Dan Koivulaakso (vas) kehottaa boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä

Vasemmiston vaino yksityisyrittäjää kohtaan jatkuu.

Uutisoimme eilen, kuinka helsinkiläisen Ravintola Kaisaniemen Facebook-sivulle tuli suuria määriä aiheettomia negatiivisia arvosteluita ja kielteisiä kommentteja sen jälkeen, kun paljastui, että siellä järjestettiin viikonloppuna kansallismielisten Awakening-konferenssi. Negatiivisen arvion antoi muun muassa vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed.

Nyt myös helsinkiläinen vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu, kansalaisaktivisti Dan Koivulaakso lietsoo kansaa boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä omalla Facebook-sivullaan julkisessa päivityksessä.

Wikipedian mukaan Koivulaakso toimii Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) kunta-alan sopimustoimitsijana. Koivulaakso vetoaakin Facebookissa muun muassa kaikkiin ammattiliittoihin, jotta ne eivät järjestäisi mitään tilaisuuksia Ravintola Kaisaniemessä.

Lähde: Facebook

Katso myös:

19 thoughts on “Dan Koivulaakso (vas) kehottaa boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä

 • 10.4.2018 at 10:50
  Permalink

  Kehoitan kaikkia äänestäjiä boikotoimaan mahdollisissa syksyn vaaleissa ja ensi kevään eduskuntavaaleissa vasemmistoliittoa..vihreitä ja sosiaalidemokraatteja.
  Samoin myös vegaaniravintoloita ja alle 10€ pitserioita..ja myös itäkeskuksen kaikkia liikkeitä

  Reply
 • 10.4.2018 at 10:54
  Permalink

  Dan Koivulaakso, Toisen elinkeinotoiminnan häiritseminen on aiemmin tuomittu erityisen ankarasti. Toivottavasti tämä linjaus jatkuu ja saatte kaikki toimistanne asianmukaiset tuomiot.

  Reply
 • 10.4.2018 at 11:05
  Permalink

  Kehoitan kaikkia boikotoimaan idiootteja ja varsinkin äänestämästä heitä päättäviin elimiin.

  Reply
 • 10.4.2018 at 11:06
  Permalink

  Kehotan Dan Koivulaaksoa ja kaikkia edistyksellisiä jatkaman samalla linjalla kuin ennenkin.Mitä enemmän pidätte meteliä sitä nopeammin sanomanne menee perille.Suomeksi:Sitä nopeammin ihmiset tajuavat millaisia pellejä te olette.

  Reply
 • 10.4.2018 at 11:07
  Permalink

  Itse erosin JHL:stä sen punaisuuden takia(työpaikalla kehoitettiin äänestämään vasureita). Kannattaa lähettää viestiä JHL:lle tästä anarkian kannattajasta niin näemme onko liitolla selkärankaa(voin sanoa ettei ole) ryhtyä toimenpiteisiin. Liittykää mieluummin YTK:n joka on halvempi eikä tuputa taistolaisuutta.

  Reply
 • 10.4.2018 at 11:20
  Permalink

  Haistakoot Dan Koivulaakso vassari-terroristi ja niskalaukaus -humanisti pitkän paskan. Mies suoltaa täyttä paskaa sellaisista ihmisistä, joiden tasolle tuo älykääpiö ei itse tule koskaan nousemaan. Päinvastoin vajoamaan alaspäin kuin hetolle (suoalue) rakennettu mätä rakennus.

  Reply
 • 10.4.2018 at 11:46
  Permalink

  Saatanan punikit. näähän on ihan mielisairasta sakkia. Kuvottavaa!

  Reply
 • 10.4.2018 at 13:17
  Permalink

  Toivottavasti ravintola tekee Koivulaaksosta Rikosilmoituksen.

  Reply
 • 10.4.2018 at 13:33
  Permalink

  Loistavaa, nythän sielä on tilaa ja vapaampi ilmapiiri kun ei tarvitse katsella näitä suvakkeja tai kuunnella niiden aivopieruja.

  Reply
 • 10.4.2018 at 17:52
  Permalink

  Kommunisti avaa turpansa, vastuu on kuulijan.

  Reply
 • 10.4.2018 at 20:24
  Permalink

  Äärivasemmistolaisuuden 100 000 000 kuolonuhria kehottaisivat Dan Koivulaaksoa vetämään ympärileikatun vitun puikulapäähänsä, mutta eivät sitä satuneesta syystä voi tehdä. Ja se syyhän on se että he ovat tulleet vasemmistolaisten murhaamiksi. Sata miljoonaa ihmistä.

  Reply
 • 11.4.2018 at 09:39
  Permalink

  Dan Koivulaakso, vasemmistoliitto, vihreät ja demarit haluavat Suomeen islamilaisen ylivallan. Samoin punaporvarit kokoomus, keskusta ja siniset.

  Reply
 • 11.4.2018 at 20:47
  Permalink

  Tuo kävelevä munakuppi on niin vasemmistolainen että se ei vielä koskaan ole ollut oikeassa.

  Reply
 • 12.4.2018 at 15:06
  Permalink

  Itse olen pitänyt hyvin matalaa profiilia siitä, että erosin ammattiliitosta ja valitsin yksityisen työttömyyskassan. Nyt kuitenkin, tämän tyyppisten aivoripulien päästäminen julkisuuteen on hyvä syy aloittaa ”eroa liitosta” -kampanjoiminen ja YTK:n mainostaminen.
  T. EX TSV, varapääluotto, AOS tmk jäsen.

  Reply
 • 27.6.2018 at 02:33
  Permalink

  Sitten alkoi ammattiliitoista eroaminen kun niitä vetää tuollaiset stallari-islamiatit.

  Itse jo sen tein kiitos Dan Kyrvänsyylän ja sain juuri puhuttua 5 kaveria tekemään saman. Yksityinen kassa on myös halvempi eikä harjoita ideologista terroria.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.