Suomessako kallista? Qatarin ”syntivero” saattoi tuoda mukanaan maailman kalleimman sixpäkin

Qatar, noin kahden miljoonan ihmisen asuttama rikas muslimivaltio Saudi-Arabian kainalossa on matkailijoidenkin keskuudessa tunnettu melkoisen tiukasta linjastaan mm. alkoholiin. Nyt Qatar on tehnyt uuden ”iskun” alkoholin käyttäjiä vastaan ja asettanut alkoholille ”syntiveroksi” kutsutun 100% lisäveron, joka saattoi hyvinkin konkretisoitua jopa maailman kalleimmaksi sikspäkiksi.

Litran gin-pullosta köyhtyy uuden veron myötä vähintään 81,41 euroa joka sekin on mojova summa, mutta miltäpä kuulostaa kuuden oluttölkin pakkaus hintalapulla 23 euroa? Sen halvemmalla ei olutta maasta saa.

Julkinen juopottelu on maassa muutenkin kielletty, mutta muutama hotelli ja ravintola tarjoilee turisteille alkoholijuomia. Tuoppi maksaa vierailijalle noin 50 rialia, eli tämän hetkisen kurssin mukaan 12,38 euroa.

Maan alkoholipolitiikka saattaa tuoda mukanaan hieman yllättäviäkin ongelmia. Vuonna 2022 Qatarissa järjestetään jalkapallon MM-kisat ja vaikka järjestäjät ovat luvanneet fanien saavan tietyillä alueilla mm. olutta, saattaa varsin kosteista jälkilöylyistään tunnettujen potkupallofanien keskuudessa aiheutua turhautumista niin kalliista tuopeista kuin muistakin rajoituksista.

Lähde: Skynews

8 thoughts on “Suomessako kallista? Qatarin ”syntivero” saattoi tuoda mukanaan maailman kalleimman sixpäkin

 • 2.1.2019 at 13:52
  Permalink

  Voi raato! Nyt Sipilä saa idean nostaa pakkolailla Suomen alkoholiverotusta 100% miellyttääkseen monokulttuurista islamilaista vähemmistöä.

  Reply
  • 2.1.2019 at 15:24
   Permalink

   Tai sitten poistaa kaikki verot, jotta Suomen kansa voi juoda itsensä hengiltä ja pois uuden uljaan väestön tieltä. Kännissä tai krapulassa ei jaksa edes vihapuhua.

   Reply
 • 2.1.2019 at 17:13
  Permalink

  Antaa Qatarin olla se mikä on eli muslimimaa, joissa ei nyt muutoinkaan päde mitkään sivistyneen maailman lait. Kieltolakia kokeiltiin Suomessa vuosina 1919-1932, mutta se aiheutti enemmän vahinkoa kuin hyötyä, sinänsä hyvälle yritykselle sitoa ”viinan pirua”, mutta se onnistui yhtä hyvin kuin tämän päivän Suomen poliittisen eliitin ja valtamedian kiihko -kommunistien sananvapauden kahlehtimisyritykset onnistuvan nyt.

  Kieltolaki oli voimassa myös Yhdysvalloissa vuosikymmeniä, mutta se poiki lukuisan määrän ihmisten kekseliäisyydestä kummunneita salakapakoita ja yms. Lisäksi Yhdysvaltain mafia näki tilaisuutensa lyödä rahoiksi eivätkä kotipolttajatkaan pelänneet ottaa suuria riskejä kuten eivät salakuljettajien armeijatkaan, jotka olivat melkein aina askeleen pari poliiseja edellä jo paremman teknisen kalustonsa ansiosta ainakin täällä Suomessa.

  Yletön viinanjuonti ja kaljan kittaaminen ei ole terveellistä, sen tietänee jokainen, mutta tuota ajatusta kartetaan kuin kuolemaa aivan samoin kuin tupakanpolttajat eivät omista ajatustakaan keuhkoilleen ja mahdolliselle syövälle.

  Erityisen hyvä asia olisi se, että kansakunta on mahdollisimman tervettä, koska se on jopa maanpuolustuksellinen asia näinä aikoina, jolloin suuri osa kuitenkin haluaa pitää suomalaisuudesta kiinni kynsin hampain uhmaamalla nykyistä EU:n hallintoa ja sen käskyjen mukaan toimivaa maanpetturi hallitusta ja vieläpä presidenttiä, joka jolla ei ole kuin hyeena naaraan valepallit, joilla kummisetä sanoo puolustavansa Suomen ja sen kansan menestystä ja terveyttä ennen suurinta myllerrystä, jonka Eurooppa tulee väistämättä kohtaamaan huolimatta siitä kuinka paljon suvakit ja muut pumpulipäät ottavatkin suihin toiseuden roska joukoilta aivan samoin kuin Ruotsissa on tehty kohta 50-vuotta ja tuhottu se ruotsalainen kansankoti, jota sodat sotinut Suomi ei voinut haaveilla vuosikymmeniin sellaisesta elintasosta ja sosiaaliturvasta kuin tuo ”hannu hanhi”, joka myi raaka-aineitaan läpi WWII:n sodan molemmille osapuolille ja katsoi kylmästi vain omaa etuaan veti piinkovan rajan sille, auttaako se Suomea vaiko ei. EI auttanut kuin mahdollisimman vähän, sillä rajanaapurina saattoi tulevaisuudessa olla Neuvostoliitto, jonka rajasotilaat tuijottavat Torniosta Ruotsin puolelle suden katsein sen nähdessään uutta verevää saalista olevan tarjolla.

  Nyt irvokkaasti Ruotsi on auttanut koko maailman alikehittyneitä vuosikymmeniä niin ahnaasti, että se samalla on syönyt itseään kuin käärme, joka nielee omaa häntäänsä ”ringin” pienetessä yhä tiukemmaksi aivan kuten nyt Ruotsin kalifaatti vetelee viimeisiä henkosiaan kuin ketjupolttaja kykenemättä syövän kourissa lopettamaan, vaan kuin korsteeni savuttaa se kuoleman rajan yli helvetin syövereihin, jossa ainut valo on lieskat ja punaisena hehkuvat hiilet.

  Reply
 • 2.1.2019 at 19:33
  Permalink

  Alkoholin myyntiin halutaan roimaa korotusta maahan katkeamattomana jonona valuva osaajien sakki vaatii yhä enemmän, ja se maksaa. Helvetin leiskuva kipinäsuihku vaanii niitä joiden mieli ei hyväksy tätä. Minäkin pikkupahaan kerran syyllistyin, jopa siitä minulle on helvetin esikartanoon viitoitteu katkuista polkua, olen eri mieltä, kunhan Pyhä Pietari näkee minut valtavan kansanjoukon keskeltä viimeisellä tuomiolla, kuulemme kuinka hän sanoo, väistäkää pojat, murre riepunen täällä.

  Reply
 • 3.1.2019 at 09:40
  Permalink

  Niin, muslimeilla on alkoholivero, täälä Suomessa 100% sakkovero on aurinkopaneeleille. Kummassakin maassa verotetaan sitä mikä on lähes välttämättömyys. Onneksi jalkapallo ei ole.

  Reply
 • 3.1.2019 at 20:21
  Permalink

  hän se ole mikään ongelma. Qatarilla on maailman korkein BKT per capita, 102 100 USD (vuonna 2013). Köyhempien arabivaltioiden läpsyttelijät taas voivat muuttaa tänne halvan viinan maihin ryyppäämään kustannuksellamme.

  Reply
 • 22.1.2019 at 19:24
  Permalink

  Iranilla on vielä oma valuutta ja keskuspankki, kuten on Syyriallakin. Kun huomaa näiden kahden maan olevan globalisti-pankstereiden ykköskohteita, selviää myös agression motiivi.

  Venäjä ja Kiina tulevat olemaan Iranin puolella Israel ja Iran ovat jo jonkinasteisen aseellisen selkkauksen tasolla. Israel tulee häviämään, siihen ei jotkut satukirjat auta yhtään:

  https://www.infowars.com/iran-ready-to-eliminate-israel-from-earth-air-force-commander-warns/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.