Maikkari syyllistyi valeuutisointiin ehdokkaan pahoinpitelystä – Huuhtanen ei kuvannut mielenosoitusta

Nykysuomi uutisoi Reformin eduskuntavaaliehdokkaan pahoinpitelystä ja julkaisi sen jälkeen vielä varsin kattavan uhrin kanssa tehdyn haastattelun tapahtumista Helsingin Narinkkatorilla 23.3. Haastattelussa kurdi-mielenosoittajien pahoinpitelemä Panu Huuhtanen kertoi, ettei kuvannut mielenosoitusta tai ollut itseasiassa lähelläkään tapahtumien keskipistettä, kunnes sitten tahtomattaan olikin.

Siitäkin huolimatta, että Huuhtanen varsin selkeästi kiisti kuvanneensa mielenosoitusta, MTV otsikoi tapauksen seuraavasti: ”Eduskuntavaaliehdokas kertoo: Kuvasin kurdien mielenosoitusta, kun osa heistä hyökkäsi kimppuuni – ”Yritin paeta paikalta, mutta nyt on kepinlyöntejä ympäri kehoa”.

Huuhtanen kertoi täysin päinvastaista Nykysuomen haastattelussa.

– Meillä oli ollut keltaliivien mielenosoitus aiemmin ja oltiin sitten jälkilöylyillä Henry’s Pubissa. Huomattiin, että kurdiporukka tuli siihen Narinkkatorille. Lähdettiin siitä sitten pois ja mentiin ja kaksi henkilöä viiden hengen seurueestamme alkoi kuvata tapahtumaa. Minä itse ne kuvannut, Huuhtanen kertasi lauantain tapahtumia puhelimitse.

Huuhtasen mukaan MTV valehteli kertoessaan tämän kuvanneen mielenosoitusta. Toisin sanoen, Huuhtasen ei voida millään keinoin nähdä provosoineen tilannetta.

Lähde: Panu Huuhtanen, MTV

Aiheesta lisää:

 

9 thoughts on “Maikkari syyllistyi valeuutisointiin ehdokkaan pahoinpitelystä – Huuhtanen ei kuvannut mielenosoitusta

 • 27.3.2019 at 10:50
  Permalink

  poissa julkisuudesta kokoamme riveja matuja vastaan. kun aika on oikea, tulemme kaduille. emme tule kaihtamaan keinoja estaaksemme maamme miehityksen matuilla. n.2000 ilmoittautunutta nyt.
  toimimme tor-verkossa.

  Reply
  • 27.3.2019 at 18:28
   Permalink

   Muistakaa va.rovasti, ei mitään suurempaa ääntä, hys hys.

   Reply
 • 27.3.2019 at 11:18
  Permalink

  Ei olisi provosoinut, vaikka olisi kuvannut. Kuvaaminen on ihan sallittua, eikä joillain mielenosoittajilla pitäisi olla siihen mitään sanomista, että heitä kuvataan.

  Reply
  • 27.3.2019 at 11:49
   Permalink

   Mitä noi kurdit täällä mellakoi ja osoittaa mieltänsä ? Painuisivat sinne osoittamaan mieltään mistä ovat tänne tulleetkin….

   Reply
   • 27.3.2019 at 18:30
    Permalink

    Niin justiinsa. Täällä köllivät yhteiskunnan tuilla ja tollasta käyttäytymistä. Apinatkin on fiksumpii.

    Reply
 • 27.3.2019 at 13:41
  Permalink

  Panu Huuhtanen ei provosoinut millään tavalla. Panun viiden hengen seurue meni katsomaan mitä Narinkkartorilla tapahtuu. Kaksi heistä kuvasi, kemputin ja miss v.
  Streemeiltä on todistettavissa että äärivasemmistolaiset yllyttivät kurdeja väkivaltaan. T-paitaan pukeutunut kurdi jätkä tulee juosten Panun kimppuun ja muut kurdit yhtyvät väkivaltaan lippukepeillä hakaten. Miss v kaadetaan rajusti maahan ja hänen kuvaus kännykkänsä poljetaan rikki.
  Valtamedia on globaaliin rikolliseliitin hyppysissä ja se näkyy vale uutisoinnissa asioiden peittelyssä ja toimittajien naamasta.

  Reply
 • 27.3.2019 at 19:31
  Permalink

  MTV kuuluu Bonnierin media -suvun koko pohjoismaiden suurimmat ja keskeisimmät mediatalot omistavaan juutalaiseen perhe -ryppääseen, joka on muuttanut erittäin juutalaisen alkuperäisen sukunimensä Bonnieriksi. Kuulemma syynä on ”rasismi”, mutta todellinen syy on piilottaa heidän etninen ryhmänsä piiloon, joten se voi rauhassa ja pelkoa tuntematta arvostelusta ohjata koko pohjoismaiden yleistä mielipidettä ja etenkin sen ajamaa kulttuurimarxistista monikulttuurisuutta, jota se propagoi Eurooppaan ja pohjoismaihin avoimesti samaan aikaan kuin itse juutalaisvaltio Israel vaatii rotutestejä sinne pyrkiville juutalaisille. Ja muitahan Israel ei ollenkaan ota vastaan.

  Etenkin Ruotsissa Bonnier tekee tuhoisaa jälkeä kaikkein räikeimpänä iltapäivälehtenä Expressen kiihottaa valkoista kansanryhmää vastaan ja melskaa ”rasismista”, ”valkoisesta ylivallasta”, ”äärioikeistolaisuudesta”. ”natsismista” ja vaikenee kuin muuri muslimien tekemistä raiskauksista ja muista henkiriikoksista korostaen sen sijaan ruotsalaisten kanta-asukkaiden omaa syyllisyyttä, vaikka he olisivat itse uhrin asemassa olevia.

  Lehden juutalainen päätoimittaja onkin sanonut, että lehden ei ole tarkoituskaan kertoa totuutta, vaan tärkeintä on sen ajama agenda eli monikulttuurisuus, joka merkitsee, että valehtelu ja vääristely on normaali ”työkalu” lehden toimituksessa. Eli valkoisen rodun kansanmurhaa avoimesti ajetaan ja se on ”lopullinen ratkaisu”, jota kohti juutalaiset globalistit etenkin juutalaisen George Soroksen johdolla ajavat EU:n kautta koko Eurooppaa.

  Onko tuttua?

  Reply
 • 28.3.2019 at 00:41
  Permalink

  Siihen haluaisin selkoa, että ovatko kyseessä todella kurdit, vaiko Ärdögäänin palkkaamat valekurdit, kuten joku väitti. Kävisi järkeen tuokin, että maineensa halutaan pilata länsimaissa, Turkilla on omat intressinsä.

  Mielipiteeni on kovasti muotoutumassa kurdivastaiseksi, se saattaa olla hybridivaikuttelun tulosta. Voi toki olla, että kurdit ovat väkivaltaisia mulkkuja, jotka ***itsesensuroitua vihapuhetta***.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.