Arto Luukkanen: ”Koulukiusaajat” metsästäjien ja aseharrastajien kimpussa

Luinpa tässä Iltasanomia ja ihmettelin sitä missä tämä maa makaa. Lakia, hyviä tapoja ja lähimmäistä kunnioittavat aseharrastajat, ampujat ja reserviläiset ovat tässä maassa kuin lainsuojattomia ja toisen luokan kansalaisia!

Asia koskee tietysti Hartolan 81-vuotiasta teräsvaaria, jonka kimppuun naamioituneet hyökkääjät kävivät raa’alla tavalla (IS 5.4.).

Ryöstäjät olivat ilmeisesti aikeissa tappaa tämän miehen kun hän ampui hätävarjelukseksi ryöstäjiä.

Vanhus sai vakavia hengenvaarallisia vammoja. Ammuttu ryöstäjä selvisi mutta miehen talo on ilmeisesti käyty myöhemmin vandalisoimassa (tämän ryöstökoplan tekosia?) eikä poliisi voi turvata miehen turvallisuutta. Ilmeisesti vanhuksen aseet on kuitenkin käyty viemässä vanhukselta. Vanhuksen on pelättävä henkeään vielä nytkin.

Asia on nyt syyttäjällä ja toivon hartaasti, ettei tätä vanhusta aseteta syytteeseen.

Se olisi oikeus ja kohtuus.

Onko laillisia aseita omistava ja lakia kunnioittava aseenomistaja rikollinen?

Poliisi toimii tietysti asianmukaisesti, laillisesti ja annettujen käskyjen mukaan mutta ihmettelen kovasti tätä tilannetta.

Onko Suomen laki enää voimassa? Voiko ihminen hätävarjella itseään?

Onko näin, että jos kimppuun käydään, niin itseään puolustava henkilö on aina syyllinen?

Minun oikeustajuuni tämä ei käy.

Tapaus on myös hyvä esimerkki siitä, että laillisia aseita omistava metsästäjä ja ampumaharrastaja on tässä maassa aina epäilyksen alainen ja ”koulukiusaamisen” kohde.

Etenkin Etelä-Suomessa aseharrastajilla ei ole oikein enää kunnolla laillisia paikkoja harrastaa. Samoin uusi aselainsäädäntö kiusaa ja rajoittaa koko ajan yhä pahemmin kunniallista ja hyvää metsästysharrastusta; reserviläistoimintaa ja practical-väkeä.

Näyttää siltä, että viimeisissä hallituksissa lainsäätäjät ovat systemaattisesti kaihtaneet ja ”koulukiusanneet” laillisia metsästäjiä ja aseharrastajaväkeä joistain kummallisista ideologisista syistä.

Ja aina keksitään jotain lisää!

Lailliset aseet ja laillinen metsästys ovat positiivisia asioita!

Ja kun asiat voisivat olla hienolla tavalla toisin!

Peruskoulussa metsästys ja luonnossa liikkuminen voisivat olla vaikka oppiaineita. Samoin aseiden turvallinen käsittely, ampuminen ja aseiden huolto voisivat olla vaikka osa lukioiden ja ammattioppilaitosten opetusohjelmaa. Poliisi voisi valvoa sitä tätä opetusta.

Vielä kerran: laillisessa aseharrastamisessa ja metsästyksesstä ei ole mitään pahaa.

Metsästäminen on ollut meidän lajillemme ominaista useita satoja tuhansia vuosia. Siitä on piirusteltu luolamaalauksissa! Luontoa on kunnioitettu ja saalista myös. Etenkin Suomessa.

Olisi toivottavaa, että tätä lakia, hyviä tapoja ja järjestystä kunnioittavaa kansalaisten joukkoa ei enää ”koulukiusattaisi”.

Arto Luukkanen

15 thoughts on “Arto Luukkanen: ”Koulukiusaajat” metsästäjien ja aseharrastajien kimpussa

 • 7.4.2019 at 10:09
  Permalink

  Niin yhteiskuntahan tulee paljon turvallisemmaksi elää kun kunnon ihmisiltä viedään aseet käsistä ja ne jäävät pahisten käytettäväksi näin täysin puolustuskyvyttömiksi tulleiden tavan ihmisten terveyden ja hengen menoksi.

  Tyypillistä demlaa on oikeuttaa kaikki perusoikeudet, joihin tietysti kuuluu aseistus hampaisiin asti rikollisille uhriuttamalla heidät kärsijöiksi kun sen sijaan rikosten uhreiksi joutuneet työllään tätä mätää yhteiskuntaa pystyssä pitävät yhteiskunnan jäsenet ovat henkipattoja vailla mitään yhteiskunnan suojelusta oikeusjärjestelmältään millään tavoin, koska demla ja sosialismi, jossa ”rakkari” on vain ”väärin ymmärretty” lapsonen maan, joka näin väkivalta -teollaan ”oireilee” ”pahaa oloaan” ja kun ”pipi” otetaan pois ymmärtämällä sekä härkän nais -psykologin antamalla ”hoidolla” lukuisissa veronmaksajien kustantamilla terapia -istunnoilla, joista tulee lähitulevaisuus pommin varmalla tavalla osoittamaan todeksi sen tosiasian, että tuosta pahiksen ”pyllyn taputtelusta” oli yhtä paljon hyötyä kuin ent. sisäministeri Jouni Mykkäsen yliopisto opinnoista.

  Kommunistien tyypillistä haihatusta on puhua ja toimia sen puolesta, että aseenkantolupien myöntämistä vaikeutetaan tai se riistetään täysin tavallisilta kansalaisilta, jotka sentään eivät voittopuolisesti omista nälkävuoden mittaisia rikosrekistereitä, eikä edes poliisien omiakaan vastaavia.

  On wanha totuus, ettei ase tapa ihmistä, vaan se ihminen, joka koukistaa etusormensa ja laukaisee aseen. Sitä paitsi millä tahansa ”kättä pidemmällä” voi tehdä veriteon, joka johtaa ”huonommalla puolella” olevan välittömään kuolemaan. Näin pitäisi kaikki mahdolliset ”aseet” kerätä pois kansalaisilta syömä vehkeitä myöten.

  Lisäksi epädemokraattisella ja diktatuurisella hallinnolla on tapana kerätä kansalaisilta aseet pois syystä, että tällä teolla pyritään tukahduttamaan heti alkuunsa tehokkaat kansannousut EU:n kaltaista elitististä hallintoa vastaan, joka kylmästi kävelee joka päivä tavallisten kansalaisten oikeuksien yli oikeudellisesti ja sälyttämällä heidän niskaan yhä korkeimpa veroja ja maksuja, jotka yksipuolisesti valuvat Brysselin pohjattomaan kirstuun tai kunkin jäsenmaan harjoittamaan rasistiseen monikulttuurisuuspolitiikkaan, joka nostaa syntyperäisten kansalaisten edelle toisrotuiset loiset, jotka eivät nauti minkäänlaista tosiasiallista pakolais -statusta niin lähtömaiden olosuhteiden osalta kuin enempää itsensä ”pakolaisena” tulleen heikko kuntoisuuden perusteella todelliseksi hädänalaiseksi ryhmäksi, joksi täysipäisessä maailmassa luetaan olevan naiset, lapset ja vanhukset!

  Esim. Etelä-Afrikassa, jossa buureja vainotaan ja tapetaan kuin kärpäsiä. On Etelä-Afrikkaan hallitseva musta hallinto, jota harjoittaa kommunistinen ANC on aloittanut valkoisten luvallisten aseiden takavarikoimisen pois, jolla he ovat voineet puolustautua farmeilleen ryöstö-, murha, ja -r******s retkiä tehneitä mustia vastaan, jota toimintaa maan ylin poliittinen johto tukee ja rohkaisee antamalla ymmärtää selvä sanaisesti sen olevan oikein ja valkoislla ei ole enää sijaa Etelä-Afrikassa, joka on menossa samaan kuilun pohjaan kuten samaa politiikkaa harjoittava Zimbabwekin.

  Reply
  • 7.4.2019 at 12:16
   Permalink

   Kyllä jumankauta on tekstiä. Tuon kun sais kaikkien ymmärtämäks, niin kyllä tulis puhdasta.

   Reply
 • 7.4.2019 at 10:20
  Permalink

  Jos minulla olisi aseita, en nyt niitä ainakaan ilmaiseksi kenellekään luovuttaisi.

  Reply
 • 7.4.2019 at 11:34
  Permalink

  Näköjään aseet on rehellisenkin lainkuuliaisen suomalaisen kätkettävä poliisitoimilta, jos niitä on useampia. Aseet viedään, jos niistä yhtä joutuu käyttämään turvakseen.
  Luukkasen artikkeli kuvaa Suomen tilannetta. Rikollisilla voi olla aseta rikoksen tekemiseen, mutta kansalaisilla ei itsensä suojeluun, vaikka itsensä suojelu asein näyttää tulevan entistä tarpeellisemmaksi jo poliisitoimen heikentymisestä johtuen ja suomalaisten rikollistenkin taholta.
  Onneksi ulkomailta voi hankkia pippurisumuttimia ja muita aseita turvakseen. Pippurisumuttimeen ei saa Suomesta tavallinen kansalainen edes ostolupaa. Sumutin tai toiselta nimeltä karhun karkotin on tarpeellinen jo luonnossa liikkuvalle petoeläinten tähden.

  Reply
 • 7.4.2019 at 12:00
  Permalink

  Kaivataan kansanedustajaehdokkailta kannanottoa tähän asiaan ja erityisesti tähän tapaukseen.

  Suomen päättäjät katsovat että paras ratkaisu maan tulevaisuuden kannalta on että kansa tekee joukkoitsemurhan.

  Reply
 • 7.4.2019 at 12:48
  Permalink

  Nämä ”koulukiusaajat” ovat niitä kuuluisia Venäjän trolleja. Tarkoituksena on mitä ilmeisimmin rapauttaa reserviläisten sotilastaidot. esim. metsästyksen harrastajat ryynäävät metsissä ja harjoittelevat ammuntataitoja ihan omalla kustannuksellaan. Senhän luulisi olevan taivaanlahja velkaiselle maalle?
  Mitä tulee itsepuolustukseen: Kyllä kansalaisella tulee olla oikeus puolustaa henkeään, kotiaan ja omaisuuttaan asein ja siitä olisi saatava kunniamerkki urhoollisuudesta-för tapperhet.

  Miten olisi ampumaharrastajien etujärjestön perustaminen U.S.A:n National Rifle Associationin malliin? Olisi kunnon painostus järjestö punikkiporvareita kokoomusta ja taistolais vihervasemmistoa vastaan.

  Reply
  • 7.4.2019 at 13:44
   Permalink

   Sellainen järjestö on jo olemassa. Suomen NRA. Mutta sillä ei ole kovin suurta jäsenmäärää.

   Sen puheenjohtaja ottaa kyllä hyvin kantaa asioihin mutta Suomen NRA ei ole ymmärtänyt yhtä oleellista asiaa. Aseenomistajat haluavat että heidän yksityisyytensä säilyy, eivätkä halua antaa tarkkojaj tietoja järjestölle aseistaan.

   Järjestöön pitäisi saada liittyä myös sellaiset jotka eivät omista itse aseita mutta kannattavat aseiden omistamista ja käyttöä.

   Suomen NRA:n pitäisi myös nostaa profiiliaan huomattavasti. Nyt se on aika näkymätön.

   Suomen NRA kuten muut Suomen asealan järjestöt ovat liian passiivisia!

   http://nra.fi/koti/

   Reply
 • 7.4.2019 at 13:14
  Permalink

  Kommunistibyrokraattien eli hallintoeliitin ja kansan oikeustajut jatkavat eriytymistä toisistaan. Kansa vs. eliitti asetelma voimistuu voimistumistaan. Kansa alkaa puhua eliitin korruptiosta (mädätys) ja eliitti puolestaan lisää sortotoimiaan kansaa vastaan verkottuen kansainvälisesti. Kuinka kauan tätä voi jatkua?

  Reply
 • 7.4.2019 at 13:35
  Permalink

  Olisi erittäin mukavaa kuulla Halla-ahon kommentti mielipiteestään rehellisten ihmisien aseisiin, ja niillä perheensä tai itsensäpuolustamiseen tilanteessa missä muuten lähtee henki.
  Ko ediustaja kun kiihkon vallassa haluaa poistaa sananvapauden Suomalaisilta joten sama enää mitä asiasta kertoo, totuus kuitenkin tiedetään, Halla.aho kannattaa satalasissa ihmisten aseistariisumista eikä itseä saa puolustaa vaan rkollisten pitää saada murhata vapaasti ilman vastustusta.

  Reply
 • 7.4.2019 at 13:50
  Permalink

  Suomessa poliisi on myöntänyt aselupia jihadisteille.

  Ja Ruotsissa viranomaiset katsovat läpi sormien kun laivalasteittain maahan virtaa aseita kehitysmaalaisille.

  Reply
 • 7.4.2019 at 16:53
  Permalink

  Olisin tehnyt vaarin tavoin, kenties kuitenkin olisin käynyt vähän useammin testaamassa tarkuutta. 🙂

  Reply
  • 8.4.2019 at 00:57
   Permalink

   Rikollisia paapova ja lainkuuliaisia kansalaisia vainoava Demla-kommunistien ja vapaamuurari-satanistien miehittämä ”oikeus”-laitos on kaikkea muuta kuin humaani.

   Reply
 • 8.4.2019 at 10:01
  Permalink

  Mitä vaikeammaksi laillisen aseen hankkiminen tehdään, sitä suuremmaksi kasvavat laittomien aseiden markkinat. Iltasanomat todisti artikkelissaan muutama vuosi sitten, että laittoman taskuaseen saa hankittua muutamassa tunnissa pimeiltä markkinoilta.

  Reply
  • 8.4.2019 at 13:07
   Permalink

   EU-diktatuuri ja sitä kumartavat valtaapitävät maanpetturit pelkäävätkin, että kansa voi nousta kapinaan.
   Aseeton kansa on hampaaton.

   Reply
 • 8.4.2019 at 14:01
  Permalink

  New world order – aseista riisuttu alistettu kansa!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.