Tampereen Keskustorin pahoinpitelystä epäilty vapautettiin

Poliisi on tänään saanut päätökseen eilen aloitetut epäillyn kuulustelut. Epäilty on kertonut osuudestaan noin 60-vuotiaan miehen kuolemaan johtaneessa tapauksessa. Poliisi tutkii tapahtumasarjaa kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Epäilty on vapautettu kuulustelujen jälkeen.

Pakkokeinolaissa on määritelty eräitä yleisiä pakkokeinolain soveltamiseen liittyviä periaatteita sekä määräyksä, jotka koskevat kunkin pakkokeinon käyttöä erikseen.

Pakkokeinolaki määrittelee tarkoin pidättämisen ja vangitsemisen edellytykset. Kyseessä olevassa tapauksessa niin sanotut yleiset edellytykset täyttyvät. Poliisilla on siis syytä tai todennäköistä syytä epäillä henkilöä kyseessä olevista rikoksista.

Koska kyseessä olevassa tapauksessa epäillyt rikokset ovat sellaisia, että niistä määrättävä lievin rangaistus on vähemmän kuin kaksi vuotta vankeutta, täytyy myös olla käsillä erityisiä edellytyksiä, niin pidättämiselle kuin vangitsemisellekin. Laissa erityisinä edellytyksinä mainitaan kansankielellä karttamisvaara, jatkamisvaara ja vaikeuttamisvaara.

Erityisiä edellytyksiä ei ole käsillä, joten pidättämisen ja vangitsemisen edelletyksiä ei silloin myöskään ole ja epäilty on vapautettava.

Epäilty on vapautettu.

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyvää:

8 thoughts on “Tampereen Keskustorin pahoinpitelystä epäilty vapautettiin

 • 16.10.2018 at 11:52
  Permalink

  Lievin rangaistus pitäisi olla jokaisessa hengen vaatineessa tapauksessa minimissään 5 vuotta ehdotonta vankeutta, istuttavaksi viimeiseen päivään saakka.
  Meillä kävelee kadulla tappajia, raiskareita, pedofiileja ym. joiden paikka ei ole tavallisten ihmisten parissa mutta auta armias kun kritisoit Islamia ja sen edustajia, puhumattakaan jos kosket sellaiseen, katsotaan se heti rasistisena rikoksena ja siitä annetaan kovennu rangaistus, on tämä maa mennyt hulluksi!

  Reply
  • 16.10.2018 at 13:32
   Permalink

   Oletko eri mieltä silloin kun puhutaan Torniaisen potkuista asema-aukiolla?

   Reply
   • 16.10.2018 at 13:43
    Permalink

    Tässä tapauksessa 60-vuotias uhri ei karannut sairaalasta kuolemaan viikkoa myöhemmin vaan kuoli sairaalassa tajuihinsa tulematta. Torniaisen tuomio oli siis täysin poliittinen, koska oikeuslaitos on Eu-kommunistien käsissä.

    Reply
   • 16.10.2018 at 15:01
    Permalink

    Oikeus totesi että Torniaisen potku ei tappanut narkkia, vaan narkkari karkasi sairaalasta (jonne jo ”ystävänsä” toi mömmöjä) kotiinsa vetelemään lisää huumeita ja aiheutti itselleen aivoverenvuodon.

    Reply
 • 16.10.2018 at 12:35
  Permalink

  Jos olis ollu rättipää uhrina, epäilty istuisi sellissä.
  Jos rättipää tekijänä, uhri todennäköisesti rasisti, natsi ja itse syypää kuolemaansa!

  Reply
 • 16.10.2018 at 13:52
  Permalink

  Vaihtoehtoisen median julkaisusta netissä saa kovemman tuomion kuin miestaposta, joka kertoo vallanpitäjien suuresta korruptiosta ja pelosta omien rikoksiensa julkitulosta.
  Totuus vallanpitäjien hirvittävistä yhteiskunnallisista horjuttamisista sekä talous- ja ihmisoikeusrikoksista tulee droppeina julkisuuteen, mutta pian on aika, jolloin suuri totuuden tulva leviää kautta maapallon. Globalistit tullaan tuomitsemaan kansainvälisessä oikeudessa vankilaan ja kuolemaan.
  Where we go one, we go all.
  Vapiskaa demlat ja eduskunnassa istuvat ihmispedot silmukka kiristyy…

  Reply
 • 16.10.2018 at 14:13
  Permalink

  Epäilty ei ollut tunnettu ”vihapuhetta” harrastava kansallismielinen, joten vapauttaminen oli perusteltua.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.