Mikael Jungner jätti SDP:n – ”Ei enää sama puolue mihin liityin”

Mikael Jungner on FB sivuillaan ilmoittanut jättävänsä SDP:n. Syitä Jungner ilmoittaa monia, lähinnä puolueen muuttuminen.

Tarkennettuja syitä ovat alkoholikäsittely, kauppojen aukioloajat, maahanmuutto, paperittomat, tieliikenne ja yrittäjyys.

Uransa SDP:ssä Jungner aloitti toukokuussa 2010, asettuessaan ehdolle SDP:n puoluesihteerivaaliin. Jungner tuli valituksi puoluesihteeriksi 28 toukokuuta.

Jungnerin Facebook päivitys erosta kokonaisuudessaan:

Erosin juuri SDPstä. Tämän alkoholilakikäsittelyn tiimoilta viimein ymmärsin, kuinka erillemme olimme vuosien mittaan kasvaneet. Kauppojen aukiolo, työperäinen maahanmuutto, paperittomien oikeudet, tieliikennekaari, kasvuyrittäjyys… Tämä ei ole enää se puolue, josta aikoinaan innostuin.

Hienot yhteiset menneet vuodet eivät ole yksin syy jatkaa yhdessä silloin, kun mikään muu ei enää toimi.

9 thoughts on “Mikael Jungner jätti SDP:n – ”Ei enää sama puolue mihin liityin”

 • 16.12.2017 at 12:10
  Permalink

  Tämä heppu kuuluu samaan demlan lapo-ryhmään salen kanssa.

  Reply
 • 16.12.2017 at 12:39
  Permalink

  Tää mikkihiiri luulee olevansa jotakin. Tyhjänpäiväinen toope.

  Reply
 • 16.12.2017 at 13:17
  Permalink

  Edes SDP ei tätä valopäätä kaipaa. Tuon puolueen puoluesihteerinäkin ollessaan antoi ”lausuntoja”, joita voisi kuvata ”lentävästä lähdöstä” tai armeijankieltä käyttäen ”suoraan liikkeestä” annettuja. Niitä sitten silloisen puolueen puheenjohtajan Jutta Urpilaisen kanssa ”kehityskeskusteluissa” makusteltiin ja otettiin takaisin. Sinällään Jungnerin teolla ei ole mitään merkitystä, sillä niin SDP ja Mikael Jungner asiallista merkitystä vailla olevia tekijöitä muussa kuin Suomen ajamisessa kohti Helvetin syövereitä.

  Reply
 • 16.12.2017 at 16:07
  Permalink

  Täällä hyviä kommentteja tästä typryksesta. Kuinka ihmeessä demot aina onnistuvatkin valitsemaan johtoonsa täysiä pellejä.?
  Suoranaisia suvakkimedian juoksupoika ja naisia kaikki tyyni.

  Reply
 • 16.12.2017 at 17:36
  Permalink

  Syöpä poistuu itsestään, ihmeitä tapahtuu. No en ole kyllä SDP:n kannattaja ollut enää 25 vuoteen. Jotain outoa menneisyydetäni löytyy, olen ollut luottamusmies joskus….sitten ja käynyt jopa murikan 3kk:n kurssin.

  Reply
 • 16.12.2017 at 20:09
  Permalink

  Tarkennetuista syistä ei kyllä selvinnyt mikä niissä oli ”vikana”?

  Reply
 • 16.12.2017 at 22:02
  Permalink

  Kaverihan on aina ollut demarien oikeistosiiven kevytkokoomuslaisia ja varttihullu-Vartiaisen tapaan oikea osoite on kokoomus.

  Reply
 • 16.12.2017 at 22:27
  Permalink

  Kaipaamaan jäi Jutta ja tai ellei mene perässä Kokoomukseen.

  Reply
 • 17.12.2017 at 10:38
  Permalink

  Ehkä Miihkali ei ole enää sama henkilö joka liittyi sossuihin, äärioikeistoon.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.