Lahtelainen Vertti Otsamo kadonnut – Poliisi pyytää havaintoja

Hämeen poliisi kaipaa tietoa 23-vuotiaasta lahtelaisesta Vertti Otsamosta. Viimeinen havainto Vertistä on 1.10.2018 Helsingissä.

Vertin tuntomerkit: 180 cm pitkä, 75 kg painava, normaalivartaloinen mies, jolla soikeat kasvot, siniset silmät ja kaljupäinen.

Vertin vaatetuksesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta hän käyttää huppareita, college-housuja ja farkkuja ja hän kulkee usein lippis päässä sekä reppu selässä. Vertti sairastaa 1-tyypin diabetestä, johon on jatkuva lääkitys.

Tietoja Vertti Otsamosta pyydetään sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Lahtelainen Vertti Otsamo kadonnut – Poliisi pyytää havaintoja

 • 24.10.2018 at 17:09
  Permalink

  2015 Lahden lakanapoika löydettiin tulenpalavalla kireellä. Sitten kun olisi oikeasti syytä löytää joku, niin viranomaisten perseet eivät liiku.

  Reply
 • 24.10.2018 at 18:19
  Permalink

  Oman salamnateri nettiyhteyden ansiosta näin nimen ennen kuin kuvan? Siinäpä jo ehtivät kalkkeutuneet aivosoluni aavistella miestä wanhaksi nimen perusteella.
  Toivottavasti, jos on rikostapaus, niin ”taputeltu” ”oikeiden” syyllisten toimesta, koska se nimittäin nykyisessä oikeusteiteiden haarassa tietää sitä, että uhri saa oikeudenmukaisen kohtelun uhrina, eikä syytettynä!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.