Videohaastattelussa syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan saanut muusikko Jösse Järvenpää

Uutisoimme viime viikolla, kuinka valtaapitäviä sekä haittamaahanmuuttoa ja siihen liittyvää VOK-bisnestä vastustavia protestilaulujaan YouTubessa julkaiseva muusikko Jösse Järvenpää on saanut syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Oheisella MV-median julkaisemalla videolla Järvenpää selvittää asiaa tarkemmin. Järvenpään mukaan kuuluisa nettipoliisi Marko ”Fobba” Forss olisi ottanut hänen laulunsa suurennuslasin alle ja löytänyt yhteensä kahdeksan sellaista kappaletta, jotka hänen mielestään täyttävät edellä mainitun rikoksen tunnusmerkistön.

Järvenpää itse on hyvin hämmästynyt häntä kohtaan esitetyistä syytteistä, koska hän kertoo ottaneensa laulujensa aiheet suoraan todellisista tapahtumista ja uutisista.

Mitä muita ajatuksia muusikko Jösse Järvenpäällä on nykymenosta, sen näet oheiselta videolta.

Katso myös:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.