Pakolaismyönteinen italialaispormestari kotiarestiin

Italialaisen kaupungin pormestari asetettiin varhain tiistaiaamuna kotiarestiin hänen kekseliäiden keinojensa takia toivottaa turvapaikanhakijat tervetulleiksi.

Riacen 60-vuotias pormestari Domenico Lucano asetettiin varhain tiistaiaamuna poliisin toimesta kotiarestiin, kertoo paikallinen syyttäjänvirasto tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan Lucano ja toinen henkilö, Tesfahun Lemlem, olivat järjestäneet avioliittoja paikallisten miesten ja maahanmuuttajanaisten välillä ja rakentaneet ohituskaistan maahanmuuttajille päästä Italiaan.

Lucano määrättiin kotiarestiin, kun Lemlemiä on puolestaan nyt kielletty asumasta kaupungin alueella.

Tiedotteen mukaan myös muita Lucanon toimia tutkitaan. Hänen epäillään muun muassa järjestäneen jätehuollon kahdelle osuuskunnalle ilman kilpailutusta.

Pieni Riacen kaupunki on ottanut viime vuosina vastaan tuhansia maahanmuuttajia. Lucano valittiin vuonna 2016 Fortune-julkaisun 50 maailman huippujohtajan listalle.

Lähde: Reuters

Aiheeseen liittyvää:

4 thoughts on “Pakolaismyönteinen italialaispormestari kotiarestiin

 • 3.10.2018 at 09:31
  Permalink

  Joo. Tosiaan kerrassaan pirullinen keino. Saatanan suvakit. Onneksi Italiassa on järki voittanut ja Lucano joutui arestiin.

  Reply
 • 3.10.2018 at 09:45
  Permalink

  Totaalinen imbesilli, oman kansansa ja koko Euroopan vihollinen.

  Reply
 • 5.10.2018 at 18:24
  Permalink

  Italiassa toimii jo katoamassa oleva oikeudenmukaisuus ja lainkirjaimen täytäntöönpano tapauksissa, jotka vesittävät sitä muualla Euroopassa ”humanismin” kaapuun kääriytyneenä, jota se ei edes ole, vaan loppupäässä kyseessä on ihmiskauppa, jota EU-mafia pyörittää tähtäimenään kansanvaihto Euroopassa, jota se toteuttaa YK:n tekemän suunnitelman mukaisesti, koska wanheneva Eurooppa muka tarvitsee sitä ja jollain merkillisellä logiikalla maailmanlaajuinen tasapainotila saavutetaan tuolla mielipuolisella järkeilyllä, joka johtaa yhtälailla katastrofiin kuin kunkin maanosan luonnon eli faunan suhteen ihmisen tuotua sinne suuressa viisaudessaan nk. vieraslajeja, jotka ovat syrjäyttäneet alkuperäiset jo siellä olevat syöden ne suihinsa ja lisääntymällä räjähdysmäisesti, koska ”uudessa maailmassa” ei ole ollut niitä syöviä petoeläimiä, jotka olisivat pitäneet vieraslajin kantojen kokoa kurissa. Näin nuo vieraat tulijat ovat ihmisen tyhmyyden ja ajattelemattomuuden takia tuhonneet alkuperäisen luonnontilan kiertokulun ja ”luonnonlain”, joka piti sen elinvoimaisena ja sen ekosysteemin balanssissa sen muuttuja rajojen sisällä, jossa jokaisen elollisen luonnon elinolosuhteiden muutokset vaihtelevat vaikuttaen vuosittain kantojen vaihteluihin. Esim. Myyrävuodet.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.