Poliisi tutkii: Sosiaalisessa mediassa julkaistiin video, jolla nuori mies rikkoo presidenttiehdokkaan vaalimainoksen

Poliisille on tehty rikosilmoitus presidenttiehdokkaan vaalimainoksen rikkomisesta.

– Ilmoittaja kertoi, että sosiaalisessa mediassa leviää video siitä, kuinka nuori mies potkii ja lyö jääkiekkomailalla yhden presidenttiehdokkaan vaalimainosta. Toistaiseksi ei ole varmaa, missä ja milloin video on kuvattu. Tapausta tutkitaan vahingontekona. Vahingonteosta voidaan tuomita sakkorangaistus tai enintään vuosi vankeutta, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Harju Helsingin poliisilaitokselta.

Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 417 931.

Asian tutkinta on vasta käynnistymässä, eikä poliisilla ole tapauksesta muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

3 thoughts on “Poliisi tutkii: Sosiaalisessa mediassa julkaistiin video, jolla nuori mies rikkoo presidenttiehdokkaan vaalimainoksen

 • 25.1.2018 at 11:26
  Permalink

  ”pian levisi myös sellainen video, jossa näkyy oletettujen tekijöiden naamat ja nimet. Koska tekijät oletettavasti ovat alaikäisiä, emme julkaise tätä versiota, vaan linkkaamme sen videon, jossa näkyy pelkkä julisteen hajottaminen.
  Videon julkaisijan Snapchat- ja Instagram-tilit ja tätä kautta myös henkilöllisyys ovat tiedossa”

  Kai toimitus on antanut vinkin poliisille?

  Reply
 • 25.1.2018 at 16:29
  Permalink

  Hienoa että tänne voi kuka tahansa hiekkaperse marssia ja potkia vaalijulisteita ja kansa maksaa. Nippusiteissä kyyti rajalle ja ryömikööt sinne takaisin mistä tuli tänne haisemaan.

  Reply
  • 25.1.2018 at 16:51
   Permalink

   Matut jatkavat tilan haltuunotosta vaalien haltuunottoon.
   Ihanan monikulttuurista, Libanonin tie on Suomen tie?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.