Kirjepommeja Hillary Clintonille ja Barack Obamalle

Clintonille kirje lähetettiin kotiin, Obamalle Washingtonin toimistoon.

FBI:n mukaan Clintoneille oli lähetetty kirjepommi heidän New Yorkin lähellä sijaitsevaan osoitteeseensa. Kirje oli osoitettu Hillary Clintonille. Kirjeen löysi tänään teknikko, joka seuloo pariskunnalle tulevan postin.

USA:n salainen palvelu löysi muutamaa tuntia myöhemmin kirjepommin, joka oli osoitettu Barack Obamalle hänen Washingtonin toimistonsa osoitteella.

Maanantaina tällä viikolla miljardööri George Soroksen kotoa löytyi räjähtyslaite.

Viranomaisten mukaan Soroksen kotoa löytynyt laite on samanlainen kuin Clintonille ja Obamalle lähetetyt.

Salainen palvelu aloittaa laajamittaisen tutkinnan, jossa mukana ovat USA:n, osavaltioiden ja paikalliset toimijat, jotta lähettäjä löytyy.

Lähde: Daily Express

18 thoughts on “Kirjepommeja Hillary Clintonille ja Barack Obamalle

 • 24.10.2018 at 18:09
  Permalink

  Eipä se tuo ”kirjesalaisuus” tahdo pysyä sitten millään. Itse olisin varsin tyytyväinen, jos saisin kirjeen, jossa olisi ”seksipommi” tai edes sellaisen punaisten huulten jäljet!
  Huom! Lähettää saa…

  Eikös jo Donald Trump jo ole ”omansa” saanut? Mistä silloin tällaista kirjeiden lähettelijää voidaan syyttää?
  Varmaankin nykyään ”rikoksesta” suurimmasta, nimittäin tasapuolisuudesta!

  Reply
 • 24.10.2018 at 18:17
  Permalink

  KILLARY sai omansalaista!

  Reply
 • 24.10.2018 at 18:37
  Permalink

  Kunhan ei vain olisi kyseessä huijaus

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/31/waco/

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/02/oklahoma/

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/01/pojat-junanraiteilla/

  Siinä muistutus Deep Staten lavastuksista ja eliitin mädännäisyydestä. Aletaanko tuolla kitkeä ”vihapuhetta” ja ”äärioikeistoa” tämän verukkeella? Paljastuuko kansallismielinen iskijä muka ja sitten valkoinen nationalismi ym. voidaan viimein samastaa islamilaiseen terrorismiin?

  Reply
  • 25.10.2018 at 08:08
   Permalink

   Taatusti on huijaus. Asun Yhdysvalloissa, ja voin vakuuttaa, että lähes kaikki ulkomaan uutiset jota iltalehdet teille päivittäin syöttää on tekaistuja. Poliittinen teatteri on paisunut järkyttäviin mittasuhteisiin, kaikki huipulla olevat poliitikot valtiosta riippumatta on salaseurojen (kuten vapaamuurarit) jäseniä, ja he pelaavat yhteen näiden jatkuvuen feikkiuutisten myötä.

   90% uutisista on silkkaa puppua, kuten esimerkiksi ydinaseuhka ja nämä feikki terroristi-iskut – Turun iskua ja feikki oikeudenkäyntiä myöten. Trump ja Putin – parhaat kaverit – (vai pitäisikö sanoa ”näyttelijät”)… molemmat ovat 33:en asteen vapaamuurareita. Kaikki on teatteria!

   Reply
 • 24.10.2018 at 18:39
  Permalink

  Voihan ne olla vasemmiston lähettämiä, jotta kansallismieliset saadaan näyttään syyllisiltä. Seuraava uutinen: ”Epäillään äärioikeistoa”.

  Reply
  • 24.10.2018 at 20:26
   Permalink

   Sama juttu kuin Ruotsin autopalot ennen vaaleja..kansallismielisiä syytettiin jotta näyttäisi juuri kuten nyt USAssa.Säälittävää touhua.

   Reply
   • 24.10.2018 at 20:30
    Permalink

    Vasemmiston normaaleja toimintatapoja jo Venäjän vallankumouksesta lähtien.

    Reply
  • 24.10.2018 at 21:06
   Permalink

   Näin punaporvari-vallanpitäjiemme propagandkone Yle:

   ”Ylen uutispuolella on oltu hiljaa totalitaristisen äärivasemmiston viimeisimmistä vihakampanjasta, jossa kansallismielisyyteen kytköksissä oleva Kiuas Kustannus poistettiin Helsingin kirjamessujen järjestäjien joukosta. Tapauksen tarkemmat taustat paljastavat, kuinka vasemmiston vaatima poliittinen korrektius ylittää jälleen parodiahorisontin.

   Kaikki alkoi siitä, kun vain pari päivää ennen messuja äärivasemmistolainen mitättömyys ja pahamaineinen kantelupukki nimeltä Veikka Lahtinen teki kirjamessujen johdolle valituksen Kiuas Kustannuksen osallistumisesta tapahtumaan. Tämän jälkeen hän teki valituksesta julkisen Facebook-sivullaan, jota voi pitää jossain määrin kunnioitettavana (joskin omahyväisenä) ratkaisuna, koska yleensä äärivasemmiston nilkit tekevät Stasi-ilmiantonsa anonyymisti.

   Messujen ohjelmajohtaja, itseään neljännen polven feministiksi kutsuva Ronja Salmi, ei asiaa kauaa harkinnut, kun hän jo parin tunnin päästä ilmoitti, että Kiuas Kustannus on suljettu pois messuilta. Mitään keskusteluja Kiuaksen edustajien kanssa ei käyty…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/kulttuurimafian-mielivalta-kertoo-vain.html

   Reply
 • 24.10.2018 at 18:55
  Permalink

  Että se Hilary vaan pysyy vapaalla jalalla… Jos nuo kaikki pommit olisi osuneet kohteisiinsa, niin en olisi ollut yhtään surullinen. Kaikki ihmiskunnaalle haitallisia.

  Reply
 • 24.10.2018 at 19:33
  Permalink

  Vasemmiston perinteinen False Flag.

  Reply
  • 24.10.2018 at 20:09
   Permalink

   Jeppes olen samaa mieltä. Demokraattien puoluetoimiston lapsellinen suunnitelma. Soros ja Killary yrittävät kerätä sympatia pisteitä. Kohta saadaan nauraa kun soroksen maksama puppelipoikakerho paljastuu kirjeiden postittajaksi.

   Reply
   • 24.10.2018 at 20:28
    Permalink

    Vaaleihin on pari viikkoa ja Hitlery Clintoris & co. tarvitsee kaiken makdollisen vetoavun säälipisteitä myöten. Ihan perinteistä paskemmiston kieroilua.

    Kun seuraa sosiaalista mediaa ja kommenttipalstoja Jenkeissä, niin on melko helpottavaa huomata että ei tämä mene ihan niin läpi Jenkeissäkään miten oli suunniteltu, ihmiset ovat aika hereillä ”demokraattien” eli äärivasemmiston likaisen puuhastelun ja valehtelun suhteen.

    Reply
    • 26.10.2018 at 19:05
     Permalink

     Todella idioottimaista natsitella globalisti Hillaryä

     Reply
 • 24.10.2018 at 21:11
  Permalink

  Suvakismitutkani hälyttää. Nyt ei ole kaikki kunnossa.

  Reply
 • 28.10.2018 at 15:56
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=5xG4T4t9bGs

  Synagooga-isku tapahtui siis juuri silloin, kun paikalla oli harjoitus juuri tällaista tapausta varten maksettuine kriisinäyttelijöineen. Varauduttiin ampujan hyökkäykseen ja harjoiteltiin evakuointeja ym.

  Eli ehkäpä mitään iskua ei ollutkaan.

  Reply
  • 29.10.2018 at 19:31
   Permalink

   Näyttää tosin harjoitus olleen tammikuussa jo

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.