Lempäälän Z-sukupolven autoilijat ahkerina – Kortitta ajoja ja liikenneturvallisuuden vaarantamista

Lempäälä… Tampereen kupeessa sijaitseva maaseutumainen kunta, joka tunnetaan mestis-kiekkoilun lisäksi Puntalarock-punk tapahtumasta. Vapun aaton vastaisena yönä Lempäälässä kuitenkin kunnostauduttiin muussa kuin urheilussa tai alakulttuurimusiikissa, sillä poliisi tavoitti liikenteestä yhden kortittoman ja kaksi huimaa ylinopeutta kaahaavaa nuorehkoa henkilöä. Liekö sitten sattumaa, mutta kaikki mainitut olivat syntyneet vuonna 2000.

Lempäälä 29.4.2019 klo 20.05

Poliisipartion huomio kiinnittyi Vanhalla Tampereentiellä henkilöautoon, ja se päätettiin pysäyttää. Pysäytyksen yhteydessä todettiin, että vuonna 2000 syntynyt ajoneuvon kuljettaja oli ajo-oikeudeton. Kuljettaja oli tavattu autoilemasta ilman ajo-oikeutta 10 kertaa aiemminkin vuoden aikana. Ajoneuvon kuljettajalla ja toisella ajoneuvossa olleella henkilöllä oli lisäksi voimassaolevat etsintäkuulutukset ja heidän iltansa päättyi poliisivankilaan.

Lempäälä 29.4.2019 klo 20.30

Vuonna 2000 syntyneen miehen kuljettaman ajoneuvon nopeudeksi mitattiin 153 km/h VT 3:lla. Mittauskohdassa oli 120 km/h nopeusrajoitus.

Lempäälä 29.4.2019 klo 20.36

Poliisipartiota vastaan ajoi VT 3:lla ajoneuvo, jonka nopeudeksi tutka osoitti 162 km/h. Mittauskohdassa oli 120 km/h nopeusrajoitus. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui vuonna 2000 syntynyt mies.

Tämän lisäksi vuonna 2000 syntyneiden teiden ritareiden muoti näyttäisi ulottuneen myöskin läheiseen Ylöjärven kaupunkiin, missä neljäs vuonna 2000 syntynyt napsittiin pois liikenteestä tämän ajettua kortitta kahdeksatta kertaa viimeisen vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Lempäälän Z-sukupolven autoilijat ahkerina – Kortitta ajoja ja liikenneturvallisuuden vaarantamista

 • 30.4.2019 at 12:30
  Permalink

  Holtittomuus kertoo siitä että Z-sukupolvi on menettänyt toivonsa paremmasta elämästä. Eikä ihme, kun ei ole työpaikkoja eikä opiskelupaikkoja. Ei ole rahkeita rakentaa elämäänsä, joten elämättömän elämän tuskaa puretaan Joy Ride tempauksilla.
  Isoilla ikäluokilla oli toisin: kansakoulupohjalla töihin ja seuraavat 50 vuotta kului saman työnantajan palveluksessa muhkeapalkkaisena persvakoäijänä. Niinpä Impivaara-Suomessa tuli perheet perustettua, ok-talot ja kesämökit hankittua. Kaikki oli hyvin kunnes globalisaatio käärme luikerteli paratiisiin.

  Reply
 • 1.5.2019 at 23:38
  Permalink

  Nytkö mentiin liikennepropagandalinjalle 🙁 150-160 motarilla ei välttämättä ole mikään hurja juttu…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.