustavat puheenvuorot. Yhteiskunnan arvostettuun auktoriteettiin vetoamalla Yle päätteli aivan oikein myös poliisin kiinnostuvan tapauksesta.

  Toimittaja Hanna Eskosen haastattelemaksi valitsema professori ei ole kuka tahansa harmiton mielipideautomaatti, vaan henkilö, jonka sanomisilla on valitettavasti yhteiskunnallista painoarvoa. Viime aikoina tämä Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori tuli tunnetuksi siitä, kun hän kertoi olevansa tyytyväinen siihen, ettei vallanpitäjiä ja median propagandisteja voisi enää kritisoida vapaasti. Tapaus oli sen verran huomionarvoinen, että myös Yle Watchin piti viime syksynä kommentoida Tolvasen lausuntoa kirjoituksessaan Ilja Janitskinin tuomion varjolla halutaan kaventaa sananvapautta.

  Tällä kertaa Tolvanen pääsi antamaan uusvasemmistolaista asiantuntemustaan inhoamansa etnonationalismia edustavan Perussuomalaisten nuorten varapuheenjohtajan tviittauksen laillisuudesta. Jo se, että pelkästään poliittisen mielipiteen ilmausta aletaan pitää jonkun professorin voimin rikoksena, kertoo enemmän järjestelmän rikollisesta totalitarismista kuin sanavapauttaan käyttävän nuorisopoliitikon tviittauksen mahdollisesta loukkaavuudesta:

  Tolvasen mukaan twiitin voi tulkita kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

  – Syntyy selvä mielleyhtymä, että on ongelma, jos on tietynnäköisiä ihmisiä Suomessa. Siinä panetellaan ihonväriä eli tummaihoisia ihmisiä, Tolvanen arvioi.

  Totta kai pahantahtoinen internationalisti haluaa nähdä suomalaisten ja muiden valkoisten etniseen itsesäilytykseen pyrkimisen olevan kiihottamista globaalia miljardienemmistöä vastaan. Jopa silloin, kun nämä kleptoparasiitit eivät ole vielä edes ylittäneet Suomen rajaa. Tolvanen kuuluu selvästi niihin globalistieliitin perskärpäsiin, jotka katsovat jokaisella värillisellä olevan luovuttamaton oikeus tulla valkoiseen maahan, elää sen kansalaisten siivellä ja lopulta lisääntyä niin että maa muuttuu mustaksi Afrikaksi, josta on taas syytä ”paeta” paremmille laitumille.

  Mitä tulee itse tviittauksen kuvaan, siinä ei ole mitään panetteluun viittaavaa. Jokainen terve kansakunta ja etninen ryhmä haluaa säilyttää olemassaolonsa, jopa liberaalien aivopesämät suomalaiset. Olisi mielipuolisen naurettavaa väittää, että esimerkiksi Tiibetin ja Japanin väestöpohja on ”ongelmallinen”, koska siellä asuu ja pyrkii asumaan vain tietynnäköisiä ihmisiä. Jos Tiibet muutettaisiin lähitulevaisuudessa kiinalaiseksi ja Japani afrikkalaiseksi, tapauksia pidettäisiin yleisesti tuomittavana väestönvaihdollisena kansanmurhana.

  Japani onkin ponnekkaasti korostanut halukkuuttaan säilyttää rodullinen identiteettinsä, sillä heidän mielestään Japania ei voisi olla ilman japanilaisia. Tätä asennetta ei ole tuomittu juurikaan kansainvälisesti joitain kansainvälisiä vasemmistoliberaaleja painostusjärjestöjä lukuunottamatta.

  Sen sijaan Euroopassa kuten Suomessa löytyy koko liuta ”kansalaisjärjestöjä” ja korkeassa asemassa olevia oman maan kansalaisia, jotka tekevät kaikkensa edistääkseen kansanvaihtoa, kriminalisoidakseen kansakunnan etnisen perustan puolustamisen ja lopettaakseen valtiontuet epäkorrekteja näkemyksiä esittäviltä puolueiden nuorisojärjestöiltä. Jo nyt on tiedossa, että Perussuomalaisten nuorten tililtä jaettu harmiton tviitti on johtamassa PS-Nuorten saamien valtionavusten lopettamiseen ja takasinperintään. Päätöksen tekee feministeillä ja vasemmistoliberaaleilla solutettu opetus- ja kulttuuriministeriö. Asiasta on kertonut ministerion muukalaisperäinen erikoissuunnittelija Mikko Cortés Téllez Uudelle Suomelle antamassaan haastattelussa.

  Vaikka Perussuomalaiset Nuorten varapuheenjohtajan tviitti oli ehkä tässä poliittisessa tilanteessa harkitsematon, itse viesti on vastaansanomaton: Suomea ei voi olla ilman suomalaisia. Tällä hetkellä suomalaisten enemmistö ei ole vielä henkisesti riittävän rohkea puhumaan avoimen etnonationalismin puolesta, joten asia kierretään vastustamalla korrektisti ”haittamaahanmuuttoa” ja varoittamalla kivikautisen islamin valtapyrkimyksistä. Tässä poliittisena väylänä toimii parhaiten Perussuomalaiset-puolue, joka POLIITTISESTI KORREKTEISTA MYÖNNYTYKSISTÄÄN HUOLIMATTA kannattaa käytännössä suurta osaa etnonationalistisia tavoitteita. Valtavirran politiikassa meidän on tyytyminen vielä tähän, kunnes aika on kypsä persunuorten esittämille todellisen ja alkuperäisen nationalismin teeseille.

  http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/etnisen-suomalaisuuden-puolustaminen.html

  Reply
  • 31.5.2019 at 17:22
   Permalink

   Persuhuijareita siis nuokin. Niin kui kansan mielipide nyt oikeasti olisi tuollainen,kuin mitä eliitti on sanellut. Kansa pelkää ja sitä ei rohkaise eliitin lepyttely. Ei persut aja mitään osaa etnonationalistisista tavoitteista. He ovat hujjareita

   Reply
 • 31.5.2019 at 16:02
  Permalink

  Sen pitää kysyä mamilta ohjeet ensin

  Reply
 • 31.5.2019 at 16:17
  Permalink

  Ei globalisti satanisti Macron eroa vapaaehtoisesti.

  Reply
 • 31.5.2019 at 18:31
  Permalink

  Ei tuo mummonnussija tule eroamaan ja luovuttamaan valtaansa mistään hinnasta, mutta tuon eroaminen olisi ranskalle ja koko euroopalle erinomainen asia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.