Notting Hillin jättikarnevaalit käyntiin Lontoossa – Videolla ”värikästä” juhlatunnelmaa

Kaksipäiväiset Notting Hillin karnevaalit Lontoossa käynnistyivät eilen. Notting Hilliä on usein pidetty hieman paremman väen asuinalueena ja onpa se ollut useammankin elokuvan ”päänäyttämönä”. Miljoonapäisen osallistujalauman keräävä katutapahtuma juhlistaa karibialaista kulttuuria Iso-Britanniassa ja kuten tiedämme, Karibialla juhlinta on villiä ja värikästä.

Twitterissä leviää lukemattomia #nottinghillcarneval häshtägillä varustettuja videoita juhlallisuuksista, mutta erityisesti yksi sattui toimituksen silmiin. Oheisella videolla juhlinta äityy aina villiin esitykseen parittelusta keskellä katua.

https://twitter.com/Charlesbell93/status/1033702551462588417

Lähde: Twitter, thenottinghillcarnival.com

2 thoughts on “Notting Hillin jättikarnevaalit käyntiin Lontoossa – Videolla ”värikästä” juhlatunnelmaa

 • 27.8.2018 at 11:54
  Permalink

  Onhan se hyvä jos vielä seisoo ja s***i maistuu. Mutta kyllä tuossa toiminnassa oli jotain alkukantaisen eläimellistä menoa. Jos pelkät sukupuolivietit ohjaavat yksilöä tai ryhmää niin kovin korkeasta älykkyydestä ei ole kysymys. Eivätkä kehitysmahdollisuudetkaan ole kovin korkealla. Niinkin yksinkertainen asia kuin nimensä kirjoittaminen voi olla haasteelista.

  Reply
 • 28.8.2018 at 05:32
  Permalink

  Kuin Afrikkalaisesta kyläjuhlasta. Ugala bugala keihäs jee. Missähän vaiheessa tuo touhu alkaa vaikuttaa pörssikursseihin ja ulkomaan kauppaan kun elämä on yhtä bilettämistä ja tanssia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.