Liisa Mariapori ottaa kantaa presidenttikisaan

Velallisten tukiryhmän vetäjä Liisa Mariapori, ottaa kantaa presidenttikisan uusiin lupauksiin, jotka ehdokas Huhtasaari nosti pöydälle uudenvuoden puheessaan.

”Tätä presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren uudenvuoden puhetta on odotettu lähes 25 vuotta. Siis vihdoinkin joku oikeasti tekee jotain.

Salaisella SSP-pankkisopimuksella antoi Valtioneuvosto vuonna 1994 tietyille pankeille luvan irtisanoa yksipuolisesti tiettyjen toimialojen yritysten lainat välittömästi maksettavaksi.

Näin kaadettiin 65.000 yritystä. Jotta yrittäjien tuho olisi täydellinen, myytiin 57.000 yrittäjän 12 miljardin markan velat 31.3.2000 norjalaisille perintäyhtiöille, jotka olivat amerikkalaisen Pra Groupin bulvaaneja. Perintäyhtiöt perivät näitä velkoja edelleen 18 %:n korolla ja 18 %:n viivästyskorolla, joten velat eivät tule näin koskaan maksetuiksi. Ns. Arsenal kauppakirjalla myytiin velat 5 %:lla niiden nimellisarvosta varaamatta yrittäjille tilaisuutta maksaa velkansa pois tuolla 5 %:lla.

Näin valtio on omalla toimellaan aiheuttanut 65.000 yrittäjän ja heidän 100.000-200.000 takaajan elinikäisen ahdingon. Suomen talous olisi kunnossa ja kaikilla suomalaisilla olisi töitä, mikäli SSP-pankkisopimusta ei olisi solmittu ja ns. Arsenal kauppaa 31.3.2000 tehty. Nyt olisi siis korkea aika valtiovallan katsoa peiliin ja korjata yrittäjille ja heidän takaajilleen ja perheilleen aiheuttamat vahingot.

Pankit tai perintätoimistot eivät tee tilityksiä, joten samoja rahoja voidaan periä sekä velallisilta itseltään että takaajilta. Tämä asia olisi nyt vihdoin viimein kiireesti korjattava, jotta 200.000-300.000 suomalaista pääsisivät uuden elämän alkuun. Presidentti Sauli Niinistö ei ole tehnyt mitään asian tilan korjaamiseksi, vaikka hän on ollut kaikkien näiden toimenpiteiden arkkitehtinä. On siis mielestäni aika vaihtaa presidenttiä ja valita presidentiksi Laura Huhtasaari, niin kaikki miljoona velallista voivat päästä velka-ahdingostaan.

4 thoughts on “Liisa Mariapori ottaa kantaa presidenttikisaan

 • 2.1.2018 at 08:57
  Permalink

  Kyllä on melkoinen ketku tuo Niinistö.

  Reply
 • 2.1.2018 at 17:15
  Permalink

  Eihän korppi korpin silmää noki!

  Reply
 • 2.1.2018 at 21:11
  Permalink

  Suomen historia on viimeisten 30 vuoden ajalta sellainen SALAISET KANSIOT- sarja ettei moista monesta muusta maasta löydy. Kusetuksen määrä on ollut aivan käsittämätöntä -puheet oikeusvaltiosta, korruption vähäisyydestä tai demokratiasta ovat yksi osa tätä operaatiota millä tavallisen kansan nöyryyttämistä viedään eteenpäin. Miten helvetissä tietty osa väestöstä vieläkin uskoo illuusioon? Onko vesijohtoveteen oikeasti lisätty jotain mikä saa lopettamaan itsenäisen ajattelun?

  Ei voi ymmärtää…

  Reply
 • 4.4.2018 at 11:49
  Permalink

  Suomen kansa on nöyrää ja tyhmää ottakaa mallia ranskasta ja nouskaa kapinaan ja näyttäkää hallitukselle että nyt loppui kansan kyykytys ja myös sopeutumiseläikkeille stoppi jota nämä loiset surutta nostavat palkkojensa ohella

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.