Poliisilta lisätietoja Espoon eiliseen susikolariin

Espoossa löytyi eilen Turunväylältä Gumbölen kohdalta kuollut susi keskikaiteen vierestä. Suteen törmännyt autoilija soitti ja kertoi ilmoittaneensa törmäyksestä hätäkeskukseen ennen kello kuutta aamulla. Hän oli kertonut törmänneensä harmaaseen eläimeen, mutta ei ollut jäänyt paikalle odottamaan poliisia.

Poliisipartio oli käynyt paikalla, mutta ei ollut havainnut eläintä eikä siitä ollut tullut muita ilmoituksia. Partio oli olettanut että eläin oli saattanut jatkaa matkaansa. Reilu kolme tuntia myöhemmin suden oli havainnut toinen autoilija, joka oli ilmoittanut siitä uudelleen hätäkeskukseen.

Ilmoitusten välillä oli työvuoro poliisilaitoksella vaihtunut. Uuden ilmoituksen tullessa ei päiväpartioilla ollut tiedossa varhain aamulla tullutta ilmoitusta ja sen vuoksi olettamus oli, että eläimeen törmännyt autoilija ei ollut ilmoittanut siitä.

Autoilija otti uutisoinnin jälkeen poliisiin yhteyttä ja edellä mainittu ilmoitus löytyikin tietokannasta. Autoilijan henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Häntä ei epäillä mistään rikoksesta.

Lähde ja kuva: Poliisi

Katso myös:

2 thoughts on “Poliisilta lisätietoja Espoon eiliseen susikolariin

 • 15.2.2018 at 16:35
  Permalink

  Posliinien tarinatuokiot…

  Reply
  • 16.2.2018 at 20:28
   Permalink

   Tuijotitko posliinia silmään? Mitä se sinulle sanoi?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.