Kuljettaja peruutti Espoossa 64-vuotiaan naisen päälle – nainen menehtyi

Sunnuntaina 30. syyskuuta klo 15.53 aikaan Kauklahdessa Lasitörmä 2:n kohdalla autoilija ei havainnut autonsa takana rollaattorin kanssa kävelevää 1954 syntynyttä naishenkilöä, vaan liikkeelle lähtiessään peruutti tämän päälle.

Törmäyksen voimasta nainen kaatui ja satutti päänsä. Nainen vietiin ambulanssilla Jorvin sairaalaan hoidettavaksi, mutta hän menehtyi tänään.

Poliisi tutkii asiaa 25-vuotiaan kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Kuljettaja peruutti Espoossa 64-vuotiaan naisen päälle – nainen menehtyi

 • 1.10.2018 at 18:15
  Permalink

  Jos ”kuljettaja” olisi ollut muslimi. Valtamedia tarjoilisi seuraavanlaisen ”kattauksen”: ”Auto peruutti Espoossa 64-vuotiaan naisen päälle…”
  LiveLeakissa näkee mitä uskomattomimpia yliajoja, joita tapahtuu Kiinassa tuhkatiheään. Kiinalainen liikennekulttuuri on suoraan helvetistä! Mutta tietäähän sen kun vielä vajaat 30-vuotta sitten kiinalaiset kadut olivat täynnä pyöräilijöitä ja vielä Maon kuoltua ihmiset lukea tihrustivat iänikuisia ns. seinälehtiä, jota sikäläinen ”totuusmedia” paukutti Kiinan kommunistisen puolueen virallista linjaa kansalaisille, vaikkakin olisi ollut ja on aivan sama jos kyseessä olisi juttuja ”Tuksusta”, sillä kiinalaisella tavallisella kansalla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa hallitsevan puolueen ja johtavan luokan harjoittamaan politiikkaan. Eikä se heitä niin kiinnostakkaan, koska se on täysin tuntematon käsite siellä ja kukapa haluaa tulla teloitetuksi ”vehkeilystä” Kiinan kommunistista puoluetta vastaan leimautuen ”kansan viholliseksi” ja ”revinionistiksi”. Mutta kuten jo edellä viittasin, kiinalainen liikenne on varsinaista kujanjuoksua elämän ja kuoleman kanssa eikäpä sen vuoksi ole mitään tarvetta luoda minkäänlaisia keinotekoisia Tosi-TV -sarjoja, joissa leikitään hengellä. Ainoa järkevä selitys yliajoille on, että kiinalaiset autokuljettajat ovat sokeita kuin myyrät.

  Reply
 • 2.10.2018 at 12:36
  Permalink

  Minua ei yllättänyt: 1) kuljettajan sukupuoli, 2) kuljettajan ikä.
  Kakaroilla aina kauhea kiire saada ajokortti mahdollisimman nuorena ja sitten aiheutetaan toiselle kuolema tai kuollaan itse. Nämä on yleensä niitä ”isin tyttöjä”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.