Mitä Kiinan taivaalla tapahtui? (Video)

Osa ihmisistä uskoo ufoon, toinen osa uskoo, että kyse on sotilaallisesta operaatiosta.

Eilen illalla Bekingin, Shanxin ja Sisä-Mongolian taivaalla näkyi kummia. Ilmiötä väitettiin ensin Sojuz-raketiksi, mutta kyseessä ei kuitenkaan ollut Kazakstanista tunteja aikaisemmin laukaistu raketti, vaan jotain aivan muuta, koska raketti laukaistiin noin 3,5 tuntia taivaalle ilmaantunutta näkyä aikaisemmin.

Ilmiötä kuvasivat lukuisat ihmiset, jotka ovat ladanneet videoitaan sosiaaliseen mediaan. Ilmiötä kuvattiin eri kuvakulmista.

Todennäköisintä kuitenkin on, että kyseessä on ihmisten valmistama laite: lentokone, raketti tai ohjus. Näkymä sinällään oli hyvin erikoinen.

Lähde: Shanghai.ist

6 thoughts on “Mitä Kiinan taivaalla tapahtui? (Video)

 • 12.10.2018 at 20:07
  Permalink

  Kinkit polttavat Suomesta kerättyä kierrätysmuovia vihreiden ilmaston tuhoamis suunnitelman mukaisesti.

  Reply
 • 12.10.2018 at 20:31
  Permalink

  Kiinalaiset polttaa 9/11 jäänteet taivaalla!! Riisiä saatana ja nuudeleita silmät vinossa, vitun mongoolit!!

  Syökää suomalaista sikaa teidän silmät voi suoristua saatanan juutalais kiinalaiset!”

  Reply
 • 13.10.2018 at 00:59
  Permalink

  Kiinalla on tekniikkaa mistä jenkky näkee märkiä unia.

  Reply
 • 13.10.2018 at 16:16
  Permalink

  Pohjois-Korean Kim vain leikkii leluillaan tai itse Kiinan demokraattisen tasavallan omat asevoimat / avaruushallinto kokeilevat amerikkalaisilta varastamaansa ohjus- / rakettiteknologiaaNSA.
  Todennäköisesti demokraattinen puolue (Ameerikan) vuotaa sitä parasta-aikaakin sekä vielä CIA:ssa olevat demokraattiseen puolueeseen kuuluvat virkailijat.

  Reply
 • 14.10.2018 at 10:14
  Permalink

  Muutamasta kinkkikuvasta näkee, että kyseessä on täysin kolmion muotoinen lentolaite, jonka pohjassa olevasta ympyrästä säteilee valoa, höyryä tai kemikaalia. Todennäköisesti Kiinan armeijan projekti. Kolmiomuoto viittaisi häivehävittäjään. Ehkä sellaiseen on yhdistetty mahdollisuus kylvää kemialllista asetta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.