Tyrnävä: Alueella liikkuu haavoittunut susi – Joutui auton kolhimaksi, etsinnät jatkuvat tänään

Perjantaina noin klo 17.40 joutui susi henkilöauton kolhimaksi Tyrnävän keskustan läheisyydessä. Susi loukkaantui törmäyksessä, mutta poistui omin neuvoin paikalta maastoon, eikä sitä etsinnöistä huolimatta onnistuttu löytämään perjantai-illan aikana.

Poliisin apuna etsinnöissä oli suurriistan virka-apuyksikkö Tyrnävältä ja etsintöjä suden löytämiseksi jatketaan lauantaiaamuna.

Haavoittunut susi voi olla ihmiselle vaarallinen, joten kaikki havainnot sudesta kannattaa ilmoittaa suoraan viranomaisille.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Tyrnävä: Alueella liikkuu haavoittunut susi – Joutui auton kolhimaksi, etsinnät jatkuvat tänään

 • 23.3.2019 at 11:06
  Permalink

  Ei muuta kuin lapset pihamaalle leikkimään, sillä eihän edes haavoittunut susi tee mitään, jos kaupunki -vihreitä on uskominen.
  Voi sitä parkua, jos tuo olisi Helsingissä!

  Reply
  • 23.3.2019 at 14:24
   Permalink

   Haavoittunut eläin on aina arvaamaton.
   Mutta kerroppas milloin susi on suomessa tappanut ihmisen.
   En ole mikään helvetin vihreä vaan erämies.

   Reply
   • 23.3.2019 at 18:18
    Permalink

    Turun seudulla 1882, tilastopiikkiä väitetään yhden sairaan tai muuten vaan seonneen suden tekosiksi, mutta mitään todisteita tälle ei ole. Verikekkereitä seurasi toiset, eli susien rajusti ylimittaista kantaa verotettiin kaatopalkkioiden voimin rajusti kautta maan. Tämän seurausta taas on tuo reilut sata vuotta kestänyt ihmisten rauhoitusaika, kanta vaan on ollut Suomen ihmislevinneisyyden huomioiden sopivalla tasolla ja susilla on ollut se terve pelko ihmistä kohtaan. Vuosia kestäneellä vouhotuksella ja pyynnin kiellolla on nyt päästy tilaan jossa kanta kasvaa ja sudet eivät pelkää ihmisiä, kyllä se seuraava sieltä on tuloillaan, on noita metsiin selittämättömästi kadonneita jo nytkin. Ja pohjatiedoksi, en oo virheä, en mettästä, ei oo poroja eikä karjaa, ja erämieheksi en itteäni väitä vaikka mettän keskellä asunkin, perkele. Ja meni sivuun varsinaisesta artikkelin aiheesta, myönnetään.

    Reply
    • 24.3.2019 at 01:21
     Permalink

     ”susien rajusti ylimittaista kantaa verotettiin kaatopalkkioiden voimin rajusti kautta maan.”

     Sen ansiosta EU-diktatuuria selkänojanaan käyttävät suurpedonsuojelija-hörhöt ja niitä tukeva viherkommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia voivat tavan takaa suoltaa propagandahokemaansa, että ”sataan vuoteen sudet eivät ole tappaneet ketään ihmistä” jo joukko muita hörhöjä uskoo tuohon propagandahokemaan niin, että esim. varsinkaan lapsille susi ei olisi minkäänlainen vaara.

     Reply
     • 24.3.2019 at 10:11
      Permalink

      Luuletko että minä imen tietoni valtamedioista, en.
      Vaahtoa sinä susista, eiköhän tässä maassa lapsien pahin uhka tule 3 maailman islamistien joukkioista.

   • 24.3.2019 at 17:22
    Permalink

    On tappanut lapsia ja vanhuksiakin Suomessa 1800-luvun jälkipuoliskolla Sipoossa ja Tuusulassa ja liikkuivatpa tuolloin Helsingissäkin aivan valtoimenaan, koskapa nuo nyk. Uudenmaan paikkakunnat olivat tuolloin käytännössä aarniometsiä. Eräässä tapauksessa 10-vuotias isoveli sai pelastettua 7-vuotiaan pikkusiskonsa suden hampaista, joka raahasi tyttöä juostessaan karkuun ”saaliinsa” kanssa juosemalla suden perässä, joka lopulta pudotti tytön, koska hän painoi pahimmoiksi paljon raahata umphangessa.

    Etelä-Suomessa ja Turussa sekä ympäristö kylissä sekä kunnissa susi ongelma oli niin ihmishenkiä uhkaava etenkin lapsia ja huono kuntoisia aikuisiakin koskien, että se rajoitti ja hankaloitti ihmisten arkiaskareita ulkona ja metsässä, koska susilaumat aiheuttivat todellista pakokauhua ja pelkoa ihmisissä, etteivät he uskaltaneet pirteistä edes kunnolla tarpeilleen saatika välttämättömiin navetta-askareisiin. Tilannetta voi verrata Afrikassa riehuneisiin ihmislihan makuun päässeiden leijonien aiheuttamiin ihmishengen menetyksiin ja jatkuvaan pelkoon, koska ihmissyöjä leijonat käyvät hakemassa nukkuvia uhrejaan savimajoistakin pelkäämättä edes tulta.

    Susi tilanne oli niin paha, että Venäjältä tilattiin vartavasten ryhmä varsinaisia suden metsästäjiä, jotka olivat kotimaassaan ammattilaisia tuohon tehtävään, koska Suomessa ei tuolloin ollut metsästäjiä, jotka eivät edes tienneet kuinka sutta pyydystetään ja tarvittavia tuliaseita ei ollut suomalaisilla, jotka olisivat nimenomaan sopineen suden metsästykseen. Eikäpä kumma kyllä suomalaiset miehet ainakaan etelän suunnalla tunteneet mitään innostusta metsästykseen, koska valtio ei millään tavalla korvannut menetettyä työaikaa ja eikä ammuksia saatika asetta, joka varmasti maksoi tuolloin sellaisen hinnan ettei tavallisella torpparilla ollut mokomaan varaa. ainakaan sellaiseen, jolla ei ”tapa” itseään.

    Venäjältä tulleen ”erikoismiehen”tehtävänä oli lisäksi kouluttaa suomalaisia suden metsästykseen ja valtio velvoitti suomalaisia ”metsäläisiä” osallistumaan jahtiin ja pitämään silmänsä ja korvansa auki kun ”tekijä” neuvoo ja ohjeistaa kuinka homma hoidetaan niin käytännössä kuin suullisesti opettamalla.
    Heti jahdin alettua suuret susilaumat, joita tuolla alueela oli saanut ”kasvaa” ”rauhoitettuna” mainitusta syystä, saivat kokea kuinka ”kato” alkoi käymään kaadettujen susien muodossa, joihin ei ollut todellakaan vaikeata olla törmäämättä, sillä pelko ei tuolloin kuulunut niiden luontoon kun kuvittelivat kyseessä olevan persjalkaisia talonpoikia eikä kunnon kivääreillä varustettuja koettuja sudenmetsästäjiä.

    Venäläiset eivät viipyneet kuin muutaman kuukauden ja opettivat siinä ajassa suomalaisia hoitamaan omat ”ongelmansa” saamiensa oppien mukaisesti.

    ”Metsästäjä” -lehti kertoi tästä n. 2000-luvun puolessa välissä, josta tämän luin. Tuolloin mm. suuri osa luonnonsuojelijoista ja Sutta suojelevista sekä sillä ”goodwilliä” tekevät suomalaiset yritykset ja yhteisöt + tietenkin city-vihreät nostivat hirveän metelin, koska ”Susi on rakkain” ja niin poispäin…
    Ja paska myrky oli valtaisa ja osa suuryrityksistä ja muista omantunnon tarkoista mimosa -perseistä ilmoittivat välittömästi peruvansa ”Metsästäjä” -lehden tilauksen kun tälläistä ”mielikuvituksellista paskaa levittää”!

    Mutta ei tämä kaikki on historiallista tosiasiaa. Ja esim. Ruotsissa eläinpuiston naispuolisen susien hoitajan tappoi susi n. 7-vuotta sitten äkkiarvaamatta, vaikka hoitaja oli ollut niiden ”tuttu” jo vuosia ja ”luottamuksellinen suhde” oli rakennettu ettei periaattessa mitään pelättävää ei ollut. Naispuolisella henkilökunnalla on petoelänten kohdalla se perussääntö, ettei kuukautisten aikana pidä mennä samaan tilaan esim. susien kanssa.

    Tästä tapauksesta ei meluttu Suomen valtamediassa kovinkaan paljoa, vaan tiedotuspolitiikkaa voi verrata muslimien tekemiin ”rauhan räjäytyksiin!”

    P.S. I kommenttini sisälsi sarkasmia!

    Reply
    • 24.3.2019 at 21:24
     Permalink

     Kun vauhtiin pääsit, kerroppa montako prosenttia nykysusiat jotka tulee löhes iholle kiinni on puhtaita susia, minä kun voi kertoa että ei edes prosentti ole noista susia vaan koirasusia.
     Venäjää ei kannata mainita susiasioissa mitenkään, sillä siellä tapahtuu murhia koko ajan, eli köyhissä kylissä vanhemmat surmaa lapsensa heittämällä nämä metsikkään, tottakai siellä suden hyökkää noiden kimppuun, mutta vasta kun ovat jo kuolleet kylmyyteen.
     Esim, jos nainen heittää laivasta lapsensa suoraa meressä uivan hain suuhun, haiko on silloin murhaaja, ei, vaan äiti, sama pätee suteenkin, venäjällä.
     Susista kun huudellaan, niin tässä lisää pelättävää raukoille.

     Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.