Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Donald Trumpin mahdollisista Venäjä-vehkeilyistä ei löytynyt todisteita erikoissyyttäjä Robert Muellerin tekemissä tutkimuksissa. Tulos on pettymys sekä demokraattiselle puolueelle, että Trumpin Venäjä-yhteyksistä ja ”kaksilla rattailla ratsastamisesta” retostelleille medioille ja aktivisteille.

Asiasta kertoi Yhdysvaltain oikeusministeri William Barr tutkimuksista tekemässään tiivistelmässä.

Tutkimus saatiin valmiiksi kaksi päivää sitten ja se keskittyi yksinomaan Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan väitettyihin Venäjä-kytköksiin ja Trumpin mahdolliseen oikeuden estämiseen. Oikeusministeri ei ottanut kantaa jälkimmäiseen, mutta ilmeisesti ainakaan rikollisia Venäjä-kytkyjä ei löytynyt.

Kaikkien valtamedioiden julkaisemien satojen ja tuhansien, aiemmin Trumpin syyllisyydellä spekuloineiden ja suoraan syyttäneiden rivien jälkeen esimerkiksi MTV sai aiheesta aikaiseksi vajaan seitsemän rivin uutisen.

Lähde: NY-TimesMTV

 

11 thoughts on “Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

 • 24.3.2019 at 22:32
  Permalink

  tuliko jollekki yllätyksenä? trumpin mustamaalaaminen on menny niin saatanan naurettavaks. ja suomen paska valtamedia kiimassaan komppaa. vitun vihervasemmistovajakit voi taas tukehtua paskaan

  Reply
 • 24.3.2019 at 23:11
  Permalink

  Selkeä asia alusta lähtien. Tämä ei paljoakaan lohduta sillä Trump on osoittautunut sionistien juoksupojaksi -hyvältä vaikuttanut kehityskulku on siis ollut pelkkää silmänlumetta. #MIGA

  Reply
  • 25.3.2019 at 07:41
   Permalink

   Jos olet oikeassa, Trump joutuu vielä vuoteen 2020 teeskentelemään että on kalastamassa isojakin kihoja (Clinton -mafia etunenässä) Deep State -suosta. Sen jälkeen on viimeinen kautensa pressana, jos siis tulee uudelleenvalituksi (todennäköistä).

   Reply
  • 25.3.2019 at 11:08
   Permalink

   Trumpin oli turvauduttava johonkin porukkaan voidakseen asettua arvoliberalismia, avoimia rajoja ja muslimi-myönteisyyttä edustavia globalisti-oligarkkeja vastaan. Ja tuo porukka koostuu kiihkomielisistä sionisteista – sekä kristityistä että juutalaisista. Tähän lobbyyn Trumpilla on ollut tiiviit yhteydet rakennusbisnestensä kautta. Sionistipankkiiri Wilbur Ross pelasti aikoinaan Trumpin pieleen menneet kuviot ja hänet Trump nimitti kauppaministerikseen. ”Härskein” sionistikontakti on tietenkin vävypoikansa Jared Kushner.

   Tuo porukka on sallinut Trumpille liikkumatilaa USA:n sisällä, mutta on sitonut miehen lähes fanaattisesti Israelin etujen ajajaksi. Viimeisin tempaus oli Golanin kukkuloiden julistaminen kuuluvaksi Israelille.

   JFK:n tapaista ”valkoista kristittyä” miestä, joka ei ole salaseurojen ja lobbyjen vedätettävissä, ei USA:n johtavalle pallille saada enää koskaan.

   Reply
   • 25.3.2019 at 11:39
    Permalink

    Valkoiset patriootit yhdysvalloissa alkavat olemaan täysin lopussa Trumpin israhell pelleilyyn. Vitutuksen määrä on valtava -enkä ihmettele yhtään kaiken perseilyn jälkeen mitä on nähty.

    Reply
 • 25.3.2019 at 00:36
  Permalink

  Voi,voi, kyllä pikkumaan pikkupunikkitoimittajaa pikkulehdessään nyt kovasti harmittaa. Nyt täytyy keksiä jotain raflaavaa vaikkapa persuista, ja äkkiä!

  Reply
 • 25.3.2019 at 02:35
  Permalink

  Seuraavaksi tutkitaankin vastapuoli: Hillary Clintonin Venäjä kytkökset.
  Popcornit valmiiksi.

  Reply
 • 25.3.2019 at 09:51
  Permalink

  Olihan tämä aika selvää, niin voimakas mustamaalaus vastapuolelta Trumppia kohtaan.

  Arvostan Trumppia niin paljon.Hän on saanut rotia takaisin Amerikkaan, joka oli myös sekaisin kuin seinäkello, eurooppa on ja Suomi jne.

  Trump on patriootti.Hän on niin väkevä, että vastaavaa ei tule mieleen koko maailmasta (Putin on toinen väkevä, upea). Trump on karismaattinen ,hänellä on upea, kaunis perhe. Voisin laittaa tähän lukemattoman määrän positiivisia adjektiiveja hänestä ja hänen perheestään.

  Arvostan suunnattomasti itänaapurimme presidenttiä Putinia; upea, konservatiiviset arvot ja omasta kansastaan välittävä isänmaallinen,habitus on urheilullinen ja näkee, että viettää terveellisiä elämäntapoja.Arvostaa naisia ja perhearvoja-vau.
  Aivan loistavat suurvaltojen päämiehet.Kunnioitus ja arvostukset.

  Me joudumme valitettavasti tyytymään Suomessa ”ehkä huonoimpiin vaihtoehtoihin” ja ”jälki maassamme onkin sen näköistä”.

  Suomessa asuu kaksi kansaa ja nimenomaan etniset, isänmaalliset suomalaiset eli he, joiden esivanhemmat ovat tämän maan rakentaneet hyvin , hyvin kauan sitten eivät ole missään enää vallankahvassa.

  Olen lukenut, että nk. ”1990-luvun lamassa” , sinivalkoinen pääoma ”tuhottiin”??

  Pitäneekö paikkansa?
  Suomessa on hyvin vaikea enää vaurastua yrittämisellä, millään, koska SIITÄ PITÄÄ HUOLEN VEROTUS JA HELVETINMOINEN BYROKRATIA, JA NÄIDEN BYROKRAATTIEN PALKKA MAKSETAAN NÄISTÄ KORKEISTA VERORAHOISTA.

  SUOMI ON AIVAN SAIRAS VALTIO!!!!

  Jumala siunatkoon Suomea ja sen aitoja isänmaallisia ihmisiä.

  Reply
 • 25.3.2019 at 17:30
  Permalink

  Yhtä hyvin olisi koko aika voitu etsiä lumiukkoa heinäkuussa!

  Mutta niin kuin Kristuskin nousi ylös pääsiäisenä, ei ”Venäjä yhteys” kuole koskaan Yhdysvaltain ”Demokraattien” (kommunistinen puolue), sikäläisen valtamedian eikäpä liioin Suomen punavihervasemmiston mielistä, vaan se on yhtä ilmiselvä kuin Himalajan vuoristo, jonka voi ”nähdä” sakeassa sumussakin.

  Reply
 • 25.3.2019 at 23:46
  Permalink

  Tämähän vain sivuutetaan ja jatketaan parjaamista muutoin. Kyllä myytävää piisaa.

  Tietyt tahot yhä luulevat, että Suomesta käsin vaihdetaan Yhdysvaltain presidentti?

  Reply
 • 9.4.2019 at 16:01
  Permalink

  https://www.vastarinta.com/video-trumpin-juutalainen-vavy-vaatii-lisaa-maahanmuuttoa-trump-tottelee/

  ”Video: Trumpin juutalainen vävy vaatii lisää maahanmuuttoa – Trump tottelee

  Vaikka Amerikan sionistipresidentti Donald Trump on luvannut äänestäjilleen sulkevansa rajat maahantunkeutujien tulvalta, on siirtolaisuus Yhdysvaltoihin vain kasvanut. Politico-lehden ja muun valtavirtaisen amerikkalaismedian mukaan ilmiön taustalla on presidentin juutalainen vävy Jared Kushner.

  Trump raivostutti monet entiset kannattajansa vuoden 2019 ”kansakunnan tila” -puheessaan, jossa hän ilmoitti tahtovansa Amerikkaan ”enemmän maahanmuuttajia kuin koskaan aikaisemmin”. Myöhemmin Trump tarkensi haluavansa ulkomaalaista halpatyövoimaa ylläpitämään Amerikan ”tehtaita ja yrityksiä”.

  Trump voitti presidentinvaalit muun muassa siksi, että lukemattomat elantonsa menettäneet valkoiset luulivat hänen aidosti vastustavan finanssielitistien sanelemaa halpatyövoimaan perustuvaa talouspolitiikkaa. Vaikka Yhdysvallat on yrittänyt piilottaa työttömät kansalaiset tilastojen ulkopuolelle, on kysymys poliittisesti erittäin tulenarka työttömien suuren lukumäärän vuoksi.

  Politicon mukaan juutalainen Kushner on työskennellyt kulissien takana kaikessa hiljaisuudessa estääkseen appiukkonsa vaalilupausten toteutumisen. Lehdistön mukaan juutalainen tekee kaikkensa ”lisätäkseen maahanmuuttoa Amerikkaan”.

  Lähde: Politico”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.