Huumeissa ollut mies näpisteli ja ajeli varastetulla autolla ilman korttia Salossa

Päihtynyt mies näpisteli ja ajeli varastetulla autolla kortitta Salossa. Poliisi sai ilmoituksen keskiviikkoiltana hieman ennen ilta yhdeksää, että kaupassa on vartijoilla kiinni näpistelijä.

Mies oli laittanut kaupasta ottamiaan viihde-elektroniikkatuotteita takkinsa alle ja yritti poistua kaupasta juuri ennen kaupan sulkeutumista. Poliisin saapuessa paikalle kaupan edessä kävi tyhjäkäyntiä auto, joka oli keskellä jalkakäytävää. Poliisille selvisi, että kyseinen auto oli anastettu päivää aiemmin Helsingistä.

Vartijoiden kiinniottama vuonna 1978 syntynyt helsinkiläismies vaikutti poliisin häntä puhuttaessa hyvin sekavalta. Puhalluskoe osoitti kuitenkin puhdasta nollaa, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Valvontakameroista poliiseille selvisi, että näpistelemään tullut helsinkiläismies oli saapunut paikalle aiemmin varastetulla autolla. Mies kuljetettiin verikokeiden jälkeen Salon poliisiasemalle asianselvittämistä varten.

Miestä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeutta sekä näpistyksestä. Salon poliisi tutkii asiaa.

Lähde: Poliisi

One thought on “Huumeissa ollut mies näpisteli ja ajeli varastetulla autolla ilman korttia Salossa

  • 5.4.2018 at 15:47
    Permalink

    Onkohan ”helsinkiläismies” vai helsinkiläismies? Poliisi sentään hoksannut että kyseessä on mies, eikä miesoletettu tai joku muu vihervasemmistolaisten 32:sta synnyttämään kykenevästä sukupuolesta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.